Nowy moderator (?)
Napisano Ponad rok temu
Dobrze swego czasu porządkowałeś tą stajnię ...
Teraz masz czasu więcej, prawda? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro na ulicy jest taki burdel to po co wchodzicie ?? Nowe posty ukazują sie raczej rzadko a o naprawde madry temat trudno wiec jak ktos wejdzie raz na 5 dni to styknie . Nie trzeba robić rabanu .
Zreszta : jak pojawi sie jakis naprawde wkurwiajacy/kontrowersyjny temat to wkoncu ktos go zamknie i bedzie po robocie .
A wogóle dyskusja jest o niczym , mozecie se nawet obrady budosejmu przeprowadzic a Fiodor zrobi co bedzie chciał . Szkoda klawiatury .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ótóż to, Fiodor ma wszystko w dupie i forum bez admina, bez modów oraz bez kontroli podupada coraz bardziej.ciekawe kto wam tą kandydaturę klepnie ... fiodor zajmuje się wyłącznie wymianą bannerów, od czasu tego posta ani nie pojawia się na forum, ani nie uregulował spraw z Seikenem. A nikt inny nie ma uprawnień do nadania praw moderatora.
Szkoda waszego czasu, panowie.
Co do samej sprawy moda na dziale ulica może się wypowiem.
Kontur17? Nigdy. modem facet który chce każdemu napierdolić i wszędzie widzi batony?
bez przesadyzmów...
Co do kandydatury Mate, jest ok. Myśle, że w tym dziale wystarczą 3 rzeczy do moderowania:
-troche oleju w głowie
-nieco więcej doświadczenia
-no i najwięcej czasu, poświęcenia, wyrozumiałości oraz stanowczości
Imho ulice powinniśmy traktować tak jak własne podwórko tak samo jak knajpe.
tylko posty normalnych ludzi ocalą ten dział, który wcale aż taki głupi nie jest.
Napisano Ponad rok temu
- nie podobaja mi sie jego posty(zioooom :roll: ) troszke ich przeczytalem i nie chcialbym takiego modera .
- brzydki awatarek ma ustawiony drugi gusiek :?
Dziekuje za uwage
:wink:
Napisano Ponad rok temu
..myslę, ze źle oceniasz - nie doceniasz kontura 17..
zlbo odmiennie rozumiesz jego posty.. nie zuważyłem w jego wypowiedzi
nadmiaru agresji.. uwielbienie do batonów owszem ale do niczym nieuzasadnionej żądzy napierdalanki nie..
pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ale moderatorem powinien zostać człowiek, który troszkę czasu tu działa i troszkę sensownych postów napisał... niewiele takich person tu figuruje więc może o wyborze niech zadecydują osoby które w kręgu moderatorów się znają
Napisano Ponad rok temu
Czyli nie wpadlem ci w oko? spoko - ja w facetach nie gustuje i meskich ryjów nie oceniam. Nara Zioooom- brzydki awatarek ma ustawiony drugi gusiek :?
Napisano Ponad rok temu
Mate, troszkę wyrozumiałości. Posta napisał człowiek, który jako nick ma nazwę Francuskiego karabinu(FAMAS= Fusil Automatique Mitralieuse cośtam cośtam)Czyli nie wpadlem ci w oko? spoko - ja w facetach nie gustuje i meskich ryjów nie oceniam. Nara Zioooom
- brzydki awatarek ma ustawiony drugi gusiek :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To mnie rozbawiłes looknij sobie chocby ten temat pare postow nademna jest nie kto inny jak wodnik szuwarek . Nicki sobie wybieramy rozne ja ze zawsze lubiłem bron wiec jestem famasem . Nazwa mi sie podoba a 99,9% procenta ludu i tak nie wiem skad to jest i czemu to służy. A ty sobie za nicka ustawiles kaprala i tu mozna by snuc przypuszczenia czemu akurat kapral ?? Moze jakas niezdrowa ambicja starszego szeregowego ?? Mozna by snuc ale po h00ja ...Mate, troszkę wyrozumiałości. Posta napisał człowiek, który jako nick ma nazwę Francuskiego karabinu
No a co do Mate'a to witam w klubie tez nie gustuje w facetach ale awatarek mi sie nie podoba i h00j .
Napisano Ponad rok temu
No zgadza sie w 100% . Francuski karabin . Kto jak kto ale ty w koncu na tym sie znać powinnienes . A co do :
To mnie rozbawiłes looknij sobie chocby ten temat pare postow nademna jest nie kto inny jak wodnik szuwarek . Nicki sobie wybieramy rozne ja ze zawsze lubiłem bron wiec jestem famasem . Nazwa mi sie podoba a 99,9% procenta ludu i tak nie wiem skad to jest i czemu to służy. A ty sobie za nicka ustawiles kaprala i tu mozna by snuc przypuszczenia czemu akurat kapral ?? Moze jakas niezdrowa ambicja starszego szeregowego ?? Mozna by snuc ale po h00ja ...Mate, troszkę wyrozumiałości. Posta napisał człowiek, który jako nick ma nazwę Francuskiego karabinu
No a co do Mate'a to witam w klubie tez nie gustuje w facetach ale awatarek mi sie nie podoba i h00j .
No już, nie napinaj sie tak;) emotikonki nie widziałeś?
btw, niezdrowa ambicja starszego szeregowego? baaa, nawet kompleks :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie podoba sie to wypierdalaj 8)No a co do Mate'a to witam w klubie tez nie gustuje w facetach ale awatarek mi sie nie podoba i h00j .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
siedze spokojnie i nagle...
- Ponad rok temu
-
Dobre połączenie
- Ponad rok temu
-
Rada dla amatora przed walka?
- Ponad rok temu
-
pomysl na wytrzymalosc miesniowa??
- Ponad rok temu
-
Sprzęt dla niepełnoletniego.
- Ponad rok temu
-
Ba Da Bang! Da Bang! Bang! (Bas Rutten;-)
- Ponad rok temu
-
kradziez policjantow!?
- Ponad rok temu
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu
-
Historyjka, żadna bajka!