Polecam wiec obejrzec "Kiedy Harry Poznal Sally"... 8) 8) 8)nie wiem, ale mam przeczucie, że mi powiesz...
Termin zlotu 30.06-01.07.2007, komitet kolejkowy zapisy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to taki ten zlot ma być. na luzie. w towarzyskiej atmosferze. zresztą, co będziemy gdybać, jak będzie, będzie fajnie i już. ja na ten przykład prywatnie jestem bardzo fajna, sympatyczna, towarzyska, miła, serdeczna, koleżeńska, dowcipna i posiadam jeszcze wiele innych bardzo pozytywnych cech, na wymienienie których nie starczyłoby tu miejsca. 8)
... zapomnialas dodac, ze poza tym posiadasz niewyczerpane zasoby skromnosci
Napisano Ponad rok temu
coś mi mówi, że teraz zrobisz. to ja mam tylko taką maleńką prośbę: jak chcesz się odegrać za to co tu piszę, to się odegraj na mnie, a nie na całej grupie.
Jakie odgrywanie, zupełnie nie rozumiem aluzji. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Aktualności:
Na dzień dzisiejszy chęć uczestnictwa w spotkaniu potwierdzili:
Ligeia, Kantele, AvBert, Feanor, Garry, Randall, Shabu, Starszawy i ja.
Gotowość prowadzenia zajęć zgłosili:
Budojo – Aikido, Kenjutsu
Randall – Aikido (Kobayashi Hirokazu)
Starszawy – Aikido (Nishio)
Forma samych zajęć nie została ostatecznie uzgodniona.
Redakcja Budojo, jak na razie nie potwierdziła proponowanego terminu.
Temat jest w dalszym ciągu otwarty a zgłoszenia oraz wszelkie propozycje, sugestie, komentarze itp. mile widziane. :-)
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aktualności
Otrzymałem od Budojo potwierdzenie terminu zlotu wraz z garścią informacji dodatkowych, które przedstawiam poniżej:
- spotkanie może się zacząć ok.14.00
- od 18.00 kiełbaski itp.
- cisza nocna od 24.00 (zamykamy dojo czyli brak możliwości wejścia i wyjścia)
- dla osób spoza Warszawy nocleg na macie za darmo. Rano wyjazd.
- opłata rejestracyjna 20PLN od osoby
- osoby prowadzące muszą mieć swoje papiery instruktorskie ze sobą.
- pozostałe osoby dow.osobisty, wszystkich ćwiczących w Budojo z zasady i dla bezpieczeństwa rejestrujemy.
- lista zgłoszeń i prowadzących najpóźniej na 3 dni przed imprezą. Wtedy ustalimy kolejność prowadzących i temat zajęć.
Wszelkie pytania, wątpliwości i komentarze mile widziane. :-)
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
czy ja mogę prosić uprzejmie o wyjaśnienie kwestii opłaty? wydawało mi się, że zlot kosztuje tyle, ile placków pizzy każdy zdoła zjeść i szklanek soku wypić, plus koszta podróży, ewentualnie inne drobne wydatki.- opłata rejestracyjna 20PLN od osoby
Napisano Ponad rok temu
Ta opłata rejestracyjna obejmuje np. na węgiel do grila, czy będzie trzeba takie rzeczy załatwiać oddzielnie?
Temat zajęć, hmm, może by tak aikido? Poważnie - strasznie oficjalnie jak na zlot dla 10 osób. Pogadamy, ustalimy.
Napisano Ponad rok temu
:-)czy ja mogę prosić uprzejmie o wyjaśnienie kwestii opłaty?- opłata rejestracyjna 20PLN od osoby
Uprzejmie informuję, że zasady panujące w Budojo, w tym info o opłacie rejestracyjnej, otrzymałem od Redakcji Budojo.
Wierzę, że wszystkie ew. wątpliwości zostaną wyjaśnione bezpośrednio przez Gospodarza Dojo, czyli Redakcję.
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Na ra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tu widzę że szukasz pretekstu co by się wycofać. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
P.S. dajcie znać na priv. nie trzeba sali na trening, tylko kawałek krzesła i stołu, żeby sobie pogadać i ewentualnie wymienić się doświadczeniami z maty.
Napisano Ponad rok temu
Czy się stoi czy się leży? Nie wydaje mi się. Tym bardziej, że ten ktoś będzie najprawdopodobniej uczestniczył w samym spotkaniu. Jeśli to taki wielki problem, było nie zgłaszać kandydatury. Tymczasem BUDOJO zgłosiło się zupełnie dobrowolnie podczas luźnej rozmowy o spotkaniu, nie informując przy tym o żadnych kosztach. Ta informacja pojawiła się znacznie później i trąci mi jedną z dwóch rzeczy, o które jednak nie będę się obecnie wypowiadał. W każdym razie czekam na informację odnośnie rzeczywistego przeznaczenia tych dwudziestu złotych.Pomyśl, że ktoś musi siedzieć w dojo, pilnować, zamknąć, czego normalnie by nie robił, też mu się należy cosik.
Jak widać nie opuszczasz żadnej okazji, żeby się wywyższyć. Szkoda tylko, że w sprawie tak oczywistej. Kaucja byłaby niepoważna, owszem, ale zapłaciłbym ją, gdyby zaistniała taka konieczność. W przeciwieństwie do płacenia za wspaniałomyślność. Taki był kontekst.A jak bym coś rozpierdzielił w dojo to nie trzeba mnie zwrotną kaucją zobowiązywać do rekompensaty.
Zaczepka rodem z piaskownicy, więc odpowiem podobnie: to se kup okulary.Ja tu widzę że szukasz pretekstu co by się wycofać. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Kto akceptuje ten się spotyka.
Kto nie akceptuje ten się spotyka gdzie indziej i kiedy indziej :-)
Osoby spotykające się dogadają kwestie aprowizacyjne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdanie Randalla i AvBerta znamy – przybywają mimo to :-) , Shabu chyba odpuszcza w imię zasad :wink: , Ligeia chętnie się spotka, choć niekoniecznie w dojo i na macieCo do wpłaty to logika jest prosta, Budojo jest stowarzyszeniem i symboliczna opłata jest formą wsparcia stowarzyszenia i zarazem podziękowaniem za gościnę
A reszta…? :-)
Napisano Ponad rok temu
bo w ogóle ligeia jest osobą bardzo towarzyską.Ligeia chętnie się spotka, choć niekoniecznie w dojo i na macie
ze spotkania się nie wycofuję, ale skoro mam siedzieć miesiąc w Wawie, można by jeszcze coś przed zlotem właściwym zorganizować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fujimoto w Pradze
- Ponad rok temu
-
Termin zlotu - decydujące starcie
- Ponad rok temu
-
Świercz Krzysztof
- Ponad rok temu
-
termin "zlotu"
- Ponad rok temu
-
Staż z Jean Marie Mileville (19-20.05.2007 Poznań)
- Ponad rok temu
-
Spotkajmy się, co?
- Ponad rok temu
-
Letnia szkoła Aikido z Andy Sato 6 dan oraz E.Germanov 5 dan
- Ponad rok temu
-
VI Letnia Szkoła Aikido Złotów 2007 - P. Norbelly (6 dan)
- Ponad rok temu
-
Co powiecie o, albo ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie
- Ponad rok temu
-
A co napiszecie o panu Wiśniewskim?
- Ponad rok temu