Termin zlotu 30.06-01.07.2007, komitet kolejkowy zapisy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. kiedy można wpaść do Was na trening w przyszłym tygodniu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do treningu, to zgadamy się przez telefon.
Napisano Ponad rok temu
wiec jesli chcesz wspolnie ze mna pocwiczyc to zapraszam na srode a jesli moje towarzystwo nie jest Ci niezbednie potrzebne do szczescia to kiedy sobie zyczysz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kantele nic się nie bój tej obrony. To zwykle bułka z masłem :wink:
Choć pamiętam jak 100 lat temu mój recenzent (baaardzo leciwy pan profesor) na 5 minut przed moją obroną, ocknął się jakby z letargu i zaczął jeszcze na korytarzu zadawać mi jakieś kompletnie od czapy pytania, a potem na mnie krzyczeć (choć wyraźnie mylił mnie z jakimś swoim studentem sprzed 40 lat) i pewnie przyprawiłby mnie o zawał sercdca kruchego, gdyby nie interwencja mojego promotora
Powodzenia! :-)
h-k
Napisano Ponad rok temu
dzięki za możliwość poćwiczenia w różnych sekcjach, na wyrobienie sobie jakiejś tam opinii, za bardzo życzliwe przyjęcie i za znakomite piwko. bo nie ma to jak zimne piwko po treningu.
Napisano Ponad rok temu
Żeś wyemigrowała do miasta, w którym notorycznie się gubię i choć się staram, polubić go nie mogę, rozumiem.dzięki za możliwość poćwiczenia w różnych sekcjach, na wyrobienie sobie jakiejś tam opinii, za bardzo życzliwe przyjęcie i za znakomite piwko.
Że w różnych sekcjach ćwiczysz i se własne zdanie wyrabiasz popieram i kibicuję,
Że ludzi życzliwych i przyjaźnie nastawionych spotykasz rozumiem, gdyż nie może być inaczej wśród aikidockiej braci :-)
Ale, żeś Perłę Chmielową naszą Królową zdradziła 8O tego nie rozumiem, nie zrozumiem i pojąć nie mogę!!! 8O
Napisano Ponad rok temu
a bo siakaś taka kiepska z niej kosmopolitkaAle, żeś Perłę Chmielową naszą Królową zdradziła 8O tego nie rozumiem, nie zrozumiem i pojąć nie mogę!!! 8O
jak to Cohen miał kiedyś powiedzieć o Nowym Yorku: You either love it or hate it, but you can't stay indifferent. :wink:Żeś wyemigrowała do miasta, w którym notorycznie się gubię i choć się staram, polubić go nie mogę, rozumiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fujimoto w Pradze
- Ponad rok temu
-
Termin zlotu - decydujące starcie
- Ponad rok temu
-
Świercz Krzysztof
- Ponad rok temu
-
termin "zlotu"
- Ponad rok temu
-
Staż z Jean Marie Mileville (19-20.05.2007 Poznań)
- Ponad rok temu
-
Spotkajmy się, co?
- Ponad rok temu
-
Letnia szkoła Aikido z Andy Sato 6 dan oraz E.Germanov 5 dan
- Ponad rok temu
-
VI Letnia Szkoła Aikido Złotów 2007 - P. Norbelly (6 dan)
- Ponad rok temu
-
Co powiecie o, albo ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie
- Ponad rok temu
-
A co napiszecie o panu Wiśniewskim?
- Ponad rok temu