Rady na temat wyboru sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Otorz szukam czegos wlasciwie do obrony (czyt. na ulice) jest tu sporo artykulow i dlatego nachodza mnie watpliwosci:D Zastanawialem sie nad "Muai Thai" (i ten najbardziej mi sie podoba) jednak widze ze duzo osob kieruje sie w "MMA" moze "JJ" chociaz wyczytalem zeby do parteru nie zchodzic a mysle ze "JJ" to w duzej mierze parter. Moze "Aikido" nom wlasnnie nie wiem , czy ktos moglby mi doradzic co i dlaczego to??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli Bog istnieje, to jak zamkne i otworze po chwili oczy, tego tematu juz nie bedzie......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
a mnie zastanawia, czemu te wszystkie nazwy w cudzysłowach. chodzi o jakieś pseudo-sekcje?Otorz szukam czegos wlasciwie do obrony (czyt. na ulice) jest tu sporo artykulow i dlatego nachodza mnie watpliwosci:D Zastanawialem sie nad "Muai Thai" (i ten najbardziej mi sie podoba) jednak widze ze duzo osob kieruje sie w "MMA" moze "JJ" chociaz wyczytalem zeby do parteru nie zchodzic a mysle ze "JJ" to w duzej mierze parter. Moze "Aikido" nom wlasnnie nie wiem , czy ktos moglby mi doradzic co i dlaczego to??
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuju NINDŻITZU..tu kolega pisał na forum, że 3 na raz roz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytam caly czas to nie tylko ze czekam na odpowiedz, (chociaz na to tez) ale czytam jednak postow jest hmmm jakies kilka dziesiat tysiecy wiec to moze byc meczace:D
rozumiesz już czemu nikt ci nie chce nic doradzić, tylko się z ciebie nabija?
Napisano Ponad rok temu
Między innymi dlatego już tutaj tak często nie zaglądam i innym radzę to samo - strata czasu, chyba że ktoś chce się zrelaksować/pośmiać :wink: .to przykre, że multum tematów w niniejszym dziale, traktujących o tej materii na nic Ci się nie przydało
Napisano Ponad rok temu
Dzialaj
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boks też bjj może być
No to tutaj już nie wiem jak boks ma sie do bjj. Rozwiniesz?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walka z trzema przeciwnikami
- Ponad rok temu
-
Za co?
- Ponad rok temu
-
Kastet
- Ponad rok temu
-
Popełniłem błąd? Stchórzyłem czy byłem odpowiedzialny?
- Ponad rok temu
-
Chiński boks uliczny
- Ponad rok temu
-
Trening "batonem" i jego dzialanie.
- Ponad rok temu
-
Zastosowanie wiatrówki do samoobrony.
- Ponad rok temu
-
aikido na ulicy