baton
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze to taka garytla bez kiziora na ausie trochu w desen bantlocha z kipna banka u przesmyrtki
Rzozio powiedz prawde ... wymyślasz to na poczekaniu ??
Napisano Ponad rok temu
dziekowa, teraz po goglu znykalem, to nie nowinka. dzisiaj to predzej idzie dostac, kazden lamus moze to przez alegro miec, 20-30 lat nazad kto chcial sam to musial podrychtowac jak do slusarki mial smykalke, my na to luneta mowili i tego sie na harate nie bralo a jak byl mus w 3-4 kogo wyprostowac. do 1 na 1 luneta sie nie nadawa a do cichej za malo kosztujepałka teleskopowa
Napisano Ponad rok temu
20-30 lat nazad kto chcial sam to musial podrychtowac jak do slusarki mial smykalke,
to są tzw. samoróbki
batony produkowane przez firmy (ESP, ASP, MOnadnock, Walter itd..) są robione z dość cienkiej, pustej w środku rurki i lekko amortyzują uderzenie.
natomiast samoróbki są naogół robione z ciężkiej stali i bez problemu rozwalają czaszkę.
mają podobną siłę niszczenia jak metalowa rura.
Napisano Ponad rok temu
tego sie na harate nie bralo a jak byl mus w 3-4 kogo wyprostowac. do 1 na 1 luneta sie nie nadawa a do cichej za malo kosztuje
możesz wyjaśnić te słowa 8O
bo niestety nie rozumiem o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
ja w batonach jestem laik, tych kupnych nie mialem w reku, jak jutro nie prymulkam po fajrancie to podpytam mlodziakow oni w chuligance jeszcze pietruszki ale te batony moga kitrac, bo klamke to nie wiecej niz 1 na 3 zabernil20-30 lat nazad kto chcial sam to musial podrychtowac jak do slusarki mial smykalke,
to są tzw. samoróbki
batony produkowane przez firmy (ESP, ASP, MOnadnock, Walter itd..) są robione z dość cienkiej, pustej w środku rurki i lekko amortyzują uderzenie.
natomiast samoróbki są naogół robione z ciężkiej stali i bez problemu rozwalają czaszkę.
mają podobną siłę niszczenia jak metalowa rura.
ale gazrurke, lunete, olaboge i karepke znam a ty mnie piszesz, ze firmowe cienkie, puste i sie odegna, to na moje one chujowe, tym musisz miec farta witke zmlaskac a kiepele to chyba od tylu i jak lewego utrafisz
do maguli to dla mnie nie podchodzi, jebniesz tym raz to on ci wejdzie w zapasy
Napisano Ponad rok temu
tego sie na harate nie bralo a jak byl mus w 3-4 kogo wyprostowac. do 1 na 1 luneta sie nie nadawa a do cichej za malo kosztuje
możesz wyjaśnić te słowa 8O
bo niestety nie rozumiem o co chodzi
jak kto podpad mial i szkola mu potrzebna a nie odstawka to w kilku sie go lowilo i pod fleki, tu dobra byla luneta bo gdy pacyny nie dekuje znaczy mu dosc
do solowki albo jak z 2-3 sprawencja tez chujowe, do tego budny pret 50cm z graniastem, bo wtedy i hrymac i forikowac mozna
a z przyczajki lepiej pasztetem albo paragraf w mytce ale spuchlak
Napisano Ponad rok temu
one się nie gną, tylko są lekko elastyczne
generalnie krzywdę można zobić bez problemu, ale nię są aż takie ciężkie jak samoróbki.
podstawową ich zaletą jest to że są znacznie lżejsze i jak na co dzień nosisz to wygodniej.
natomiast samoróbka jest ciężka, a czasami trzeba szybko machać- a lżejszym szybciej.
np. łomem owszem można z partyzanta przywalić i jest efekt, ale na zadymę czy wlkę uliczną jest nieporęczny i za ciężki aby nim szybko operować.
batony są robione optymalnie: są natyle lekkie aby można było szybko walczyć i na tyle twarde aby obezwładnić napastnika
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
Jakbym reklamę słyszał Od razu widać co sprzedajesz :wink: [/quote]
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
Jakbym reklamę słyszał Od razu widać co sprzedajesz :wink: [/quote][/quote]
no możę trochę
ale wierz mi ze zanim zacząłem je sprzedawać to wcześniej miałem z nimi do czynienia na bramkach
ja je po prostu lubię
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...dpost&p=1049613
O ile łatwiej nam się to czytało (pomijając treść), a teraz rozumiem mniej, niż kiedy byłem w śledczaku na Kłobuckiej.
EOT. Czy taka końcówka może zranić?
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie. dla mnie to jest poprostu wkur.....Rzozio, masz pewnie dość takich tekstów, ale czy mógłbyś pisać literacką polszczyzną, taka jak w tym topicu? Bo widać umiesz.
Sledze twoje wypowiedzi i widac, ze sobie wymysliles taki image na forum. Przeciez to niemozliwe, zebys nonstop tak mowil
Ty chyba sobie jakis slownik kupiles
Napisano Ponad rok temu
Przeciez teraz taka moda "gangsta"
Napisano Ponad rok temu
Racja, teraz 90% osob w Polskich szkolach jest w jakichs "ekipach" . Kazdy ma plecy, operuje cwaniacka gadka itd... No niestety, tak jak napisales, taka moda ;(Masz racje posmiac sie mozna, ale to robi sie denerwujace.
Przeciez teraz taka moda "gangsta"
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
s*******y
- Ponad rok temu
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu
-
Charyzma i pewność
- Ponad rok temu
-
KO
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator (?)