Siłownia i alkohol....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć z drugiej strony w jednym pisemku czytałem, że piwo działa, jak napój izotoczniczny. Niezbyt chce mi się w to wierzyć, bo to kolorowe pismo było , ale głowy sobie nie dam uciąć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MH moze i jest kolorowym pisemkiem ale sa ta sensowne informacje. :-)
Nie przeczę i dlatego zastrzegłem, że mogę się mylić
Zagadnąłem nawet znajomego dietetyka na ten temat i stwierdził, że to, iż piwo działa jak izotonik to nieprawda. Tak więc dwa źródła, dwie różne opinie. Komu wierzyć?
Napisano Ponad rok temu
Napewno nie na temat treningu i diety. :roll:MH moze i jest kolorowym pisemkiem ale sa ta sensowne informacje. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale smieszna jest forma w jakiej to podaja. Fakt podaja cos przypominajacego sensowne fbw z wioslowaniem, wykrokami, mc, ale w jakiej formie? "sylwetka na szybko", "trening w 15 mintu". Smiac sie chce jak sie takie cos widzi.ej, ja ostatnio jak w sklepie przegladam MH to widze tam co raz wiecej martwych ciagow, drazka i obwodow.
Napisano Ponad rok temu
Rok temu chodziłem na siłownię i robiłem plan na klatkę z któregoś MH: dobrze się ćwiczyło i efekty były
Ale ogólnie jak mam parę nr to już przestałem kupować: mam już chyba treningi na wszystkie partie, a w co drugim jest trening i dieta ABS
A co do mnie i co do tematu ( )to bardzo lubię wypić 1-2 piwa wieczorkiem po treningu do filmu, ale jak tego zaniechałem to chyba efekty były lepsze
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie na poczatku efekty sa widoczne, pytanie tylko czy nie mogly by byc lepsze ? Na fbw metoda 15 10 5 wodyna przyrost masy jest wrecz skokowy. Doslownie z dnia na dzien widac jak cie przybywa, nogi, plecy (najszersze) rosna w niesamowitym tempie. Gdybym robil czysta mase, a nie spalal tluszczu jednoczesnie to na cyklu zrobil bym z 5 - 7kg. Sila tez pieknie rosnie. Teraz fbw sa bardzo popularne i bardzo dobrze bo przy krotkim stazu efekty sa o wiele lepsze niz przy splicie.Volt - ale nikt nie powiedział że zrobi tą reklamową normę
Rok temu chodziłem na siłownię i robiłem plan na klatkę z któregoś MH: dobrze się ćwiczyło i efekty były
Napisano Ponad rok temu
No i przy kreatynie bez sensu pić bo alko wypłukuje kretke.
Ale ja expertem nie jestem więc mogę się mylić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podbite oczy, i inne widoczne kontuzje
- Ponad rok temu
-
Waga stoi....
- Ponad rok temu
-
Skakanka jako rozgrzewka do rozciągania