ligeia, masz u mnie duuuuże lody z bitą śmietaną... 8) 8) 8)...stawałam w obronie człowieka, nie faceta. bo jak powszechnie wiadomo: facet to świnia.
PS. A wiesz także, kto to jest "kierownik"...?
Napisano Ponad rok temu
ligeia, masz u mnie duuuuże lody z bitą śmietaną... 8) 8) 8)...stawałam w obronie człowieka, nie faceta. bo jak powszechnie wiadomo: facet to świnia.
Napisano Ponad rok temu
APAS, masz u mnie najlepszy napój na "K"... 8) 8) 8)Boże, widzisz i nie grzmisz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
no ostatecznie mogą być, choć już dawno wyrosłam z wieku lodów z bitą śmietanąligeia, masz u mnie duuuuże lody z bitą śmietaną... 8) 8) 8)
...stawałam w obronie człowieka, nie faceta. bo jak powszechnie wiadomo: facet to świnia.
jak padło przy tej świni, to mniemam, że też ma coś wspólnego z parzystokopytnymi?PS. A wiesz także, kto to jest "kierownik"...?
Napisano Ponad rok temu
voiku, coś Ty taki rozrzutny? tu lody, tam napój. a swoją drogą, ciekawe, co to za napój na K... Kefir jagodowy?APAS, masz u mnie najlepszy napój na "K"... 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego sie nie wyrasta przed menopauzą... 8) 8) 8)no ostatecznie mogą być, choć już dawno wyrosłam z wieku lodów z bitą śmietaną
jak padło przy tej świni, to mniemam, że też ma coś wspólnego z parzystokopytnymi?
Napisano Ponad rok temu
Jak tak, to jednak jeszcze jeden post napiszę.Możecie odetchnąć - to mój ostatni post w ramach tego trzydniowego eksperymentu.
Nie jestem aikidoką, na macie radzę sobie całkiem inaczej. Wskaż mi jedną osobę poza mną, która się autentycznie zacietrzewiła. Ja się zacietrzewiłem w rzeczy samej, ale dopiero teraz. Dlatego, że wykazałaś całkowite niezrozumienie zasad panujących na forach internetowych - a właściwie, co gorsze, umyślne ich łamanie - mając owe zasady oraz użytkowników w nosie. Zbombardowałaś ten temat (oraz kilka innych, w których - na szczęście - dyskusja nie rozwinęła się) dla swoich prywatnych potrzeb, zupełnie bez związku z główną treścią. Nabijając sobie przy tym sporo postów. Gdybym był modem, miałabyś z miejsca urlop od pisania na forum.aikidocy nie potrafią sobie radzić w życiu tak jak na macie, łatwo ulegają zaczepkom, nie schodzą z linii ataku, zacietrzewiają się.
Bezsensowny frazes niezwiązany z nieprawidłowym i amatorsko przeprowadzonym "badaniem." Bez którego mógłby powstać równie łatwo i byłby tak samo pretensjonalny i głupi. Idź sobie "badać" i wyciągać wnioski gdzie indziej.Wniosek jaki wyciągnęłam dla siebie: nie wystarczy osiągnięcie mistrzostwa w jednej dziedzinie sztuki, by być mistrzem największej ze sztuk, sztuki życia.
Wyciągnąłem: jesteś prowokatorką. Marną. Która lubi sobie na koniec pseudofilozoficznie pobełkotać. Piękny start, nie powiem.Nie chcę nikogo pouczać, wnioski proszę wyciągać na własną rękę.
Napisano Ponad rok temu
o, kolega specjalista. prawie psychohigienista.Z tego sie nie wyrasta przed menopauzą... 8) 8) 8)no ostatecznie mogą być, choć już dawno wyrosłam z wieku lodów z bitą śmietaną
jak będziesz grzeczny, to voiek też Ci lody kupi. nawet ze śmietaną.O jak kolorowo, takie rzeczy to tylko na forum Aikido, nie ma to tamto...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shabu, byłbyś prawdziwym zamodystą :wink: Ale może tego nam trzeba - Shabu na Moda!!!Gdybym był modem, miałabyś z miejsca urlop od pisania na forum.
Napisano Ponad rok temu
ShabuShabu: Wnisek wcale nie bezsensowny.Bezsensowny frazes niezwiązany z nieprawidłowym i amatorsko przeprowadzonym "badaniem." Bez którego mógłby powstać równie łatwo i byłby tak samo pretensjonalny i głupi. Idź sobie "badać" i wyciągać wnioski gdzie indziej.Wniosek jaki wyciągnęłam dla siebie: nie wystarczy osiągnięcie mistrzostwa w jednej dziedzinie sztuki, by być mistrzem największej ze sztuk, sztuki życia.
Napisano Ponad rok temu
Niespecjalnie, wszak nie jestem aikidoką. Bardzo natomiast nie lubię, kiedy ktoś olewa podstawowe zasady zachowania dla prywaty, a potem jeszcze się tym chełpi.Shabu, się niepotrzebnie zacietrzewiłeś. dotknęło Cię to osobiście, co koleżanka napisała?
A jak.Shabu, byłbyś prawdziwym zamodystą :wink:
Napisano Ponad rok temu
nic nie szkodzi, pogadamy na treningu :twisted: :twisted: :twisted:dręczę koty (sorry ligeia) :wink:
Napisano Ponad rok temu
może i tak, ale jedno trzeba jej przyznać, celnie nas podsumowała:Bardzo natomiast nie lubię, kiedy ktoś olewa podstawowe zasady zachowania dla prywaty, a potem jeszcze się tym chełpi.
łatwo ulegają zaczepkom, nie schodzą z linii ataku, zacietrzewiają się
Napisano Ponad rok temu
LOL coś wygrałem 8O randke or sth.Na szczęście bywają wśród Was wyjątki - prawdziwi mężczyźni: ciepli, pobłażliwi, wyrozumiali. To ze kiedyś miałam przyjemność poznać Garrego (bo o nim mowa), nie ma wpływu (mam nadzieję) na obiektywizm mojej oceny, zweryfikujcie.
Wniosek jaki wyciągnęłam dla siebie: nie wystarczy osiągnięcie mistrzostwa w jednej dziedzinie sztuki, by być mistrzem największej ze sztuk, sztuki życia.
Napisano Ponad rok temu
Ligeio, cóż Ty wypisujesz! Ludzie piszą o aikido bzdury wynikające z niewiedzy, powtrzają brednie, które - częściowo - są wynikiem naszych środowiskowych słabostek, ale o tym sami dobrze wiemy i na pewno nie wolno nikomu w oparciu o tak marne przesłanki oceniać wszystkiego i wszystkich!może i tak, ale jedno trzeba jej przyznać, celnie nas podsumowała:
łatwo ulegają zaczepkom, nie schodzą z linii ataku, zacietrzewiają się
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu