Bez delikatność nie chciałem rozpowszechniać ......gawędziarzVoivod, w pewnych kręgach jesteś znany, jako nieuleczalny nieuleczalny erotoman....
![]()

Napisano Ponad rok temu
Bez delikatność nie chciałem rozpowszechniać ......gawędziarzVoivod, w pewnych kręgach jesteś znany, jako nieuleczalny nieuleczalny erotoman....
![]()
Napisano Ponad rok temu
No bo tak to wlaśnie ma wyglądać... 8) 8) 8)...gawędziarzVoivod, w pewnych kręgach jesteś znany, jako nieuleczalny nieuleczalny erotoman....
![]()
Napisano Ponad rok temu
k......a szukłem w kilku empikach i nie ma budojo podpowiedzcie gdzie kupiliście gazetkę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma i nie było. W ruchu też nie było.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Poznaniu bylo juz podczas gali i jest nadal - przynajmniej w Empiku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na dzikich, śmiercionośnych, wschodnich rubieżach też nie ma… I nie było. Najstarsi, siwi i brodaci pracownicy Empików mówią, że owszem, kiedyś bywało, ale już daaaaawno nie mieli.W związku z powyższym prośba o pomoc forumowiczów. Sprawdźcie proszę czy w waszej okolicy jest lub było Budojo-wydanie specjalne (RUCH i EMPiK) i dajćie znać na forum :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nie no jak mozna bylo mnie tak obciąć
Półgarry
Napisano Ponad rok temu
He he, sadzac po okladkowej czworce to szanowna Redakcja tak troche barterkiem za kolportaz zaplacila, a jak znam RUCH to oni chetnie, ale niekoniecznie z zaangazowaniemnie ma i nie było. W ruchu też nie było.
Dzięki za info.
Trochę to niepokojące
W związku z powyższym prośba o pomoc forumowiczów. Sprawdźcie proszę czy w waszej okolicy jest lub było Budojo-wydanie specjalne (RUCH i EMPiK) i dajćie znać na forum :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
nie ma i nie było. W ruchu też nie było.
Dzięki za info.
Trochę to niepokojące
W związku z powyższym prośba o pomoc forumowiczów. Sprawdźcie proszę czy w waszej okolicy jest lub było Budojo-wydanie specjalne (RUCH i EMPiK) i dajćie znać na forum :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
brak łochów czy co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Filmik w porządku, fragmenty pokazów średnie (poza Grześkiem Kołakiem, który jest bezkonkurencyjny, a już w szczególności w porównaniu z tym, co działo się na egzaminach), ale za to muzyka zajebista. Uchylisz rąbka tajemnicy i powiesz, co je to?Krótki filmik mojej produkcji :
miłego oglądania
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu