Czy używaliście już najnowszych suplementów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
napisałem że na masę i lub siłę pozdro"najnowszych suplementów" - zależy jakich, to pojęcie jest zbyt ogólne.
Napisano Ponad rok temu
Ale mi chodziło o rodzaj czy ma być to kreatyna, białko, buzer teście itp. Ale widzę że to nieistotne... w takim razie kolejne pytanie do jakiej kwoty chcesz kupić te suplenapisałem że na masę i lub siłę pozdro
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ok nieporozumienie ja po prostu dziele to na dwie kategorie odżywki(białko,węglowodany)i suplementy (kreatyna,glutamina,hmb,tribulusy,i inne bziałające w odmienny sposób niż składniki odżywcze (białka węgle tłuszcze)Ale mi chodziło o rodzaj czy ma być to kreatyna, białko, buzer teście itp. Ale widzę że to nieistotne... w takim razie kolejne pytanie do jakiej kwoty chcesz kupić te suple
jeżeli chodzi o kwotę to dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają a tak na serio to ok500zł...Wracam do treningów po długiej przerwie więc narazie pije sobie białeczko kupiłem ostatnio Whey protein 85+ Fit MAxa nie jest złe ale ma dużo cukru (fruktoza)12g na100g pozatym jest to szybkie białko(serwatka)dlatego pije tylko rano i po treningu ok14godziny
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niekoniecznie ale większość rzeczy już na sobie testowałem wracam do treningów,długo nie byłem w temacie a w tym czasie wyszło trochę nowościTo polecam zrobić cykl kreatynowy na: Stormie i Shocku (nie jest to żadne nowość ale są to skuteczne suple) + witaminki i ewentualnie gainer, białko masz więc o nim nie wspominam. A Ty koniecznie chcesz brać jaką nowość na rynku
Napisano Ponad rok temu
Ja Ci polecam coś co sam brałem i z czego byłem zadowolonyniekoniecznie ale większość rzeczy już na sobie testowałem wracam do treningów,długo nie byłem w temacie a w tym czasie wyszło trochę nowości
Napisano Ponad rok temu
Ja Ci polecam coś co sam brałem i z czego byłem zadowolony
jak chcesz cos mocnego to ja bym wzial 2x alri ngorge (8tyg - ok 250zl) i do tego Plasma jet z gaspari (oko 150zl). Pompa Cie rozsadzi na treningach.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się nad MASSACRĄ lub KNOCKOUTEM firmy OLIMP słyszałem dużo pozytywnych opinii na temat i firmy OLIMP jak i tych suplementów jednak wiem jak mój organizm reaguje na długie cykle suplementacyjne :przez pierwsze dwa tygodnie jest spoko suple działają później słabo chyba że zwiększam dawkę a tego nie lubię bo mnie bęben NAPIER.... i co robić?
Miałem parę próbek Massacry 2 i świetnie pompowała jednak na każdego działa co innego