Ulica-Typowa solówka-jakies porady?
Napisano Ponad rok temu
(najlepiej w glowe)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jeszcze chyba nie najlepiej low kicki opanowałeś. Ile czasu trenujesz?On tego low'a od razu nie odczuje a ja jego uderzenia w twarz raczej tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ha. ja zadnej nigdy nie przegralemUnikaj solówek. Będziesz mógł się chwalić, że nie przegrałeś żadnej.
a najstarsza zasada prowadzenia wojen.
uderz tam, gdzie najbardziej boli, jak najszybciej i jak najmocniej, kiedy przeciwnik stoi do ciebie tylem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Z Twojego 2 postu ("po pierwym trafieniu zaczołem machać na oślep) wynika że po prostu nie jesteś "obity". Więcej sparigów (również w rękawicach) i powinno być dobrze. Oprócz swojego kk (mam nadzieje ze macie tam częste sparingi i prace na tarczach\worku) zgadaj się z jakimś znajomym bokserem\kickbokserem i sparuj z nim w rękawicach i za pare lat powinno być ok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za rady. Chyba spróbuje te BJJ bo w stójce to raczej bym z nim szans nie miał (on cały czas trenuje), no i popracuje też nad low kickiem :twisted:
moze lepiej przyloz sie do kyoka i zacznij myslec na treningach bo z podejsciem "cwicze dla relaksu" to nawet bjj Ci nie pomoze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec pozostaje mi zyczyc ci powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy jesli sie bendzie bronił ekipom i skopie kolesia z pomocom 5 innyh kolesi to czy sie sam leszcem niestanie??Bo moim zdaniem tak.Przyprowadź ze sobą kolegów - leszcz nie będzie miał żadnej szansy.
A co do tematu udeż jak najszybciej i najmocniej bo jesli 1 dostaniesz mocny strzał w głowe to prawdopodobnie cie zacmi i masz pozamiatane, cos innego bendzie ci trudno poradzic bo niekt niewie co potrafisz a psianie jakis kombinacji czy ciosówkturyh niemugłys wykonac miajło by sie chyba z celem.
sp.uwarzaj na plecy bo zdarza sie ze jakis jego ''nadgorliwy'' kumpel wypłaci ci pionhe od tyłu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A tak sie biją leszcze
- Ponad rok temu
-
Szkoła.Czułe miejsca
- Ponad rok temu
-
Sytuacja taka:
- Ponad rok temu
-
"Sam na sam" a potem??
- Ponad rok temu
-
Nóż
- Ponad rok temu
-
walki na smierc i życie
- Ponad rok temu
-
Dworzec PKp:-)
- Ponad rok temu
-
Grupki osiedlowe + dewastacja mienia - co robic.
- Ponad rok temu
-
wazelina w pięsci
- Ponad rok temu
-
w autobusie
- Ponad rok temu