i na tym mogłeś zakończyć . Ale skoro już jestem jakoś uwikłany w offtopic, to proszę powiedz mi co ćwiczysz, w jakiej szkole i organizacji, kto jest Twoim nauczycielem i shihanem, za kim podążasz? To może wiele wyjaśnić.
Dzieki
W przeciwieństwie do Ciebie nie jestem anonimowy. Wszystkie informacje o które prosisz dostępne są w necie jak i na tym forum (chociażby na mojej stopce).
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Nie wiem co tam chcecie wyjaśniać
ani skąd takie zainteresowanie moją osobą.
Takie mamy wymagania egzaminacyjne i tyle. Ja się nikogo nie czepiam że od 6 kyu do 4 dana, na egzaminie robi ciągle aihanmi-kotegaeshi to też jakaś metoda. Wielu ludzi z tego forum mnie spotkało i z wieloma ćwiczyłem. Również na 'obcym' terenie.
I jakoś niezdrowej sensacji nie wzbudzałem. Widzicie jeden filmik, który z sympatii dla znajomych również z tego forum wrzuciłem, a wy mi jedziecie że przyśpieszany że bez sensu i w ogóle. Chcecie skończyć tego offtopa, to go skończcie a nie drążycie. Tu nie ma czego drążyć. Bo dla mnie głównie liczy się opinia mojego nauczyciela, który ów egzamin zaakceptował, a nie anonimowych expertów którzy klatka po klatce analizują mój filmik z ekierką czy aby na pewno kąty się zgadzają
Podać piwo i chipsy panom?
Wracając do tematu naprawdę z wielką chęcią chciałem pojechać na staż z sesnei Yamada, tym bardziej że byłaby szansa spotkać może parę znajomych twarzy z Chrzanowa
być może poznać kilka osób. Jednak stażowy budżet wyczerpał się mi w tym miesiącu bardzo szybko. Może lepiej będzie po nowym roku