Starca pytanie tendencyjne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakoś nie jestem specjalnie tym stwierdzenie zdziwiony, gdyż pewnie mocno różnimy się typem poczucia humoru. Wystarczy prześledzić nasze posty...Prędzej uwierzę w to pierwsze :wink:
Jak, na przyklad, traktować tę serię jednowyrazowych postów w ostatnich wątkach:
- jako komentarze...? :twisted: :twisted: :twisted:
- dowcipy...? :roll: :roll: :roll:
- autoreklama...? (niech zgadnę, na imię zapewne masz Bożenka...?) 8) 8) 8)
What do you mean I am not kind? Just not your kind...
Napisano Ponad rok temu
Jeśli jesteś tak dowcipnym koteczkiem, powinieneś wiedzieć, no chyba, że blefowałeś...
Napisano Ponad rok temu
To do mnie? Nie przesadzaj... 8) 8) 8) 8) 8)Boże...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To do mnie? Nie przesadzaj... 8) 8) 8) 8) 8)Boże...
Himalaje dowcipu. Boże, popadłam w depresję.
Tak często spotykałam bystrych, miłych, pogodnych i naprawdę dowcipnych aikodoków, czy oni mają własne forum?
Napisano Ponad rok temu
Klamiesz, nigdy wczesniej sie nie spotkalismy... :twisted: :twisted: :twisted:Tak często spotykałam bystrych, miłych, pogodnych i naprawdę dowcipnych aikodoków, czy oni mają własne forum?
Napisano Ponad rok temu
Shabu, rozumiem odezwę, ale akurat w tym przypadku cokolwiek nie napiszesz, to i tak to cóś z manią wielkości odpisze :wink:Ludzie, przestańcie korzystać z zapracowania i nieobecności Szczepana i nie karmcie więcej trolla. (...) Starczy już.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Świetny pomysł!
(...) wtedy aikidocy nie mogliby chodzić w glorii najbardziej sekowanych...
strach pomyśleć co by to było, Boże.
A może seksownych? Brzmi podobnie a każdy zrozumie... I do tego święta prawda, prawda... :wink:
Napisano Ponad rok temu
I jestem - zarówno kotem, jak i dowcipnym. 8) 8) 8)
Jeśli jesteś tak dowcipnym koteczkiem
chyba kocurem. co do dowcipu - sprawę pozostawiam otwartą, chociaż mnie tam pasuje.
Napisano Ponad rok temu
To nie jest mania wielkości. To jest poczucie małości, odreagowywane przez mizerne próby uprzykrzenia dnia innym. Tyle, że to coś nie wie jeszcze, gdzie wylądowało. Nie wie, jakie jest forum aikido na Vortalu Budo. Ale masz rację, czego by nie pisać, odburknie toto coś w stylu:Shabu, rozumiem odezwę, ale akurat w tym przypadku cokolwiek nie napiszesz, to i tak to cóś z manią wielkości odpisze :wink:
Przecież to istneORMO czówa!
Nie wspominając o ortografii. :roll: Tak więc czynię niniejszy post swoim ostatnim w tym temacie, i sugeruję uczynienie podobnie. Poprzedzone ewentualnym "pierdnięciem ogólnym w tego kierunku."Himalaje dowcipu.
Napisano Ponad rok temu
Polegał on na sprawdzeniu, czy praktyka aikido przenosi się na resztę osobowości., czy ucząc się zasad na tatami, można wyciągać wnioski dotyczące behawioru poza terenem maty. Jako metodę wybrałam próbkowanie przy pomocy jednego słowa, którego aspekt wartościujący tkwi przede wszystkim w intonacji i kontekście. Napisane słowo "Boże", równie dobrze można odczytać jako odpowiednik oklasków jak i gwizdów. Ciekawe, że działanie był proporcjonalne do nieoznaczoności. Tam gdzie wiadome słowo było zastosowane ewidentnie nie wywołało reakcji.
Wynik niestety jest negatywny: aikidocy nie potrafią sobie radzić w życiu tak jak na macie, łatwo ulegają zaczepkom, nie schodzą z linii ataku, zacietrzewiają się. Najlepiej wypadły Panie Athropina (ciekawa substancja - nie tylko źrenice się rozszerzają ale i serce rośnie, pozdrawiam!) i Liqeia (dzielna Kotka stająca w obronie mężczyzny), które w przeciwieństwie do panów zachowywały właściwy dystans, szerokie pole widzenia, pozytywne nastawienie.
Panowie, zwróćcie uwagę, że zgodnie z zasadami aikido nie atakowałam pierwsza (to, że irytowało Was tak bardzo to słowo, może mieć swoje powody nie tylko w sytuacji zewnętrznej, nie chcę rozwijać tego wątku by kogoś znów nie urazić...), ale jak ktoś dał się wciągnąć to odpowiadałam mu w podobnym duchu (za co wszystkich przepraszam), by sparing rozgorzał dla dobra badania. Wyniki analizy owych potyczek -: krótko mówiąc mierna, amatorska technika w połączeniu z nadmiarem agresji.
Na szczęście bywają wśród Was wyjątki - prawdziwi mężczyźni: ciepli, pobłażliwi, wyrozumiali. To ze kiedyś miałam przyjemność poznać Garrego (bo o nim mowa), nie ma wpływu (mam nadzieję) na obiektywizm mojej oceny, zweryfikujcie.
Nie chcę nikogo pouczać, wnioski proszę wyciągać na własną rękę.
Wniosek jaki wyciągnęłam dla siebie: nie wystarczy osiągnięcie mistrzostwa w jednej dziedzinie sztuki, by być mistrzem największej ze sztuk, sztuki życia.
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O...
Aleś mi teraz zaimponowala... A ja myślalem, żeś zwykla prowokatorka...
PS. To może przy okazji spreparujesz mój profil psychologiczny? Dla takiej szpecjalistki to chyba nie problem? CZekam z niecierpliwością...
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8OLiqeia (dzielna Kotka stająca w obronie mężczyzny)
o Boże...
stawałam w obronie człowieka, nie faceta. bo jak powszechnie wiadomo: facet to świnia.
Napisano Ponad rok temu
Boże, ale bełkot... Tłumaczysz się przed nami, czy przed sobą?! Prowadzisz jakieś badania, czy wydaje ci się, że mogłabyś? Są to badania z zakresu lingwistyki, religijności, skuteczności sztuk walki czy gender? Jakie są kryteria oceny poszczególnych wypowiedzi, czy uwzględniłaś emotikony przy ocenie wartości emocjonanej wypowiedzi, na jakiej podstawie interpolujesz żartobliwe niejednokrotnie wypowiedzi kilku osób na całe środowisko, jakie jest twoje przygotowanie do prowadzenia takich badań i jaką hipotezę badawczą przyjęłaś?!!! Jakie są wskaźniki i jakie ich indicata, jak zdefiniowałaś zakres używanych pojęć. I najważniejsze - jakiego gatunku trollem jesteś, z tych dających się tresować, czy błotnych(...)
Jeśli robisz sobie jaja pod jakąś tezę lub tylko dla jaj, nie ubieraj tego - proszę - w szaty nauowości. Przez szacunek dla nauki
Boże, widzisz i nie grzmisz :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sezon szkoleniowy 2007 Isoyama, Fujimoto, Shimamoto, Tissier
- Ponad rok temu
-
Staż w szkocji!!!
- Ponad rok temu
-
zly nawyk
- Ponad rok temu
-
Kolejny 5 DAN w PFA
- Ponad rok temu
-
aiki opowiadanie dla dzieci (po angielsku i niemiecku)
- Ponad rok temu
-
Informacja z ostatniej chwili - Staż w Warszawie na Gwardii
- Ponad rok temu
-
Staż z Sensei Pascalem Guillemin (asystentem Ch. Tissier)
- Ponad rok temu
-
Co mi proponujecie trenować!!
- Ponad rok temu
-
Staż z Jackiem Wysockim 7. dan, Biała Podlaska 19-20.01.2007
- Ponad rok temu
-
Treningi w dwoch dojo
- Ponad rok temu