Problem z......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a szkoda...Skorpiob sorka ale jestem nowy na forum wiec przepraszam za wszelkie moje błędy. A jezeli chodzi o sprzet to za bardzo nie wieze w sklepy wysyłkowe............
Z drugiej strony co to za problem, znalesc jakiegos goscia z Poznania co sprzedaje na allegro i odebrac osobiscie ?:>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest problem ponieważ nie ufam sprzętą z 2 ręki a wiec takie sklepy jak allegro odpadają
To w takim razie patrz na prog zaufania przy nicku osob sprzedajacych i problem masz z glowy. Skoro sprzedali pare tysiecy rzeczy i nie posiadaja zadnego zlego komentarza od klientow, to jak mozna im nie ufac? :-)
Napisano Ponad rok temu
Jest problem ponieważ nie ufam sprzętą z 2 ręki a wiec takie sklepy jak allegro odpadają
Co to znaczy, sprzet z drugiej reki ?
Przecie oni tam sprzedaja nowy sprzet, zazwyczja z gwarancja. Rob jak chcesz, ja wole nie przeplacac.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe ile ci policzą za koszty wysyłki hahaha a tak wogole to miej serce dla biednej listonoszki każesz jej doręczyć sztange i cieżarki ?? Juz widze jak kobieta zarzuca sztange na bary i zapierdala z tym do ciebie Albo hantelki do łapek i maszerując cwiczy kaptury :-)
Dobra koniec żartów . :-) :wink:
Spróbuj sie rozejrzec czy ktos w twoim otoczeniu nie ma jakiejs domowej pakowni w piwnicy albo sprobuj skrzyknąć paru kolesi i założyć cos takiego jak macie jakies pomieszczenie . Wyjdzie cie taniej na kupnie sprzetu bo beda składkowe pieniadze i nie bedziesz musiał chomikować tylke gratów w chałupie . Dla mnie to jest troche bez sensu wstawiac do mieszkania ławeczke i cały sprzet :? Nie wiem moze ty mieszkasz w jakims fajnym domku z garażem i masz w pizdu miejsca ale jak w bloku to wez sie chłopie zastanow ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcąc poćwiczyć na siłowni, zacząłeś od jej wybudowania, to jeśli chcesz odlać ciężary, przydałoby się zacząć od wybudowania odlewni.Juz na budowe durzo wydalem ale koszty pokrywam z kuzynem.... Ale i tak jak juz wybudowalem to puste nie powinno stac a wiec musze jak najszybciej kupic sprzet do cwiczen, ale popytam na silowniach skad oni biora sprzet a w najgorszym wypadku odleje z metalu własne ciezarki(wybaczcie ale nie uzywam polskich znakow)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zrobić skoczność w SW?
- Ponad rok temu