Problem
Napisano Ponad rok temu
to mój przykładowy dzień:
-śniadanie 7.00-8.00 jem z 3 kanapki z miodem, szynka (1 plasterek), twarożek, czasami płatki, herbata bez cukru
-Obiad dopiero jem po szkole 15-15.30 spaghetti,ziemniaczki schabowy itp. , jakaś zupka
-Śniadanie 18-19.20 kanapki z szynka, miodem, kakao,czasem płatki owsiane,górskie itp. leczo, ogólnie rożne rzeczy
-Jakieś w ciągu dnia jabłko, banan,gruszka,1 baton i pączek
Chodzę na siłownie 3 razy w tyg. w dni nietreningowe robię brzuch.Postanowiłem nie jeść w ogóle słodyczy które nie są potrzebne a tylko w tłuszcz od nich obrastam.Myślę o 3 małych posiłkach.Chcę byście mi powiedzieli w jakich odstępach jeść, i co dokładnie na dany posiłek czy rano i kolacja lekkie a na obiad coś o większej zawartości białka itp.
Pomóżcie jestem otwarty na propozycje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli nie podoba ci cie brzuch to zacznij go dobrze cwiczyc. A6W, róznorakie skoly i wznosy nóg, a i najlepsze cwczenie na boczki brzucha to chyba skrety tułowia ze sztanga na barkach uwielbiam to cwiczenie i efekty w moim przypadku po 2 miechacha byly co najmnije zajebiste (siorka nie mogla wyjsc z podziwu jaki brzuch zroilem w tak krótkim czasie)Witam, mam 17 lat ważę 76kg wzrost 175cm.Od pół roku ćwiczę na siłowni trening na masę, widać już efekty. Nie biorę odżywek itp.Mam problem z brzuchem głównie z bokami nie są wielkie, ale też nie malutkie.Chciałbym właśnie schudnąć
to mój przykładowy dzień:
-śniadanie 7.00-8.00 jem z 3 kanapki z miodem, szynka (1 plasterek), twarożek, czasami płatki, herbata bez cukru
-Obiad dopiero jem po szkole 15-15.30 spaghetti,ziemniaczki schabowy itp. , jakaś zupka
-Śniadanie 18-19.20 kanapki z szynka, miodem, kakao,czasem płatki owsiane,górskie itp. leczo, ogólnie rożne rzeczy
-Jakieś w ciągu dnia jabłko, banan,gruszka,1 baton i pączek
Chodzę na siłownie 3 razy w tyg. w dni nietreningowe robię brzuch.Postanowiłem nie jeść w ogóle słodyczy które nie są potrzebne a tylko w tłuszcz od nich obrastam.Myślę o 3 małych posiłkach.Chcę byście mi powiedzieli w jakich odstępach jeść, i co dokładnie na dany posiłek czy rano i kolacja lekkie a na obiad coś o większej zawartości białka itp.
Pomóżcie jestem otwarty na propozycje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GG: 17625069
Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO
ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!!
Mechanika pojazdowa
Usługi transportowe, bus oraz laweta
TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kretke mozesz brać,oponki znikna jak aeroby będą i dobre ćwiczenia na skośne brzucha,spalacz też dobry ale brzucha to Ci na pewno nie spali-trening i dieta i jedziesz chłopie,te brzuszki(skośne,proste,unoszenie nóg po skosie itp)co najmniej 3 razy w tygodniu i bedzie diobrzeWłaśnie wdrążyłem te ćwiczenia i tylko czekać na efekty.Ćwiczę już 6 miesięcy myślę wziąć kreatynę zwykła pojechać cykl później na niczym 6 tyg, jak tam kążą i wsiąść po tym kreatynę,cell pump, jakieś białko. I to się skończy tak na samym początku lipca, zacznie się miej więcej w kwietniu,czyli wyjdzie 10 miesięcy na sucho. Co o tym myślicie a i jeszcze od stycznia zaczynam dietkę a jeżeli nie dał bym rady zjechać tyle ile zamierzam czy mógłbym wspomóc się Animal Cuts.Dzięki za wcześniejsze odp.