Termin zlotu 30.06-01.07.2007, komitet kolejkowy zapisy!
Napisano Ponad rok temu
Miejsce: BUDOJO Warszawa (proszę Redakcję o potwierdzenie, czy termin jest nadal aktualny).
Jak dotąd swój udział zgłosili:
Ligeia,
Randall,
AvBert (tu jeszcze trzeba wyjaśnić kwestię Dnia Dziecka :wink: )
i ja…
Propozycje poprowadzenia zajęć zgłosili jak dotąd:
Budojo – Aikido, Kenjutsu
Randall – Aikido
Nadal czekamy na zgłoszenia uczestników i prowadzących.
Osoby planujące nocleg w Budojo proszę o kontakt na PW, mail lub GG
Z młodzieżowym pozdrowieniem,
h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary, ze zlotem jak z małżeństwem. Nie ma „może biorę sobie ciebie za żonę”. Więc albo będziesz albo nie. Czy w gi, czy w dresie czy może w kimonie ;-) to już sam zdecydujesz.Ja chciałbym się stawić bardziej z ciekawości, aniżeli z chęci ćwiczenia aikido. W każdym razie proszę mnie liczyć jako "może," gdyż właśnie sobie uświadomiłem, że chwilowo mam jedno gi (ciach)
Poza tym, tak se myślę, że fajnie by było, gdyby uczestnicy spotkali się na macie, a nie dwie osoby na macie i 10 na widowni. Jeżeli macie inne zdanie to piszcie. Z Feanorem będzie nas pięcioro, z Shabu w kimonie sześcioro.
Ktoś jeszcze? Śmiało
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie tak. A, co tam. Wpisuj waść, w najgorszym wypadku będę się tłumaczył i przepraszał.Poza tym, tak se myślę, że fajnie by było, gdyby uczestnicy spotkali się na macie, a nie dwie osoby na macie i 10 na widowni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shabu, w najgorszym wypadku to my sobie spinacze na nosy pozakładamy. ale myślę, że nie będzie tak źle. damy radę.Zdecydowanie tak. A, co tam. Wpisuj waść, w najgorszym wypadku będę się tłumaczył i przepraszał.Poza tym, tak se myślę, że fajnie by było, gdyby uczestnicy spotkali się na macie, a nie dwie osoby na macie i 10 na widowni.
Napisano Ponad rok temu
Wiem i żałuję… :?mno niestety trafiliscie w Obóz dziecięcy - trafiony - zatopiony. nie mogę
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie no, tak źle to nie było jeszcze nigdy.Shabu, w najgorszym wypadku to my sobie spinacze na nosy pozakładamy. ale myślę, że nie będzie tak źle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NEXT TIME
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łapankę?przypomina to łapankę
Bynajmniej. :-)
Naprawdę nie ma żadnego przymusu
Nie ukrywam jednak, że chciałbym spotkać się z Wodzem, Pmaszem, Wingmanem (którzy nie mogą) i jeszcze paroma osobami (które może i mogą, ale pewnie nie chcą...)
Z Ligeią i Randallem chętnie się zlecę, choć żeby się spotkać nie musimy jechać aż do Wa-wy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czuję się zaszczycony, będąc wymienionym w tak doborowym towarzystwie...Nie ukrywam jednak, że chciałbym spotkać się z Wodzem, Pmaszem, Wingmanem (którzy nie mogą)
P.S. Ty raczej s. Cognard czy bardziej s. Wysocki? Pytam, bo s. Wysocki co jakiś czas do mojego miasteczka zagląda więc okazja do spotkania znalazlaby się wtedy jak nic :wink:
Napisano Ponad rok temu
ciesze sie, ze termin jest juz ustalony. H-K zaproponowal, zebym cos tam o aikido Nishio zrobil. Z wielka przyjemnoscia, choc nie jestem pewien, czy jestem godzien. Nie wiem, czy ktokolwiek mialby ochote na to. Podtrzymuje sowja chec uczetsnictwa, o ile robota mnie nie przydusi. Mam nadzieje, ze mi sie uda dotrzec, jesli bedziecie mieli na to ochote.
Pozdrawiam wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Świetnie!Witajcie,
ciesze sie, ze termin jest juz ustalony. H-K zaproponowal, zebym cos tam o aikido Nishio zrobil. Z wielka przyjemnoscia, choc nie jestem pewien, czy jestem godzien. Nie wiem, czy ktokolwiek mialby ochote na to. Podtrzymuje sowja chec uczetsnictwa, o ile robota mnie nie przydusi. Mam nadzieje, ze mi sie uda dotrzec, jesli bedziecie mieli na to ochote.
Pozdrawiam wszystkich
O to chodziło! Na pewno nie tylko ja z wielką przyjemnością poćwiczę pod Twoim kierunkiem Aikido Nishio.
Robocie się przydusić nie daj. Nie zając, nie ucieknie :wink:
Do zobaczenia!
Napisano Ponad rok temu
Sie wieZasadniczo to widzimy się w piątek...
Gdyby ktoś jeszcze chciał wdepnąć, to TUTAJ stoi, co i jak :-)
Pozdrówka, h-k :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fujimoto w Pradze
- Ponad rok temu
-
Termin zlotu - decydujące starcie
- Ponad rok temu
-
Świercz Krzysztof
- Ponad rok temu
-
termin "zlotu"
- Ponad rok temu
-
Staż z Jean Marie Mileville (19-20.05.2007 Poznań)
- Ponad rok temu
-
Spotkajmy się, co?
- Ponad rok temu
-
Letnia szkoła Aikido z Andy Sato 6 dan oraz E.Germanov 5 dan
- Ponad rok temu
-
VI Letnia Szkoła Aikido Złotów 2007 - P. Norbelly (6 dan)
- Ponad rok temu
-
Co powiecie o, albo ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie
- Ponad rok temu
-
A co napiszecie o panu Wiśniewskim?
- Ponad rok temu