baton
Napisano Ponad rok temu
ale po co te wydatki jak siekiera jest, widly.
Czy zamiast gazu uzywasz gnojowki?
Napisano Ponad rok temu
A jak powszechnie wiadomo i sam napisales to wies biena jest wiec skora na jedzenie dla psa niema to skad na paralizator taki rolnik wezmie,
a co do gnojowki to mozna z niej gaz uzyskac tylko potrzebna jest odpowiednia aparatura.
Napisano Ponad rok temu
acha a jak laski sobie radza z pałką teleskopowa?!
generalnie ok.
spytaj np. anioko z którą ćwiczę, chociaż ona bardziej kosy lubi
miałem kumpele (niestety teraz siedzi) ona miała 26' a to rzadkość jak na kobietę bo ciężki i długi- nie chciałbym od niej oberawać waliła jak facet
a ostatnio z moją Kamilką atrapami się bawiłem- zlekceważyłem ją bo chciałem jej wyrwać pałke, a ona mi przywaliła w kciuka i lekko go wybiła
no i na filmie "co z oczu to z serca" Jenifer Lopez wali gościa batonem.
Film chujowy, a ta scena jest fajna
i po projekcji w Tvp kilku klientów kupiło z zapytaniem " ten baton to to czym J.L uderzyła tego gościa na filmie"
Napisano Ponad rok temu
A ja mam troszke odmienne pytanko. Mam zamiar sobie kupic batona czy mozna gdzies poczytac opinie ktory bylby najlepszy?
najlepszy ze znanych to Monadnock z autolockiem
nestety nikt Ci nie da na niego gwarancji w Polsce.
a firma nie wysyła do Europy
widziłem na allegro takiego ale gość chciał 700 zł 8O to bardzo drogo
Napisano Ponad rok temu
a i potem wyszlo, ze kostumachi ma cale. te batony chuj warte, milicyjny to sie jeszcze nadawal reszta dla bajeru moze byc
kontur, ja tu juz wiecej o batonach nic zle nie mowie, jak masz z tego jaki handelek to dobrze, nie mam ci zamiary psuc interesu, twarozki niech to biora i sie im wydawa ze kogo tym odpedza, lamusy na to sa zeby ich czesas, na studiach w gdansku sam opychalem frajerni niezdale kastety i mnie nawet poszli w ten kit, ze chuliganska praga takie zabiera na robotki, jeden raz lamaga solidaruch tym ormowca zamalowal w kask i dwa paluchy na dzien dobry wybite
na moje jest tak, ze jak dwoch rownych ma sprawe, to ten z batonem do przodu nie jest
Napisano Ponad rok temu
a jaki to ten milicyjny baton?milicyjny to sie jeszcze nadawal reszta dla bajeru moze byc
chyba nie ten gumowy 40 cm co zomo używało????
Napisano Ponad rok temu
no daj spokójkontur, ja tu juz wiecej o batonach nic zle nie mowie,
przecież nie każdemu musi baton pasować- mamy wolność słowa (przynajmniej narazie )
Napisano Ponad rok temu
.....................................*........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o tonfę?.....................................*........
a na moje to baton sprawia, że sam w sobie stanowisz przewagę liczebnąna moje jest tak, ze jak dwoch rownych ma sprawe, to ten z batonem do przodu nie jest
Napisano Ponad rok temu
a jak dla Ciebie @rozio kazdy sprzet ktory jest do obrony nie ataku to nic niewarte to ciekawe jak bys szural jakbyyl ze trzy razy tym w czache zarobil, pewnie cienko przypuszczam. A fachowiec to z zaskoczenia by Cie w pare sekund pare razy tym jebnol. Baton dziala przez zaskoczenie, chyba nie wyobrazasz sobie ze zie rozklada batona i czeka na atak, wyciagasz i lejesz jak kosa, a przeciwnik wie co to jak dostanie.
Poza tym gdzie czacha swini do ludzkiej.........
Napisano Ponad rok temu
To nie służy do zabijania czy okaleczania, choć jak ja dostałem nim przez łeb, to ząb do wymiany i głowa szyta w 2 miejscach...
Amerykańska policja używa od lat i sobie radzi.
Myślę, że to jest sprzęt defensywny - dla wyszkolonych w walce pałką osób.
Dać gazrurką czy siekierą w łeb potrafi każdy bandzior - szczególnie od tyłu. A baton to defensywna broń dla wyszkolonych osób - np. trenujących FMA. My tu mówimy o sprzęcie do obrony osobistej - skutecznym, wygodnym w użyciu i noszeniu NA CO DZIEŃ.
Gazrurki, paragrafy, mojki i podobne wynalazki zostawmy śmieciom, których miejsce jest w pierdlu - bo tylko w ich bandycką "kulturę" to wrosło.
To tak jakby porównywać gaz pieprzowy z sarinem.
Napisano Ponad rok temu
alejak ja dostałem nim przez łeb, to ząb do wymiany i głowa szyta w 2 miejscach...
mam nadzieję, że byłeś wtedy po własciwej stronie barykady :wink:to jest sprzęt defensywny - dla wyszkolonych w walce pałką osób.
BTW- czy istnieje jakiś system combat specjalizujacy sie w grze wstępnej przed użyciem batona i technikach kończoncych ? Mam na myśli odpychanie napastnika, obalanie, robienie sobie miejsca miedzy dwoma agresorami, trzymanie na dystans, ale tylko po to by zyskać czas na wyjęcie sprzęta ?
Napisano Ponad rok temu
Ostro, teraz możesz na luzie rozmawiac z rzoziem.A kampányév folyamán olyan kiemelt eseményekre hívjuk fel a figyelmet, amelyek kapcsolt programokként a bor és gasztronómia területén további, eddig talán kevésbé ismert élményekkel gazdagíthatják a pihenést. A közel négyszáz bor- és gasztronómiai esemény bemutatásán túlmenően a kilenc turisztikai régió mindegyike egy-egy hónapon keresztül mutatkozik be. A program részeként pecsétgyűjtő játékon vehetnek részt az étterembe járók, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek. Az akcióban csaknem 500 étterem vesz részt.
rzozio: Nie czepiam się ani nic, ale mógłbyś trochę prościej pisac? Chociaż trochę, potrafisz czasem napisac cos ciekawego, a w sumie tylko parę razy udało mi się ciebie w pełni zrozumiec.
Kontur: Ćwiczysz gdzieś machanie batonem? I jak się to nosi, bo nawet złożony jest całkiem spory... W plecaku, przy pasku...?
Pozdrawiam, Pitt 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak się trafi talib z kałachem? albo Luke Skywalker z mieczem świetlnym?bokser pacanek i on was lewym dyszlem a wy go batonem
Na takiego chyba też lepiej mieć sprzętam, niż go nie mieć. Baton jedynie zwiększa prawdopodobieństwo odparcia ataku, niewiele, tylko jakieś 3 razy.
Napisano Ponad rok temu
Pisales o dwuch rownych, teraz o kilku albo jednym wiekszym. Stestuj jak szybko mozna operoac batonem, dobra fachura zasypie Cie niespodziewanie uderzeniami ta paleczka a lepsza jebnie w tak ze nieustoisz. Na wiecej lepiej cos ciezkiego tez tak mysle.......
Co do gwary z Targowka, Rozyckiego i Pragi to ona wymyslona przez Ciebie czy wymarla?
Niejeden wieczor na kierkucie przesiedzialem, nie jeden litr wody z pompy wypilem i nikt tak niemowil, ziomki ze stalowej tez niebardzo. Na rozyku niehandlowalem........
Grochow pozdro
Napisano Ponad rok temu
I po chuj to było? Żeby porównąć czachę świni do ludzkiej? Żeby się przekonać że baton do zabijania nie służy? Rzeczywiście kurwa odkrycie... :roll: :?
P.S. Sorry za bluzgi jeśli komuś przeszkadzają.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
s*******y
- Ponad rok temu
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu
-
Charyzma i pewność
- Ponad rok temu
-
KO
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator (?)