Jak brać amix 8800
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
: Amix 8800 to kompleks najszybciej przyswajalnych wolnych aminokwasów serwatkowych, wzbogacony o dodatkową porcję aminokwasów rozgałęzionych (BCAA), l-glutaminę oraz taurynę.
Głównym zadaniem aminokwasów Amix 8800 jest dostarczenie komórkom cząsteczek aminokwasowych niezbędnych do budowania mięśni. Optymalny skład aminokwasowy oraz niezbędne dodatki gwarantują bardzo szybkie działanie zarówno antykataboliczne (ochrona komórek mięśniowych przed rozpadem) jak i anaboliczne (rozrost komórek mięśniowych).
Aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach (BCAA), szczególnie leucyna, bezpośrednio pobudzają syntezę białek. Zwiększają one także wydzielanie niektórych hormonów anabolicznych.
L-Glutamina dostarcza surowca do komórek mięśniowych, gdyż jest ona głównym aminokwasem zużywanym w procesie naprawy tkanki mięśniowej. Podawanie glutaminy ma również działanie antykataboliczne, ponieważ gdy zostanie ona dostarczona z zewnątrz, nie trzeba czerpać jej z mięśni. Dzięki glutaminie obserwuje się bardziej ciągły przyrost masy mięśniowej, bez okresu przestoju, szybszą i lepszą regenerację.
Tauryna odgrywa ważną role w produkcji tlenku azotu, a jej niski poziom może doprowadzić do jego redukcji w organizmie. Tlenek azotu jest gazem biorącym udział w skurczach mięśni oraz w powiększaniu naczyń krwionośnych. Dzięki rozszerzonym naczyniom krwionośnym przepływ krwi z tlenem oraz składnikami pokarmowymi jest znacznie sprawniejszy. Jeśli pracujesz nad rozwojem mięśni potrzebujesz przyśpieszyć tempo przepływu twojej krwi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takRozumiem, czyli to dawkowanie co napisałem jest ok??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez jest okNoi jest problem, bo kupiłem dwa opakowania i samego bcaa nie kupie bo to co mam musze skączyć. Mam jeszcze jedno pytanie a to dawkowanie tez jest dobre: rano trening i zaraz po treningu 5 kapsułek w południe 5 kapsułek juz bez treningu i przed spaniem 5 kapsułek???????????
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie trenuje na tzw kulturyste tylko bardziej na tzw strongmana więc duzo jem, a zeby tłuszcz nie dominował nad mięsniami to musze brać jakiś suplemet który chamuje rozrost taknki tłuszczowej.
To zbilansuj dietę, czyli zmniejsz spożycie węglowodanów a szczególnie tłuszczy .Jedz dużo białka.
Co Ci dadzą te aminy skoro nie będziesz miał dobrej diety? ;p
Napisano Ponad rok temu
To zbilansuj dietę, czyli zmniejsz spożycie węglowodanów a szczególnie tłuszczy .Jedz dużo białka.
Co Ci dadzą te aminy skoro nie będziesz miał dobrej diety? ;p
Dokladnie to juz wiecej BCAA Ci da niz te zwykle aminokwasy. To moze zamiast tluszczy typowych kup sobie tran w kapsulkach czy tez omege 3-6-9 lub cos w tym stylu. Bo w Twoim przypadku stawy beda bardziec cierpiec.
BTW nie da sie zamienic tluszczu w miesnie
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo