baton
Napisano Ponad rok temu
takie ktore ma rogi czasem wydobedzie z siebie mmmmuuuu, jak siedza nia niej muchy to potrafi zamachnac ogonkiem a zwlaszcza jak czlowiek do niej podchodzi i przez 6-7 mc-y w roku produkuje mleczko a raz do roku to i nawet cielaka-czyli zwykla polska krowa razy nizinej czarno bialej po fachowemu.
Ambull to nie do konca masz racje bo w niemczech gdzie klimat jest to fakt troche lagodniejszy do mlode bydelko potrafi stac caly rok bez dachu nad glowa mimo temperatury niskiej. a tuczniki to sie tam tuczu bo jak nazwiesz takie cos:
swiniak ma zjesc wszystko to co mu podadza i urosnac w 3m-ce z wagi ok.10kg do 90kg i gdzie w chlewni musza byc zamontowane wentylatory bo tyle jest tam sztuk ze sie dusza z braku powietrza.
To jest chumanitarne bo mi sie wydaje ze nie.
jakbym mogl pisac to chyba lepiej takie rzeczy przez priva przeslac niz na forum wyciagac i za przeproszeniem w gownie sie tazac.
Napisano Ponad rok temu
danielkrynki jak bym cie spotkał to bym ci za ten tekst wpierdolił
x2
Ja się pisze na to !
Napisano Ponad rok temu
mam do ciebie pytanie bo uzywasz batonow na codzien. wiec jak gosciu lezy na ziemi a ty mu na odchodne w czache z calej swej mocy switelnej konturionem (batonem) przywalisz na odchodne bo cie zdenerwowal to napewno ? krzywdy nie zrobisz typu zejscie lub uraz rdzenia kregowego.
a co do zabijania swiniaka to uderzenie siekierka w czolo ma go powalic i przy tym czasem towarzyszy ryk zwierzecia krotki ale zawsze. natomist malym nozem sie przecina główna aorte w okolicach szyji i takie prosiak zdycha z wykrwawienia w ostatecznosci a nie od uderzenia tyle jesli chodzi o scislosc.
a co do chumanitaryzmu to odpowiedzcie sobie sami czy mozna trzymac duze pieski w bloku, chodzi mi o takie wieksze od jamnika. czy to jest chumanitarne tylko dla tego, ze ktos lubi tak zwierze to na 60-70m2 min.3 ludzi i pies czy to jest zdrowe dla zwierzecia.
ps. mozeci mi wyjasnic konkretnie za które słowa ma mi sie dostac bede wdzieczny
Napisano Ponad rok temu
Yoshihiro a czy ja tam napisalem aby maltretowac to zwierze.
czy wy wogole widzieliscie tucznika?
mi chodzilo o sprawdzenie skutecznosci.
jak mozesz to zrob male doswiadczenie:
a mianowicie stan tak abys mial dzwiczki od szawki kuchennej nad glowa i nie unoszac czola podskocz do gory (zaboli jak Ch****a).
wiec jak jego kumpl przywali z calej swej mocy dokladnie w czubek glowy to powinna pasc.
a i jeszcze jedno w ostatecznosci co najwyzej to ryj bedzie miala pobijany a ryja nie jeszcza bo z tego to co najwyzej salceson sie robi.
A po chuj to sprawdzać? Jak już "naukowcy" (ja jebie :roll: ) nie mogą się powstrzymać od "eksperymentów", to czy nie wystarczy przywalić już ubitej i zobaczyć czy czaszka pękła? Dla was to żadna różnica, dla świni ogromna.
Nie no, jak przywali ogonem niechcący, to od razu trzeba ją napierdalać łokciem. Na pewno skuma o co chodzi i już więcej tak nie zrobi.a jesli chodzi o maltretowanie to jak krowa ci przywali ogonem niechcacy w oko to co bys zrobil poglaskal i powiedzial dobra mećka (zdrobnienie od krowy) i poglaska ja po mordce.
Wiesz co, życzę Ci żebyś kiedyś potrącił kogoś niechcący. I żeby ten ktoś Cię przyuczył kultury paroma łokciami. I młotem. I może nawet batonem, a co. Mimo instynktu może się nauczysz :roll:
Ja jebie...
Napisano Ponad rok temu
ps. mozeci mi wyjasnic konkretnie za które słowa ma mi sie dostac bede wdzieczny
za techumanitaryzmu [...] chumanitarne
co za świński temat
Napisano Ponad rok temu
EOT
Napisano Ponad rok temu
Panowie, z tematu o batonach zrobił się temat o ubijaniu świń :? Póki danielkrynki nie ma możliwości wysyłania PM'ów, to to nie ma sensu...
No ale chodzi o ubijanie batonami między innymi. A właściwie eksperymenty w tym zakresie.
Napisano Ponad rok temu
Embarassed. jednoczesnie obiecuje poprawe. zwracajcie mi uwage jak narobie bykow bede wdzieczny
no wiesz czy odrazu czaszka sie rozleci to nie trzeba swiniak na te okazja bic wystarczy pojsc do lasu i znalezc czaszke jakiejs padliny i na jedno wyjdzie.
a mi chodzilo o porownanie do preta.
p.s.
jezeli chodzi o mlot to o uderzenie piescia jak mlot a nie mlotkiem szanujmy sie przecierz w promieniu 10m mam widły 4-ki na trzonku okolo 1.2m czasem po tungu bez jednego zeba ale to juz nie moja wina i 40cm wezyka sie znajdzie a jak przywalisz to boli jak ch****a.
i po co mi baton.
bo ma taka zasade ze jak kto do mnie z golymi rekami to i ja bez narzedzi pomocniczych nawet w przypadku zwierzat za wyjatkiem agresywnych psów.
a pozatym jak kazde zwirze krowa ma instynk samozachowawczy. jak krowie za mocno przywalisz to potem jak chodzi na luza to bedzie od ciebie sie trzymala z daleka a mi nie oto chodzi aby krowy sie mnie baly tylko czuly respekt a jak ktoras dostanie co najwyzej dwa uderzenia reka to sie jej nic nie stanie.
Napisano Ponad rok temu
Ale po co porównywać? Do pręta czy do czegokolwiek innego?no wiesz czy odrazu czaszka sie rozleci to nie trzeba swiniak na te okazja bic wystarczy pojsc do lasu i znalezc czaszke jakiejs padliny i na jedno wyjdzie.
a mi chodzilo o porownanie do preta.
Nieee, chyba dałem się nabrać. To jest jakaś prowokacja... 8O danielkrynki nie istnieje, a ja się dałem wkręcić.szanujmy sie przecierz w promieniu 10m mam widły 4-ki na trzonku okolo 1.2m czasem po tungu bez jednego zeba ale to juz nie moja wina i 40cm wezyka sie znajdzie a jak przywalisz to boli jak ch****a.
i po co mi baton.
bo ma taka zasade ze jak kto do mnie z golymi rekami to i ja bez narzedzi pomocniczych nawet w przypadku zwierzat za wyjatkiem agresywnych psów.
a pozatym jak kazde zwirze krowa ma instynk samozachowawczy. jak krowie za mocno przywalisz to potem jak chodzi na luza to bedzie od ciebie sie trzymala z daleka a mi nie oto chodzi aby krowy sie mnie baly tylko czuly respekt a jak ktoras dostanie co najwyzej dwa uderzenia reka to sie jej nic nie stanie.
Napisano Ponad rok temu
Fiodor się pod niego podszywanie istnieje, a ja się dałem wkręcić.
a w ogóle dyskusja bez sensu, czaszka świni jest o wiele wytrzymalsza niż ludzka, a to chyba, przeciw temu gatunkowi używamy batona. Potrafi w niej utkwić (ale nie przebić)nawet pocisk 9mm para wystrzelony co prawda nie pod kątem prostym, ale prawie z przyłożenia (opowieść dziadka- tak Niemcy w czasie wojny ubijali sobie świniaki na pieczeń po uprzedniej "konfiskacie", czyli kradzieży od gospodarzy)
Napisano Ponad rok temu
oj chłpaki wiecie co ja na prawde istnieje mam na imie Daniel i to co opisalem wam to prawda.
bo jak sie na wsi od urodzenia zyje to to ma sie we krwi.
stąd te realistyczne opisy które wydają sie wam absurdem ale tak jest na prawde.
Jak dysponujecie dokładna mapa woj. mazowieckiego to znajdzicie miejscowosc która KRYNKI sie nazywa tam mieszkałem do pazdziernika, a od lipca spowrotem tam wraca.
Jest jeszcze jedna rzecz o ktorej powinniscie wiedziec przez ostatnie 5 lat regularnie odbywaly sie wiejskie zabawy w remizie strazackiej fajnie bo i po szpanowac ze sie na bramce stoi mozna bylo w 3 klasie technikum. a to cos no fakt ze nieopodal 3 wyrosinietych gosci z mojej wsi stoi ale to kazdy mi reke z pieczatka pokazuje ze ma stepel.
to były czase a teraz to ja w obcym miescie musze uwazac aby nie wdepnac w bagno.
pozdr dla wszystkich
ps sorki za bledy mam z tym problem.
Napisano Ponad rok temu
a czy ty chlopaku jestes normalny?
z tego co slyszalem to tam na wsi czasami kolesie owce bzykaja :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem jak najbardziej normalny.
w WKU ma kat.A
ps. nie mieszajcie wiecej zwierzat do tego batonowego zwierzynca bo od swini, krowy, K***Y teraz na koze kolej przyszla trzeba porzadku tu troche zaprowadzic.
Napisano Ponad rok temu
ciekawe kto się bawi w trolowanie
kontur spotkałem się z paroma technikami interewencyjnymi własnie pod batona, stąd moje poprzednie pytanko..pozdrawiam..
acha a jak laski sobie radza z pałką teleskopowa?!
podkreslam z teleskopowa..
Napisano Ponad rok temu
Krowe bedzie respectu uczył MUHAHAHAHAHAHAHA . Może jeszcze jej przypier*** , zeby się po wsi nie woziła hahahaha :twisted: .
*umiera ze smiechu*
Ehhh to my sie juz posmiali mozna wrocic do tematu .
Można by załozyc na ulicy osobny temat : "Baton a zastosowanie w realnej walce" i tam by się wpisywali ludzie którzy te zacne narzedzie juz wykorzystali ( tylko nie na krowie co by respect okazywała :roll: ) . Podobny temat jest o zastosowaniu gazów wiec czemu by nie o batonach ?
Napisano Ponad rok temu
p.s. ja niegdy batona na oczy nie widzialem i tymbardziej go nie urzywalem i jestem ciekaw.
Napisano Ponad rok temu
I czy macie moze jakies filmiki gdzie ucza walki teleskopem?? moze troche smieszne pytanie... ale chodzi mi o takie pokazy itp. napewno cos takiego jest.
Napisano Ponad rok temu
Kelly McCann, Jim Grover "Collapsible baton tactics" vol.1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
s*******y
- Ponad rok temu
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu
-
Charyzma i pewność
- Ponad rok temu
-
KO
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator (?)