Tyle, że gazeta - czy z płytą, czy bez - kosztowała zawsze 19,90, a do tego nie pojawia się już na naszym rynku (jej podstrona internetowa zniknęła). Co do zdjęć, to sporo jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (Galerie -> Seminaria).u hahaha !!! no tak .. co ja sobie głupi myślałem ... zapewne będzie filmik z imprezy dostępny do nabycia z kolejnym numerem gazetki 8)
gazetka bez płyty - 10 zł
gazetka z płytą - 20 zł
30 lecie Aikido w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.. oj słusznie ... to teraz gazetka z płytką... 39,99 złTyle, że gazeta - czy z płytą, czy bez - kosztowała zawsze 19,90, a do tego nie pojawia się już na naszym rynku (jej podstrona internetowa zniknęła). Co do zdjęć, to sporo jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (Galerie -> Seminaria).u hahaha !!! no tak .. co ja sobie głupi myślałem ... zapewne będzie filmik z imprezy dostępny do nabycia z kolejnym numerem gazetki 8)
gazetka bez płyty - 10 zł
gazetka z płytą - 20 zł
a zdjątka fajne - dzięki !
szacuneczek !! :-)
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się bardzoakurat mi się podobała ekipa z Torunia, fajnie machali różnymi rzeczami...
No ja nie wiem o jakim machaniu Ty myślisz irimi A gwoli ścisłości to zarówno panie jak i panowie machali...Panowie czy panie? Wielka szkoda, że przeoczyłem. Machaniem niektórymi rzeczami, oczywiście w wykonaniu pań, byłbym daleko zainteresowany
Hmm... po drugiej stronie... czyżby na tych bocznych, twarzą na wprost "telewizorni"? Bo i my tam po części siedzieliśmy Wyszukanych technik ciężko było uświadczyć, bo czasu zabrakło... niestety... Z kumplem na styk skończyliśmy zaplanowane formy aikiken... Ale i tak cieszy fakt, że do dyspozycji mieliśmy całą matę, bo dużo nas byłono właśnie... a ja niestety siedziłem po drugiej stronie tego cudnego stadionu i ledwie się mogłem płci dopatrzeć, a co dopiero jakieś wyszukanej techniki ..
Ponownie się cieszęale z daleka to mi się (do : Malekith) podobało
Napisano Ponad rok temu
ale już teraz zaklepuję sobie jeden numer gazetki z płytką , dobra?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
bo na stronie pfa widzialem może ze 30 zdjęć... z całej imprezy...
trochę słabo jak na Wielką Galę 30-lecia
Zgodnie z zasadą 30 zdjęć na 30-lecie
Gazetka w Ruchu i EMPiK-ach kosztuje 18 PLN, za kilka tygodni będzie info na stronie PFA o DVD z Obchodów 30 lecia.
A tymczasem odrobinę poprawiona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie chcę mówić: "a nie mówiłem?", ale...za kilka tygodni będzie info na stronie PFA o DVD z Obchodów 30 lecia.
A nie mówiłem?
Napisano Ponad rok temu
PS2. Co do zdjęć, to teraz pozostaje jedynie znaleźć się na obrazku grupowym... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w galerii niestety niektore zdjecia nie sa dostepne
Jutro webmaster zreperuje :roll:
Ale ta fotka jest dostępna
I ta jest ładna - prawie 300 hakam - serce rośnie 8)
Napisano Ponad rok temu
La quantité ne fait pas la qualité :wink:I ta jest ładna - prawie 300 hakam - serce rośnie
Napisano Ponad rok temu
Czy to również dotyczy się zaliczanych dziewczyn...? Ba ja też zawsze stawiam na jakość...La quantité ne fait pas la qualité :wink:
Napisano Ponad rok temu
La quantité ne fait pas la qualité :wink:I ta jest ładna - prawie 300 hakam - serce rośnie
Mais mon cher Stchepeaneur, c'est la creme de la creme :roll:
Napisano Ponad rok temu
Dżizes, dlaczego mi się wszystko tak jednoznacznie kojarzy...? :roll: :roll: :roll:...c'est la creme de la creme...
Napisano Ponad rok temu
c'est la creme de la creme :roll: [/color][/b]
Ale jaki krem - przeciwzmarszczkowy :wink:
Ł. (w surrealistyczno-abstrakcyjnym nastroju)
Napisano Ponad rok temu
Dżizes, dlaczego mi się wszystko tak jednoznacznie kojarzy...? :roll: :roll: :roll:
A dlaczego nie jestem zdziwiony? Przeca Ty, Voivod, w pewnych kręgach jesteś znany, jako nieuleczalny erotoman.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
...gawędziarzVoivod, w pewnych kręgach jesteś znany, jako nieuleczalny nieuleczalny erotoman....
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Doshu has left the building
- Ponad rok temu
-
Czy ktos wreszcie powie cos pozytywnego??????
- Ponad rok temu
-
Prawne zagadnienia związane z samoobroną
- Ponad rok temu
-
Początki...
- Ponad rok temu
-
Aikido+....?
- Ponad rok temu
-
Aikido na lotniskowcu ;)