Nowy moderator (?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz mnie zjedzą
Napisano Ponad rok temu
Kontur uważa że jak jest konflikt z żulem to należy żula napierdalać, zamiast starać się unikać walki. Tak ja odczytuję jego wypowiedzi. Taki rodzimy Charles Bronson. Nawet potrafię zrozumieć urok takiej postawy. Tylko że zupełnie nie odpowiednia dla moda na ulicy...myslę, ze źle oceniasz - nie doceniasz kontura 17..
zlbo odmiennie rozumiesz jego posty.. nie zuważyłem w jego wypowiedzi
nadmiaru agresji.. uwielbienie do batonów owszem ale do niczym nieuzasadnionej żądzy napierdalanki nie..
To już Rzozio pisze bardziej z sensem (i jest nadal moim kandydatem) choć niezrozumiale. Rzozio i LvB to jak Yin i Yang, a moze Yang i Yin. Więc byłaby harmonia wreszcie na ulicy (albo showdown, tzn. ubaw na całego
Napisano Ponad rok temu
Ja tez. MA racje chlopak. Nie ma co caly czas sie nadstawiac, a zula mozna nastukac bez ryzyka, ze ci sie cos stanieKontur uważa że jak jest konflikt z żulem to należy żula napierdalać, zamiast starać się unikać walki. Tak ja odczytuję jego wypowiedzi.
Wybraliscie juz moda? Nikt sensowny tego g..a nie wezmie, poproscie Adama o wypowiedz jak tu sie moderowalo, kiedy 10 dziennie dzieciakow neostrady pisalo bzdurne tematy/posty. Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Nie zgadzam sie. Ryzyko jest zawsze (i wszedzi). I to tam gdzie sie jak najmniej go spodziewac.Ja tez. MA racje chlopak. Nie ma co caly czas sie nadstawiac, a zula mozna nastukac bez ryzyka, ze ci sie cos stanie
Poza ewentualnymi konsekwencjami natury prawnej, czy niespodziewanej odsieczy dla żula itp, są także takie "drobnostki" jak podczas napierdalania wchodzisz w kontakt z krwią czy śliną żula i w efekcie łapiesz jakąś chujozę. Warto? Nie warto. Ale dlatego właśnie warto zawsze unikać walki jeśli jest taka możliwość. A Kontur propaguje przeciwną postawę.
Ale masz rację że małe szanse żeby się ktoś rozsądny zgodził na modowanie tutaj.
Napisano Ponad rok temu
dla mnie to bylby raj dopuki by mi sie nie znudzilo banowanieWybraliscie juz moda? Nikt sensowny tego g..a nie wezmie, poproscie Adama o wypowiedz jak tu sie moderowalo, kiedy 10 dziennie dzieciakow neostrady pisalo bzdurne tematy/posty. Powodzenia
a nigdy by mi sie nie znudzilo :wink:
wybierzcie mnie a oczyszcze ten dzial jak WC picker 8)
Napisano Ponad rok temu
Niby kto??? ze niby ja????Cały czas psioczycie ze młodzi syf robią - bo to niewychowane itd....natomiast przyszło 2 starych "koni" i temat rozjebało :roll:
Napisano Ponad rok temu
pare postow nademna jest nie kto inny jak wodnik szuwarek . Nicki sobie wybieramy rozne ja ze zawsze lubiłem bron wiec jestem famasem .
ja równiez interesuję się militariami ale nie potrzebuję tego reklamować w nicku..
z czystej ciekawości - co Ci się wielce szanowny kolego nie podoba w moim nicku
Napisano Ponad rok temu
Dzieki wszystkim, którzy się wypowiedzieli i nie offtopują.
Napisano Ponad rok temu
Temat nickow uwazam za zamkniety .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
siedze spokojnie i nagle...
- Ponad rok temu
-
Dobre połączenie
- Ponad rok temu
-
Rada dla amatora przed walka?
- Ponad rok temu
-
pomysl na wytrzymalosc miesniowa??
- Ponad rok temu
-
Sprzęt dla niepełnoletniego.
- Ponad rok temu
-
Ba Da Bang! Da Bang! Bang! (Bas Rutten;-)
- Ponad rok temu
-
kradziez policjantow!?
- Ponad rok temu
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu
-
Historyjka, żadna bajka!