A6W na masę
Napisano Ponad rok temu
Moje pytanie brzmi następująco:
Czy jeśli bd robił a6w co drugi dzień to będę miał jakieś efekty jeśli chodzi o przyrost mięśnia ???
Nie chce się wyrzeźbić tylko zbudować jakieś większe kafle.
Bardzo proszę o pomoc w zamian oferuje (dotyczy tylko płci żeńskiej)
Napisano Ponad rok temu
Witam
Moje pytanie brzmi następująco:
Czy jeśli bd robił a6w co drugi dzień to będę miał jakieś efekty jeśli chodzi o przyrost mięśnia ???
Nie chce się wyrzeźbić tylko zbudować jakieś większe kafle.
Bardzo proszę o pomoc w zamian oferuje (dotyczy tylko płci żeńskiej)
A6W czyli Aerobiczna Szóstka Weidera
Sądzę, że będzie widać efekty, ale szybciej by były widoczne jak ćwiczenia by były wykonywane codziennie.
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Powtarzam. Nie chce rzeźby tylko masy. Nie zależy mi teraz na widoczności mięśnia.
Napisano Ponad rok temu
No niby wiem, ale ćwicząc codziennie a6w moim zdaniem mięsień nie zdąży się całkiem zregenerować.
Powtarzam. Nie chce rzeźby tylko masy. Nie zależy mi teraz na widoczności mięśnia.
No to teoretycznie rzec biorąc na masę do lepiej co drugi dzień, gdyż mięśnie mają więcej czasu na regenerację a gdy się regenerują wtedy rosną
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mogę robić codziennie a6w mi to nie przeszkadza, tzn nie zniechęcam się, ale mam wątpliwości co do efektu masowania ćwicząc codziennie.
Na razie będę robił co 2 dni(1 dzień a6w a drugi mięśnie skośne na siłce),a jak zrobie te 84 dni to zrobie normalnie, a potem to samo i tak wkoło.
Napisano Ponad rok temu
Co wy chcecie masować brzuch bo nie rozumiem w czym wam przeszkadza robienie masy,a przy tym A6W.No ale czym się objawiał ten postęp ??? No chyba nie powiększeniem rozmiarów mięśni tylko zmniejszeniem uwydatnienia tkanki.
Mogę robić codziennie a6w mi to nie przeszkadza, tzn nie zniechęcam się, ale mam wątpliwości co do efektu masowania ćwicząc codziennie.
Na razie będę robił co 2 dni(1 dzień a6w a drugi mięśnie skośne na siłce),a jak zrobie te 84 dni to zrobie normalnie, a potem to samo i tak wkoło.