Mówisz prawie jak piłkarze z polskiej reprezentacji.No no nie przesadzaj z tym instruktorem i kogo jeszcze ?? dietetyka i domowego kucharza ?? Instruktora to ty bedziesz miał jak sie zapiszesz do jakiegos klubiku fitnesu gdzie sie zjeżdzaja dyrektory jak juz nie maja co z kasa robic :-)
Problem z......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No no nie przesadzaj z tym instruktorem i kogo jeszcze ?? dietetyka i domowego kucharza ?? Instruktora to ty bedziesz miał jak sie zapiszesz do jakiegos klubiku fitnesu gdzie sie zjeżdzaja dyrektory jak juz nie maja co z kasa robic :-)
Wiesz ja od niedawna chodze na siłownie (którą prowadzi instukor w pełnym tego słowa znaczeniu) a wczesniej trenowałem w domu, na sprzecie u kumpli, w szkolnej siłowni itp. Ale dopiero teraz widze różnicę. Instruktor który pokazuje technikę ćwiczeń, ustala plan treningów, dietę to połowa sukcesu. Przynajmniej dla początkujących którzy pierwszy raz biorą się za ćwiczenie. Pisze na swoim przykładzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No no nie przesadzaj z tym instruktorem i kogo jeszcze ?? dietetyka i domowego kucharza ?? Instruktora to ty bedziesz miał jak sie zapiszesz do jakiegos klubiku fitnesu gdzie sie zjeżdzaja dyrektory jak juz nie maja co z kasa robic :-)
Tutaj sie w zupelnosci zgadzam - instruktor nie odwali wszystkiego za Ciebie . Zasadniczo powie Ci jak kozystac z danego sprzetu, rozpisze Ci plan treningowy ew doradzi w zakresie odzywiania i suplemencji ale nic wiecej. to nie MA gdzie trener jest caly czas za Twoimi plecami (bez skojarzen ) i dokladnie opisuje Ci Twoje bledy poprawiajac Cie. Na silce najlepiej jest podpatrzyc tych WIELKICH pakerow co od lat biegaja na silke i dokladnie przygladac sie wykonywaniu przez nich cwiczen.
Silownia to nie walka z przeciwnikiem- silownia to samotna walka ze samym soba
Napisano Ponad rok temu
No ale by nie było całkowitego offtopu- proponuję jednak zakup na Allegro. Co do formy przesyłki- można znaleźć kuriera u którego koszt transportu nie jest aż tak OGROMNY lub poprostu odbiór osobisty. Ewentalnie rozejrzyj się po okolicy i popytaj znajomych- może ktoś likwiduje siłownie i chce tanio sprzedać trochę żelastwa?
Napisano Ponad rok temu
Oooo a czym sobie zasłużyłem na taka obelge ??Mówisz prawie jak piłkarze z polskiej reprezentacji.
A z tym instruktorem to dokładnie miałem na myśli to ze : instruktor bedzie na takich pakowniach ktore sa droższe i najpewniej w duzych miastach . Jezeli masz tyle kasy zeby sobie wykupic karnet w takich renomowanych siłowniach to pewnie bedziesz miał tez instruktora( i lepsze towarzystwo :wink: ) U mnie to wyglada tak że nie ma instruktora i kazdy sobie radzi sam ale jest ok bo jak przychodza nowi to zawsze sie im cos powie jak robia źle .
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tu masz do obliczania wymiarow krazka, tylko cholera nie pamietam na jaka srednice gryfu bylo to robione, chyba na standartowe do sztangietek.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Ej czy ja kur.... lubie poziomki?? NIE ODBIEGAJCIE OD TEMATU!!!!! Ja sie pytam o sklep z ciezarkami w poznaniu a nie o instruktora!!
chillout
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zrobić skoczność w SW?
- Ponad rok temu
-
pilates
- Ponad rok temu
-