Termin zlotu 30.06-01.07.2007, komitet kolejkowy zapisy!
Napisano Ponad rok temu
- U nas się robi tak. (wszyscy robią kilkanaście razy)
- A u nas tak. (wszyscy robią)
- No, to teraz dla wytchnienia pomachamy sobie odobinę mieczem. (wszyscy odrobinę machają)
Napisano Ponad rok temu
ja sie zglaszam bez noclegu (bo do budojo mam 6 minut na rowerze)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. W otchłaniach szafy znalazłem dawno nieużywane karategi, więc alternatywę dla spoconej plecionki mam.
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie masz mnie dosyć? :roll:Z Ligeią i Randallem chętnie się zlecę, choć żeby się spotkać nie musimy jechać aż do Wa-wy
tak czy siak, zlatujemy się lokalnie w najbliższy piąteczek i w sobotę. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli na zlocie będą, załóżmy, przedstawiciele 3 różnych szkół aikido, niech może każdy z nich poprowadzi trening, jak to zwykle się u niego robi. jeśli nie będzie czasu na 3 treningi techniczne, to niech poprowadzi chociaż połowę treningu.
to taka tylko malutka sugestia. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak samo że tak powiem Wysoczczyzny linzełem co nie co na treningach u sensei Marcina Velinowa. Boje sie tylko że Randall (znając klechdy na temat tego jak on cwiczy) da nam nieźle w dupeczkę niezważając że to letnie pora
Napisano Ponad rok temu
Letnia pora nieźle sprzyja zbijaniu masy, no i przy okazji plaża sama domaga się rzeźby, zawsze można wypocić z litra, żeby piwko lepiej wchodziło Wtedy smakuje najlepiej.
A poważnie, co innego rutynowy trening, co innego spotkanie towarzyskie, jednorazowe danie "czadu" nie daje niczego, poza połechtaniem ego ^^
A grupa imho to jest istotna sprawa w spotkaniu towarzyskim zwanym zlotem.
Napisano Ponad rok temu
Obyś to pamiętał, jeśli dzień zlotu okaże się akurat gorszym dniem.A poważnie, co innego rutynowy trening, co innego spotkanie towarzyskie, jednorazowe danie "czadu" nie daje niczego, poza połechtaniem ego ^^
Napisano Ponad rok temu
wtedy się okaże, kto jest cieniasem i treningu randallowego nie wytrzymuje. :twisted:Obyś to pamiętał, jeśli dzień zlotu okaże się akurat gorszym dniem.
to mówiłam ja, ligeia, zaprawiona już w bojach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O, to, to. A jak już ćwiczyć, to czemu właśnie nie na luzie, zamiast w szytwnej formie? Czemu nie pokazać sobie różnic między poszczególnymi szkołami? Na staż danej organizacji można wybrać się zawsze, natomiast rzadko nadarza się okazja, aby porównać organoleptycznie różnorakie podejścia w towarzyskiej atmosferze.chce przyjsc nie po to glownie, zeby sobie pocwiczyc tylko po to zeby sie z Wami spotkac, pogadac i napic sie czegos %-) a cwiczenie moze byc co najwyzej przy okazji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale... wiesz, co to znaczy, gdy się o dziewczynie mówi, że jest sympatyczna...? :twisted: :twisted: :twisted:ja na ten przykład prywatnie jestem bardzo fajna, sympatyczna, towarzyska, miła, serdeczna, koleżeńska, dowcipna i posiadam jeszcze wiele innych bardzo pozytywnych cech, na wymienienie których nie starczyłoby tu miejsca. 8)
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, ale mam przeczucie, że mi powiesz...Ale... wiesz, co to znaczy, gdy się o dziewczynie mówi, że jest sympatyczna...? :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Co ty gadasz, nigdy w życiu nie zrobiłem wam takiej fest rozgrzewki :>to mówiłam ja, ligeia, zaprawiona już w bojach
Napisano Ponad rok temu
coś mi mówi, że teraz zrobisz. to ja mam tylko taką maleńką prośbę: jak chcesz się odegrać za to co tu piszę, to się odegraj na mnie, a nie na całej grupie.Co ty gadasz, nigdy w życiu nie zrobiłem wam takiej fest rozgrzewki :>
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fujimoto w Pradze
- Ponad rok temu
-
Termin zlotu - decydujące starcie
- Ponad rok temu
-
Świercz Krzysztof
- Ponad rok temu
-
termin "zlotu"
- Ponad rok temu
-
Staż z Jean Marie Mileville (19-20.05.2007 Poznań)
- Ponad rok temu
-
Spotkajmy się, co?
- Ponad rok temu
-
Letnia szkoła Aikido z Andy Sato 6 dan oraz E.Germanov 5 dan
- Ponad rok temu
-
VI Letnia Szkoła Aikido Złotów 2007 - P. Norbelly (6 dan)
- Ponad rok temu
-
Co powiecie o, albo ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie
- Ponad rok temu
-
A co napiszecie o panu Wiśniewskim?
- Ponad rok temu