Podbite oczy, i inne widoczne kontuzje
Napisano Ponad rok temu
Kilka dni temu pod moim okiem pojawił się piękny siniak (podbite oko, śliwa, limo… i wiele innych określeń wiemy o co chodzi)… Obecnie pod moim okiem można zobaczyć całą paletę barw od niebieskiego przez fioletowy, miejscami żółty i lekkie zaczerwienienia…
Pierwsze co zrobiłem było ratowanie się lodem który owszem zmniejszył obrzęk ale śliwa cały czas jest!
Wszystko było by okej, gdyby nie fakt, ze w następnym tygodniu zaczynam prace, a siniak pod tym okiem wątpię by zrobił dobre wrażenie na pracodawcy!!
No i mam prośbę do tych którzy przeżywali kiedyś to co ja… pomóżcie!!!!
Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby, maści które mogą chodź troszkę zmniejszyć siniaka to proszę piszcie!!
Aha i jeszcze jedno jeśli temat był gdzieś już zamieszczony to z góry przepraszam podajcie link! Ale jeśli nie to można by było zebrać wiedze wszystkich tu na forum i powymieniać się sposobami na zniwelowanie lekkich widocznych kontuzji, które utrudniają normalne funkcjonowanie…
Dzięki za wszystkie pomysły z góry, a za prawdziwe rady JESZCZE WIĘKSZE DZIĘKI!!
P.S. Jeśli chodzi o jakieś pudry, fluidy i inne specyfiki z kobiecej kosmetyczki to od razu mówię, że to słaby pomysł i odpuście sobie takie odpowiedzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj rozgrzewać miejsce częstym lekkim masowaniem. Jak tuż pod okiem- to trochę natłuść miejsce jakims olejkiem, bo trudno będzie rozmasować. Powinno się szybciej wchłonąć.
Chyba, że znajdziesz jakąś maść na obrzęki, którą można stosować blisko oka
Napisano Ponad rok temu
i nie wiem co to są masci na obrzeki ale lioton nie zaszkodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodź ja dostosuje się i wykorzystam wasze rady!
Jeszcze raz wielkie DZIĘKI za pomoc!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie sadze by stosowanie maści mogło pomóc, ale specem nie jestem (mowię co ja stosuje)
Napisano Ponad rok temu
- heparin, reparil itd , itd.
- i dziala ?
- chuj tam dziala ;]
Czyli krotko mowiac na masci nie licz , przetestowane bylo kilka i efekty sa malutkie. Moze jesli bys zastosowal zaraz po wystapieniu obrzeku to by pomoglo tak jak lod pomaga zaraz po urazie , ale jesli to jest dzien dwa pozniej to nie licz na cuda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oby sie tylko spytał co sie stało, a nie od razu mnie przekreślał hehe
Dzięki za sposób z herbatką wypróbuje dziś!!
Napisano Ponad rok temu
i am jack's smirking revengewejdz do szefa sam sobie dołóż a potem twierdz ze to on zrobił...
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
wejdz do szefa sam sobie dołóż a potem twierdz ze to on zrobił...
hehe jak w fight clubie
i jak ta herbatka??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Waga stoi....
- Ponad rok temu
-
Skakanka jako rozgrzewka do rozciągania
- Ponad rok temu