Nowy moderator (?)
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lol. tu zawsze byl syf i bedzie, bo jest duzo dzieci neostrady na tym forum
nie inaczej : ))
a rzozio by sie nadawal!
Napisano Ponad rok temu
Swoja drogą tt48 nie jest nowym użytkownikiem. A patrz jego temat
Wodnik tylko wnosze propozycje, bo jak sobie sprawdzisz to juz tu się syf robi i nic się nie zmienia od 5 miechów
Wprowadzilbym inkwizycje? Po czym wnosisz?
Objazdy na budo mają swój klimat... ale spam to co innego.
również pozdrawiam
PS: wodnik chciałbyś być modem ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz kilkaj kolejne strony i kolejne i zobaczysz, zy bylo inaczej ae 3-4 lata temu, a jest tak jak jest juz od dlugiego czasu.I nic sie nie zmienia od 2 miechów.
Nie robcie afery z niczego, nudzi wam sie w domu, to idzcie na trening, albo do dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
Ważne jest ,żeby to była postać często tu zaglądająca, roztropna i rozważna oraz mająca nabitą jakąś liczbe postów budzącą respekt. Tak dla postrachu nowicjuszy 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Tylko niejestem pewny czy mialby czas na ulice na budo...........
Napisano Ponad rok temu
widzę co się tu - w dziale ULICA, dzieje..rozumiem Twój stan jak czytasz wiele bzdurnych postów... też jestem za tym by to zmienić więc gramy w jednej drużynie bo mamy wspólny cel.. jednakże różne metody i propozycje.. banowanie na dzieńdobry nie ma sensu..
zaręczam Ci że nie mam zamiaru kandydować na zaszczytne stanowisko moderatora..
potrzeba na to osoby niekonfliktowej i chcącej działać w tej kwestii.. ja choć jestem tu często otatnimi czasy, nie mam zamiaru prostować wszystkich osobników..
pozatym kolego zapomniałes o jednej waznej kwestii.. moderator na takim Forum jak nasze, pownien coś sobą reprezentować jeśli chodzi o MA..mieć odpowiedni staż...
mój staż w sztukach walki to raptem osiem pięknych, ale krótkich lat.. więc nie uważam się za skarbnicę wiedzy..stąd też rozczaruje cię, ale choc popierasz moja kandydaturę rejteruję na samym początku kampanii wyborczej...
nie mam zamiaru atakować Twojej osoby, bo nawet nie miałem przyjemności Cię poznać..
nie podoba mi się lansowany przez
Ciebie pomysł banowania i w tym się nie zgadzam z Tobą..
a o.żadnych słownych wojenkach nawet nie myślę ..
pozdrawiam wodnik szuwarek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś mi powie o co mu chodzi z tym "banowaniem na dzień dobry" ? :?widzę co się tu - w dziale ULICA, dzieje..rozumiem Twój stan jak czytasz wiele bzdurnych postów... też jestem za tym by to zmienić więc gramy w jednej drużynie bo mamy wspólny cel.. jednakże różne metody i propozycje.. banowanie na dzieńdobry nie ma sensu..
tt48 wlepił link do innego forum i ogółem robi śmietnik. Należy mu się conajmniej miesiąc zakazu pisania choc ban też jest tu na miejscu, bo:
regulamin
regulamin
Sam sobie policz ile pkt złamał.
Daj spokój... napewno ?zaręczam Ci że nie mam zamiaru kandydować na zaszczytne stanowisko moderatora...
Prostowanie, a dbanie o porządek to co innego. I nie wszystkich trzeba prostować.potrzeba na to osoby niekonfliktowej i chcącej działać w tej kwestii.. ja choć jestem tu często otatnimi czasy, nie mam zamiaru prostować wszystkich osobników...
Mod powinien trzymać sie zasad i ich pilnować. To przede wszystkim. A 8 lat to nie tak małopozatym kolego zapomniałes o jednej waznej kwestii.. moderator na takim Forum jak nasze, pownien coś sobą reprezentować jeśli chodzi o MA..mieć odpowiedni staż...
mój staż w sztukach walki to raptem osiem pięknych, ale krótkich lat.. więc nie uważam się za skarbnicę wiedzy..
Wklej mi cytat w którym mówie że Cię popieram... Bo poprostu 8Ostąd też rozczaruje cię, ale choc popierasz moja kandydaturę rejteruję na samym początku kampanii wyborczej...
Jaki wzorzec? 8O Koleś spamuje. Wodnik otrząśnij sie. I ma ponad 400 postów. Jakie "dzień dobry" ?nie mam zamiaru atakować Twojej osoby, bo nawet nie miałem przyjemności Cię poznać..
nie podoba mi się lansowany przez
Ciebie pomysł banowania i w tym się nie zgadzam z Tobą..
a o.żadnych słownych wojenkach nawet nie myślę ..
Słoniak odgrzewanie starego tematu czasem ma sens. Czasem. A modów moze być trzech. W końcu żeby nad "ulicą" zapanować trzeba czasu.
Fajnie by było gdy sie wypowiedzieli dotychczasowi faworyci: Kontur17 i cougar.
Napisano Ponad rok temu
Co fakt to fakt. Ulica to syf jakich malo. Za AdamaD bylo w miare ale przed i teraz to uhhh... Nowy mod musi byc twardy i nieugiety. I najlepiej mocny nie tylko w gebie, bo wielu jest takich co chcieliby przeniesc spory z internetu do prawdziwego swiata......ciach...
Napisano Ponad rok temu
otóż:
po pierwsze: z tym popieraniem to był ironiczny żarcik w celu rozładowania zbednego napięcia..
po drugie: moderator musi mieć odpowiedni staż w MA by mógł szmelc śmiało nazwać szmelcem, czyli odsiać totalnie błędne merytorycznie posty..
po trzecie: nie bronię wyżej wymienionego użytkownika forum, który rzeczywiście zakłada topiki o głupstwach w dodatku w miejscach-działach, które poruszanych przez niego kwestii nie poruszają..
po czwarte: słoniak ma racje teraz nieco za sprawą Twoja Zacny kolego sprawa głupich postów/topiców jest na tapecie.. i słusznie.. ale jak moderator chce się tym zająć zgodnie ze swoimi uprawnieniami to podnosi się larum w obronie mającego ponieść zasłużona kare uzytkownika :?
więc jak tu sprawnie nadzorować forum?! a zwłaszcza ten dział?! potrzebna jest profilaktyka
i raczej sugerowanie na poczatek "winnym" dlaczego ich topiki są bezsensowne czy posty nie dotyczące tematu..
sneferu na Vortalu często regulamin nie do końca jest przestrzegany...
może rzeczywiście trzeba ostrzegać i może publicznie?!
chciałbym by poziom Vortalu znów był inny... do tego trzeba zmian ...
i dyskusji na spokojnie : jakie zachowania na Forum sa niedopuszczalne a jakie są w granicach rozsądku..
przecież sprawa nie dotyczy tylko nalotu Chucków Norrisów i Zmutowanym van Damme'ów.
sam zapewne Zacny Kolego wiesz..
pozdrawiam sneferu i jeszcze raz podkreślam, że w kwestii naprawy Forum i stosunków tu panujących, gramy w jednej drużynie więc rozbieranie moich postów nie jest konieczne :wink:
rey ALL
Napisano Ponad rok temu
Jarosław KaczyńskiNowy mod musi byc twardy i nieugiety.
Kurski?I najlepiej mocny [...] w gebie
1. Trochę głupio, że bez gadania z tymczasowym modem założyłeś ten temat (zgadza się?).
2. O poziomie forum decydują userzy i dopiero w pewnym stopniu moderatorzy. Może dostęp do Ulicy, tak jak do knajpy?
3. Moglibyśmy jak już wysyłac pm'y do jednej osoby z kandydaturami, bo jak robi się to jawnie, to troche w tym "wazeliny" (ten i ten dlatego, że jest taki siaki i owaki i lubię go) :wink:
Oczywiście, zmiany są potrzebne, ale w jakiej formie?
Pozdrawiam
Pitt 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może czytaj temat zanim się wupowiesz...1. Trochę głupio, że bez gadania z tymczasowym modem założyłeś ten temat (zgadza się?).
Zarówno do LvB jak i do Fiodora posłałem PMy o wybieraniu nowego moda.
Zapytałem "czy juz czas".
IMO zły pomysł. na ulice zagladają ludzie któzy potrzebują porady. Nie wszyscy zaczynają kariere na dorum z syndromem "chucka".2. O poziomie forum decydują userzy i dopiero w pewnym stopniu moderatorzy. Może dostęp do Ulicy, tak jak do knajpy?
I w ten sposób narobimy duzo roboty modom. Lepiej żeby mod został wybrany w plebiscycie. Wtedy jego autorytet będzie bardzo mocny.3. Moglibyśmy jak już wysyłac pm'y do jednej osoby z kandydaturami, bo jak robi się to jawnie, to troche w tym "wazeliny" (ten i ten dlatego, że jest taki siaki i owaki i lubię go)
Wodnik wiem co masz na myśli. To dlatego wybieramy moda przez dyskusje. I sorki za wycinanke z Twojego postu... Poprostu nie zrozumiałem o czym piszesz... i konkretnie wskazalem na błędy.
Pozdrawiam.
(podawajcie swoje typy, a modów może być więcej niż jeden)
Napisano Ponad rok temu
juz myslałem ze trzeba będzie wytoczyć cięzkie działa i pobluzgamy się przez internet :?
dyskusja sie toczy .. trzeba wybrać najdopowiedniejsze rozwiązanie..
jestem zdania, że nalezy zacząć przestrzegać w pełni regulamin, tu Kolega sneferu ma racje...jeśli trzeba rozdać po ostrzeżeniu a kolegom niereformowalnym po privie z uświadomieniem do czego służy Forum a do czego nie-w tym aspekcie nie trzeba moderaotora..tu każdy z uzytkowników, który dosztreze rażace naruszenie praw tu obowiazujących może delikwenta w formie żartu chociazby powuczyć..jeśli nie cóż trzeba walnąć bana i tyle...
jesli jest rzeczywista potrzeba zwiększenia ilości moderatorów to proponowąłbym nie tylko kontura 17 ale i cougar i może ktoś jeszcze kompetentny.. jesli oczywiście proponowane osoby są zainteresowane ..od tyle..
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Szkoda waszego czasu, panowie.
Napisano Ponad rok temu
Ulica działa bez modera juz X czasu i zycie toczy sie dalej a jak ktos tak jak wyzej wspomniany tt zrobi cos skrajnie głupiego to zostanie pojechany przez reszte uzytkownikow zrobi sie z niego posmiewisko i starczy . Kariera na forum złamana :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
siedze spokojnie i nagle...
- Ponad rok temu
-
Dobre połączenie
- Ponad rok temu
-
Rada dla amatora przed walka?
- Ponad rok temu
-
pomysl na wytrzymalosc miesniowa??
- Ponad rok temu
-
Sprzęt dla niepełnoletniego.
- Ponad rok temu
-
Ba Da Bang! Da Bang! Bang! (Bas Rutten;-)
- Ponad rok temu
-
kradziez policjantow!?
- Ponad rok temu
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu
-
Historyjka, żadna bajka!