Śmierc 9latka z rak trenera karate....
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym poruszyc przykry temat otoz smierci 9latka z rak trenera karate.
na pewnej stronie internetowej zauwazylem wypowiedzil ludzi ktorzy wypowiadali sie no:Ze tylko ludzie cwiczący sztuki walki mają zapędy do takich czynow jak morderstwo....
Tylko tyle ze jak bramkarze leja ludzi jak mokre zyto jakos nikt nie wypowiada sie na ten temat publicznie:/:/://:/:/:/Przeciez to mogl zrobic ktos inny a ze wypadlo na trenera Karate coz przykro. Ale czy to oznacza ze jak tremuje Karate 10lat tzn ze jestem mordercą??Chcialbym aby kazdy z was wypowiedzial sie na ten temat.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro trener karate zabil ucznia to reszta karatekow i wogole wszystkich cwiczacych sztuki walki ma do tego słonnosci??????
Napisano Ponad rok temu
Bankowo pedofil.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ja odrazu sprostuje .. sprawce znalezli i wcale nie byl trenerem karate tylko instruktorem combat kalaki ( 2 dan) ... ale oczywiscie wg tvn wszystkie MA to karate..
no pewnie dla laikow jeden pies ale karate na tym straci napewno,trener karate brzmi sensacyjnie wiec trzba bylo wykorzystac to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Media zbytnio rozdmuchują temat - zawodu / profesji/ sprawcy, ciekawe, gdyby był to taksówkarz, albo palacz CO - czy też było by tak ekscytujace jego zajęcie?
Zobaczycie jaka zacznie się nagonka na środowisto ludzi sztuk walki - niech jeszcze wymyśli coś ciekawego Nowy minister edukacji Roman G - to już w żadnej szkole nie wynajmą nam sali do treningów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Dochodze do wniosku ze tak naprawde zyjemy w sredniowieczu albo i jeszcze dalej...
Napisano Ponad rok temu
Ale tak sobie myślę, że ta gnida (zabójca) będzie miał w puszce bardzo bogate życie erotyczne,jak wszyscy pedofile.
CHUJ MU W DUPĘ !!!!
Napisano Ponad rok temu
Cieszy mnie jedno, że w pierdlu zrobią mu z dupy jesień średniowiecza! Przez 25 lat napewno nie raz przez pomyłkę zostanie wpuszczony pod prysznic z grypserami.
Napisano Ponad rok temu
Uważam że Polski Związek Karate powinien sprostować te idiotyczne komentaze w mediach. To jest dla wszystkich ogromna sensacja że takiego czynu dokonał trener karate,jakby to zrobił stolarz czy murarz to nawet nikt by o tym nie wiedział kim był z zawodu. Podobnie jak nie dawne morderstwo w Belgi, prasa krzyczy że zrobił to Polak a okazuje się że to był cygan gdyby zaś taki cygan odkrył nową planetę to by już nie był Polakiem tylko Romem.
Cieszy mnie jedno, że w pierdlu zrobią mu z dupy jesień średniowiecza! Przez 25 lat napewno nie raz przez pomyłkę zostanie wpuszczony pod prysznic z grypserami.
powinni ale maja to w dupie pewnie
Napisano Ponad rok temu
Jestem z Wałbrzycha i na biezaco sledze info odnosnie tego nieszczesliwego zdarzenia.
Niewiele brakowalo a mieszkancy zlinczowali by tego jegomoscia i dokonali samosadu zanim doszedl pod eskorta do sadu. Jednak zmieniajac temat zastanawia mnie jedna sprawa...Mianowicie jaki jest najwyzszy stopien karate w Polsce? Teraz jeszcze kwestia tego czy chodzi mi o kyokushin, shotokan czy cos calkiem innego. Juz zdradzam moje zapytanie....Na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] drugi jegomosc od gory posiada 6 dana w karate i co mnie zdziwilo, nie jest tam podane o jakie karate chodzi :? Czyzby to byla jedna wielka sciema
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kij "bo' i nauka
- Ponad rok temu
-
Specjalizacja?
- Ponad rok temu
-
Stopień mistrzowski czy dla każdego
- Ponad rok temu
-
20.05.2006 MP Juniorow Knockdown Jelenia Gora
- Ponad rok temu
-
Kyokushin vs Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Mas Oyama 1923 - 1994
- Ponad rok temu
-
Kata + bunkai? Dlaczego nie trenujecie bunkai?
- Ponad rok temu
-
Karate a piłka nożna
- Ponad rok temu
-
B skomplikowany problem. pomooocy prosze chcialem skons
- Ponad rok temu
-
Kumite
- Ponad rok temu