ZAPRASZAMY NA TRENINGI DOSEIDO DOJO ŻARY!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do wyrażania swojej opinii na temat naszego Dojo, jeżeli ktoś z nami trenował, na temat trenerów i atmosfery w klubie!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Często bywam w Żarach, pewnie do Was zawitam niedługo na gościnne występy
Ile kosztuje jeden trening?
Czy trenujecie "typowo" karate, czy jakieś elementy chwytów też wprowadzacie? Widziałem na stronce, ze brałeś udział w Colloseum III, czy MMA na treningach w Twoim klubie równie są obecne?
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze twierdziłem, że lepiej jest współpracować niż robić cyrk jak kilku na tym forum, strzelać groźne miny i pokazywać, kto prawdziwszy, i groźniejszy.
jwszcze raz pozdrawiam i znikam z tego tematu.
jakby co, to proszę na priv.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze uogolnie swoje pytanie dlaczego ludzie uciekaja od karate tradycyjnego ?
bo jak widze obydwaj panowie i Tedo i Roman trenowali shotokan, a teraz zmienili smoobrone na walke, kolega Tedo napisal wprawdzie ze nie odnalazl swojego "ja" w tradycyjnym, a sadzac po wystepach w MMA to ma dusze wojownika i macanki nie chcial dalej cwiczyc, co jednak motywuje cie Roman do tak drastycznych zmian ?
No widzisz, do mnie tez się to poniekąd odnosi. tym, że ja zaczynałem od KK i kicka. Potem różne zabawy aż na stałe osiadłem w gosoku.
A teraz dlaczego ćwiczę też inne rzeczy i parter i kontakt itd?
BO LUBIĘ !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy seido i seitedo to to samo? pytam bo w podanym linku slowo seido nie pada ani razu na 1 rzut oka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niech każdy zajmie się pracą nad sobą, szkoli się, by być coraz lepszym zawodnikiem i człowiekiem, a nie wyszukuje rysy na "konkurencji".
Z tych wszytskich kłutni wynika tylko to, że śmieją się z Was w ogólnie pojętym światku walki wręcz.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Na to możesz chyba odpowiedzieć. Jakie kata mieliście, czy były z kioka czy z gosoku. Bardzo mnie to ciekawi i nie ma w tym nic złośliwego.
Ciekawi mnie tez, czy w seido są turnieje full-kontakt, lub light-kontakt czy tylko knockdown.
W przeciwieństwie do sporej części ludzi z forum, ja nie mam nic przeciwko znajdywaniu sobie dogodnych nam organizacji.
I tu nie chodzi o biznes, jak to niektórzy myślą, tylko o wygodne działania.
jeśli to gdzie jesteś, narzuca ci jakieś ograniczenia, jakieś dziwne rzeczy, to nic dziwnego, że się sszuka miejsca dla siebie, dobrego do dalszego rozwoju...
Napisano Ponad rok temu
Tak się zastanawiam dlaczego wśród karateków z różnych organizacji ciągle wybuchają spory o to kto jest jakiś, kto ma jaki stopień, czy też czyje karate jest bardziej "karatsze".
Niech każdy zajmie się pracą nad sobą, szkoli się, by być coraz lepszym zawodnikiem i człowiekiem, a nie wyszukuje rysy na "konkurencji".
Z tych wszytskich kłutni wynika tylko to, że śmieją się z Was w ogólnie pojętym światku walki wręcz.
Pozdrawiam.
DOKŁADNIE
Partyzant - lubię cię
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Świata Seniorów Karate kyokushin
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski WKF -Kalisz 2007
- Ponad rok temu
-
shorin-ryu z uniwersyteckiego klubu karate - zawody
- Ponad rok temu
-
Kto jest najleprzym zawodnikiem Karate Kyokushin??
- Ponad rok temu
-
Treningi
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Południowej PFKK
- Ponad rok temu
-
12.05.07 - MP. Oyama Karate Kata
- Ponad rok temu
-
Seminarium Karate WKF - Wrocław
- Ponad rok temu
-
Seido...
- Ponad rok temu
-
SIŁA czy KONTROLA czy SZYBKOŚĆ i DYTSANS ...?
- Ponad rok temu