Internauci=pełnokontaktowcy? :D
Napisano Ponad rok temu
Czasem obecność emotików zmienia jednak nieco wydźwięk. :wink:
Napisano Ponad rok temu
To nie takie proste...bo teraz spróbuj znaleźć jakiś kompromis, jakiego kungfu?
Stanowczo jeden obrazek powinien dotyczyć kng fu!
Napisano Ponad rok temu
Stanowczo jeden obrazek powinien dotyczyć kng fu!
No to teraz pozostaje Ci tylko znaleść/zrobić/przerobic odpowiedni obrazek przestawiający 2 gości walczących "kung fu" i napisać PW do administracji forum. Mozliwe iż nawet przyznana zostanie Ci racja
I wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie
P.S. Cos mi się wydaje ze chyba masz zbyt duzo czasu, bo ja jak juz wchodze na neta, to nie mam czasu aby zwracać uwagę na takie pierdoły
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
,żebym tylko nie musiał przyprowadzić wujka Heńka który jest mistrzem ciętej riposty hihihihi
Sorka za mały off top ale nie mogłem się powstrzymać
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Przegapiłem poprzednio ten post, dlatego dopiero teraz go cytuję - może on według mnie posłużyć za ładne uwieńczenie całej dyskusji....Co do glownego tematu poruszonego przez autora --- wydaje mi sie ze nie nalezy zapominac o jednej rzeczy charakterystycznej dla internetu, a mianowicie ze wielu ludzi tworzy 'osobowosc internetowa' zupelnie inna niz ich prawdziwa osoba, zeby, byc moze, spelnic nigdy niespelnione marzenia? :wink:
Wydaje mi sie, ze wielu 'ostrych' dyskutantow wychwalajacych pod niebiosa style 'kontaktowe' i ich zalety w ogole nic nie cwiczy. To ze nadaja klimat wielu forum (czy akurat Budo, to jest sprawa dyskysyjna.....), jest logiczne, maja duzo czasu, skoro nic nie cwicza. Wygladaja mi na zabiedzonych i zakompleksionych informatykow co zyja spelniajac sie w grach komputerowych i udajac 'kontaktowcow' na forumach. ...
Napisano Ponad rok temu
Jako młody człowiek byłem ogłupiony przez filmy azjatyckie, gdzie mistrzowie kung fu, karate skakali po drzewach jak jakieś piłki kauczukowe i robili inne niestworzone rzeczy.
Nawet do teraz sztuki tradycyjne otacza nimb tajemniczosci, nie wiadomo w zasadzie do czego są zdolni Ci mistrzowie :wink:
Dlatego usprawiedliwiam, nawet tą "gówniażerię" jak ją nazywasz Sanjuro Yojimbo , bo poprostu nie wiadomo czy się śmiać, czy wzruszać ramionami czy się oburzać, kiedy ogląda lub słucha takie brednie.
A tym młodym ludziom po prostu chodzi o prawdę:
kto kogo zleje?
Pan trenujący przekrojowo czy Pan trenujący tradycyjne sztuki.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe podejście.
Dalekie mojemu, ale ciekawe.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaka sztuka walski z nożami ??
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Spartan Przedbórz
- Ponad rok temu