hmb +....
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to odpowiedni dzial na to pytanie wiec w razie czego prosze o przeniesie.
Chodzi mi o laczenie poszczegolnych suplementow. Wiem ze mozna laczyc hmb z karnityna i ze wspomaga to efekt spalania tluszczu, mam jednak pytanie czy jednoczesne uzywanie jeszcze cell pump jest odpowiednie do tego? cell pump zawiera jablczan kreatyny i pewnie w jakis sposob nawadnia miesnie co kloci sie z tzw rzezbieniem , czyli mozna czy nie?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie wydalem. OK czyli jablczan na zime, sama kreatyna raczej nie rzezbi ;]. Termogeniki dzieki nie chce. Ma ktos inna opinie na temat HMB? CO do odzywiania to dostosuje sobie diete tak aby nie tyc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Barlug jesli termogeniki nie to sprobuj z l-karnityna na mnie dziala super ale moze Ja jakis dziwny jestem :twisted: Przy aerobach i diecie 14kg w 3m-ce
pozdr
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Do HMB wszyscy polecaja kreatyne bo podobno brana z hmb ma lepsze efekty .
Tylko jak nigdy nie brales kreatyny wczesniej to sobie podaruj na poczatek jabłczany tylko zacznij od mono.
Napisano Ponad rok temu
nie chcesz termogenikow z jakiego powodu??
jak sie ich z jakiegos powodu boisz to polacz HCA+L-karnityna+CLA+Chrom+Green tea(nie pamietam czy ma dzialanie termogeniczne czy nie)...wyjdzie troche kasy ale termogeniki maja wlasnie w sobie miedzy innymi te skladniki(nie sa termogenikami) ktore w jednym opakowaniu wychodza o wiele taniej...sprobuj jakiegos fat burnera(nie termogenika) bez kofeiny itd..napewno takie sa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jaki masz staz treningowy?? ile tego gowna zjadles??Gadasz głupoty SOS jakby to było gowno to by sie nie sprzedawało . A ludzie biora i to nie amatorzy tylko porzadni zawodnicy. Tylko trzeba wiedziec po co brac i czego sie spodziewac jak ktos mysli ze zacznie jesc i nagle go wydupi niewiadomo jak i kiedy to pozniej jest rozczarowany . Ja jadłem i miło wspominam ...
uwierz mi, ze ogarniam w tym temacie duzo dluzej niz Ty i wiem co jest 5
Napisano Ponad rok temu
w takich postac piszacy zawsze powinien napisac swoj poziom zaawansowania, ile lat cwiczy i co i jak i gdzie i jaka ma diete. suplementy sie stosuje, jak sama nazwa wskazuje, jako uzuplenienie idealnej diety. bo "dieta zeby nie tyc" to ja nie wiem co masz na mysli. bez fast foodow?Witam,
jeszcze nie wydalem. OK czyli jablczan na zime, sama kreatyna raczej nie rzezbi ;]. Termogeniki dzieki nie chce. Ma ktos inna opinie na temat HMB? CO do odzywiania to dostosuje sobie diete tak aby nie tyc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pokazuj ziomek diete najpierw, pisz ile trenujesz co i jak
Napisano Ponad rok temu
hmb=gowno
cos chlopie pochopnie rzucasz slowa na wiatr. jelsi chcesz wyrobic w 2 miesiace 8 kg wagi to ok bierz krete ale HMB dziala wolniej a dokladniej. mozna zdobyc nawet do 8 kg w pol roku. za to cale oczekiwanie masa Ci nie spadnie w ogole wiec jesli mądralo chcesz sie szprycowac na mase maksymalnie syzbko to kup sobie jakies konskie sterydy i pewnie Cie to zadowoli
Napisano Ponad rok temu
wez nie czytaj reklam...jak Ci powiem, ze po mojej kupie w pol roku urosniesz 8 kilo to bedziesz jadl?? :twisted:hmb=gowno
cos chlopie pochopnie rzucasz slowa na wiatr. jelsi chcesz wyrobic w 2 miesiace 8 kg wagi to ok bierz krete ale HMB dziala wolniej a dokladniej. mozna zdobyc nawet do 8 kg w pol roku. za to cale oczekiwanie masa Ci nie spadnie w ogole wiec jesli mądralo chcesz sie szprycowac na mase maksymalnie syzbko to kup sobie jakies konskie sterydy i pewnie Cie to zadowoli
nie trenuje masy takze te 8 kilo jest mi zbedne 8)
sterydy to nie dla mnie, jestem za madry :roll: i po chuj mi te dodatkowe kilogramy jak juz wspomnialem ??
Napisano Ponad rok temu
hmb dziala na osoby z malym stazem treningowy...i juz nie chce mi sie naprawiac nastepnej osoby na tym forum...bierzcie co chcecie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam jerz.
Napisano Ponad rok temu
dokladnie to wynika z tego artykulu...w miare zaawansowania treningowego dzialanie hmb robi sie doslownie do niczego i nie dziala wcale
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. kreatyna nie sluzy jedynie do robie nia masy...poczytaj troche i mozesz ze mna na ten temat podyskutowac 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nastawianie palca
- Ponad rok temu
-
Nastawianie palca
- Ponad rok temu
-
Rehabilitacja po rekonstrukcji wiązadła...
- Ponad rok temu
-
Spozywanie surowego mięsa
- Ponad rok temu
-
Mięśnie brzucha
- Ponad rok temu
-
Książka
- Ponad rok temu
-
silownia czy basen?