Ulica-Typowa solówka-jakies porady?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 rodzaje obaleń, może pomogą. w roli głównej Kimo Leopoldo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 rodzaje obaleń, może pomogą. w roli głównej Kimo Leopoldo
Znam teoretycznie dużo technik obaleń i dzwigni różnych ze szkoleniówek Basa Ruttena i któregoś z Gracie, oglądałem też wszystkie walki Royler'a w UFC. Ale z praktyki to znam jedynie wejście w nogi. A ty Ulrich się tak nie pień doskonale wiem, że na razie nie mam z nim szans.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Kurwa,gościu nie masz najmniejszym szans z bokserem ,który na dodatek zdobył jeszcze jakieśtam wicemistrzostwo,nie rozumiesz tego?
Jeśli poza boksem nie ma pojęcia o niczym innym to w każdej chwili mogę iść się z nim bić
Napisano Ponad rok temu
to moze popros jakiegos swojego kolege aby z toba pocwiczyl. Najpierw poprobuj obalenia z miejsca. Jak ci juz zaczna wychodzic popros go aby probowal cie trafic przy obaleniu. Z czasem powinno ci zaczac wychodzic. A juz najlepiej jak bys mial kolege ktory sie zna na obaleniach :-)Znam teoretycznie dużo technik obaleń i dzwigni różnych ze szkoleniówek Basa Ruttena i któregoś z Gracie, oglądałem też wszystkie walki Royler'a w UFC. Ale z praktyki to znam jedynie wejście w nogi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Taa, a ja oglądałem filmy z Jetem Li i teoretycznie znam dużo technik kopnięć z wyskoku w powietrzu :wink: .Znam teoretycznie dużo technik obaleń i dzwigni różnych ze szkoleniówek Basa Ruttena i któregoś z Gracie, oglądałem też wszystkie walki Royler'a w UFC.
To zależy z jakiej praktyki. Trenowałeś to?Ale z praktyki to znam jedynie wejście w nogi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PoZdR0~!!
Napisano Ponad rok temu
Po drugie rozmawiaj a nie bij sie:-) w takich sytuacjach idzie sie przewaznie dogadac:-) Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro~~!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cuż za pytanie,najprościej jest bić sie jeden jeden,choć w praktyce to zazwyczaj tylko tak sie mówi a i tak przychodzicie z kumplami na wypadek gdyby coś poszlo nie tak,dostosuj sztuke wali to siebie,ja zrobiłem tak łącząc pare sztuk i stworzyłem własną technike,każda sztuka wali wyostrzainne zmysły i grupy mięśni,łącząc je i opanowując do perfekcji każdą z osobna,staniesz sie niepokonany,ja do tego właśnie dążę.
Miodzio
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Cuż za pytanie,najprościej jest bić sie jeden jeden,choć w praktyce to zazwyczaj tylko tak sie mówi a i tak przychodzicie z kumplami na wypadek gdyby coś poszlo nie tak,dostosuj sztuke wali to siebie,ja zrobiłem tak łącząc pare sztuk i stworzyłem własną technike,każda sztuka wali wyostrzainne zmysły i grupy mięśni,łącząc je i opanowując do perfekcji każdą z osobna,staniesz sie niepokonany,ja do tego właśnie dążę.
Widac ze masz 14 lat...
A jesli mozna zapytac od jakiego czasu laczysz te techniki i jaki przynioslo to skutek? Widac ze masz BARDZO duze doswiadczenie. I co, jak myslisz - za 2 lata to supermen z ciebie wyrosnie nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A tak sie biją leszcze
- Ponad rok temu
-
Szkoła.Czułe miejsca
- Ponad rok temu
-
Sytuacja taka:
- Ponad rok temu
-
"Sam na sam" a potem??
- Ponad rok temu
-
Nóż
- Ponad rok temu
-
walki na smierc i życie
- Ponad rok temu
-
Dworzec PKp:-)
- Ponad rok temu
-
Grupki osiedlowe + dewastacja mienia - co robic.
- Ponad rok temu
-
wazelina w pięsci
- Ponad rok temu
-
w autobusie
- Ponad rok temu