Kravka w zyciu....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nikt nie moderuje tego bełkotu?
Napisano Ponad rok temu
Temat km w zyciu sam się rozwinął i zaowocował ożywioną wymianą postów....a może dla kogoś pewne opinie tu poruszane są niewygodne? :wink:
Napisano Ponad rok temu
jesli byłbyś w stanie zrozumieć to co piszę to nie traciłbyś czasu na tego typu odpowiedzi
Niech będzie że Cię nie zrozumiałem i zgadzam się z Tobą co do tego że demonstracja to nie pole dla leczenia kompleksów. Ale kiedy demonstracja wygląda brutalnie nie musi to znaczyć że demonstrujący się wyżywa. Niezależnie od tego czy to jest KM, MT, BJJ czy jakakolwiek inna MA.
"TRZEBA KLIENTA ZAINTERESOWAĆ" ....ale żeby bzdury wypisywać aby tego klienta zainteresować?.... to tak jakby traktować tego klienta jak głupka.Bzdurami można przyciągnąć chyba raczej tylko głupków......
A istnieje jakaś reklama która nie jest przekolorowana i pokazuje całą obiektywną prawde o reklamowanym produkcie (proszku do prania/MA/obojętnie czego) tzn. nie ma w niej bzdur ? Jeżeli tak to poprosiłbym o przykład bo osobiście nigdy się z taką nie spotkałem :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Reklama może być konstruktywna i rzetelna,a może być obliczona na naiwność odbiorcy (czyli kłamliwa ,a zatem twórca takowej reklamy robi głupów z potencjalnych klientów aby wydoić ich z kasy).Swojego czasu jak pisano na tym forum ,jeden z instruktorów kłamliwie(jak udowodniono) reklamował się jako instruktor Policji i nawet prezentował logo Policji na swojej stronie aby w ten sposób zwabić większą ilość niezorientowanych osób(a zatem okłamywał świadomie aby na tym zarobić).Jeśli ktoś wypisuje w reklamie bajki że jego system walki jest najlepszy i szybki do nauczenia to oznacza ,że robi z niezorientowanych ludzi głupków,aby na tym zarobić.
Napisano Ponad rok temu
Np. coś w stylu "Cóż nasz styl ma pare ciekawych i przydatnych rozwiązań ale wybij sobie z głowy że po miesiącu będziesz w stanie pokonać 10 kiboli bo żeby zobaczyć efekty trzeba ze 3 lata pochodzić i się przykładać także jak chcesz przychodzić co drugi tydzień od razu daruj sobie..." . Moja znajoma pisała kiedyś na studia jakąś prace na temat reklamy właśnie (studiuje ekonomie). I jak tak przejrzałem pare stron z tego to doszłem do wniosku (o ile dobrze zrozumiałem bo to był taki pro język) że reklama ma zawierać tylko takie informacje które przedstawiają produkt w dobrym świetle. I raczje trudno mówić tu o rzetelności moim zdaniem. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. tworzymy ladny offtop ;]
Napisano Ponad rok temu
"ORYGINALNA IZRAELSKA KRAV MAGA!!
Jako International Krav Maga Federation and School
posiadamy najwyższe rządowe rekomendacje -
izraelskiego ministerstwa obrony !!
Sprawdź informacje na oficjalnej, izraelskiej stronie rządowej:
Ministerstwo Obrony, Departament Eksportu Militarnego!
Jesteśmy jedyną firmą szkoleniową Krav Maga w Izraelu,
która spełniła restrykcyjne wymagania, aby znaleść się na RZĄDOWEJ liście
obok takich firm jak na przykład IMI LTD."
To wyżej to skopiowany text ze strony ,którą podałem wyżej:)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tutaj nie mogłem znaleźć.
Zwierzu, przestan najeżdzać na 1 ze stron konfliktu! Bo mnie ten Twój brak obiektywizmu tak wkurza, że wytrzymać nie mogę! Najpierw powołujesz się na to , że Yanilov i Douieb mają certyfikaty i pisemną zgode na założenie swoich federacji a potem mówisz , że im kwitki nie potrzebne, bo są nic niewarte. No chłopie gdzie Ty masz logike? Myślę , że text ze strony Adamczyka JASNO pokazuje, że to nie tylko Sawicki wychwala swoją krav mage!
I przestań na mnie najeżdzać tylko dlatego, że chcę pokazać, że niesłusznie czepiasz się TYLKO Sawickiego.
Napisano Ponad rok temu
Sry, nie ma możliwości edytowania postów.
Napisano Ponad rok temu
.... NIE KLAM SORGE ze nie napisalem ze certyfikaty nie sa nic warte.
Sawicki wychwala swoją krav mage i JASNO sugeruje ze tylko on ma wylacznosc na jakas tam oryginalnosc a wszyscz inni przedstawiciele krav maga uprawiaja jakies tam interpretacje kravmagi...czyli Sawicki wyraznie kpi ze wszystkich ktorzy mu nie podlegaja i to jest godnie pozalowania i nagany
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No coz... Kravka ewoluuje, zaczyna byc normanlym stylem przekrojowym.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
treningi w ASiTR KEMVOCOMBAT, sezon 2006.2007
- Ponad rok temu
-
Parę pytań na temat Combatów.
- Ponad rok temu
-
Kiedy kurs Krav Maga w Lublinie?
- Ponad rok temu
-
WASZE OPINIE
- Ponad rok temu
-
Książki do Krav Maga
- Ponad rok temu
-
System walki w bliskim kontakcie
- Ponad rok temu
-
Obóz nad BIAŁKĄ 2006
- Ponad rok temu
-
Zakończył się kolejny letni obóz Krav Maga.
- Ponad rok temu
-
STAŻ ESDS W WARSZAWIE 26-27.08.2006
- Ponad rok temu
-
Drobne pytanko
- Ponad rok temu