- Tylko tam nie walczy sie z cieniem. A tak na marginesie jak sie nazywa ta kraina w ktorej mieszkasz- Nibylandia :twisted:Zobaczycie, że kiedyś będę tak dobry, że wystartuję w Pride i urwę głowę Silvie, wtedy nikt się ze mnie nie będzie śmiał
Jogging - najnowszejszy Men's Health :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
weź się w garśc człowieku zanim bedzie za późno, i tak już zmarnowałes kupę wspanialych lat, nie zmarnuj reszty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rotfl. Ziomek rada odemnie: idz sobie zamaczaj chociaz raz, to ci takie glupoty z glowy wyleca. Co do smiania: jesli bedziesz 20-25 letnim prawiczkiem, to chociaz rozniuslbys caly Chute Boxe na raz to i tak bede mial dobra szydere Nie pozwalaja cwiczyc, a Silwe pozwola ci w prajdzie zniszczyc?to mnie rozwaliło Widzę, że wszyscy sobie tu ze mnie lecą równo i z mojej filozofii życiowej. Ale to nic. Zobaczycie, że kiedyś będę tak dobry, że wystartuję w Pride i urwę głowę Silvie, wtedy nikt się ze mnie nie będzie śmiał
PS.: Old Guy mocne toto
Nie abstrachujac juz od tematu czy 'walac w tapczan' masz szanse nauczyc sie dosc, zeby silve obic. Mysle, ze to co tu piszemy powinno dac ci troche do myslenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No chyba, ze on o tym w innym aspekcie...
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie w jednym temacie pisze, ze na kondycje tylko 'sex sex sex' a w drugim, ze kobieta to zlo najgorsze i nie wie kim jest prawiczek?
No chyba, ze on o tym w innym aspekcie...
tamten post "Sex sex sex" to był zbyt , ale widzę, że nikt nie odpowie czy brak biegania wpłynie negatywnie na formę w późniejszym wieku, więc już się nie odzywam, bo pogarszam tylko swoją sytuację
:roll:
PS.: sparawdziłem, co to znaczy prawiczek
Napisano Ponad rok temu
fajnie masz(nawet wyżywam się na wersalce, bo worka nie mam
Napisano Ponad rok temu
No raczej - bo chyba nie da sie byc taką ciotąTen gosc to kolejny troll.
Co mnie siekło by do tego działu zajrzeć? chyba jakaś iskra boża :wink:
Ty ssj7 a konia walisz?
Napisano Ponad rok temu
Jogging - najnowszejszy Men's Health
Ty ssj7 a konia walisz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam wrazenie, ze to normalna w swiecie prowokacja :wink:
No pewnie, ale bardzo milo sie czlowiekowi robi jak czyta teksty ludzi ktorzy sie ostro wczuwaja .
Napisano Ponad rok temu
Ty ssj7 a konia walisz?
Ja nie biję zwierząt. I to nie jest prowokacja, ale to przecież i tak nieważne. Ja już w tym topicu nic nie piszę, bo tylko baty zbieram.
Napisano Ponad rok temu
drogi ssj7, ty już lepiej nic nie pisz, albo przemyśl co piszesz (najlepiej ze 2 razy), to taka dobra rada starszej koleżanki jak jej posłuchasz to nie dostaniesz tych tzw,,batów" :wink:
buziaki
Napisano Ponad rok temu
A juz w temacie, to pytanie bylo glupie i odpowiedzi dostales juz nie zwiazane z tematem.
Napisano Ponad rok temu
a czy to wazne? juz dawno sie tak nie uśmialemA ja mam wrazenie, ze to normalna w swiecie prowokacja :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
na czym jezdzicie - czyli wasze 2 kolka:)
- Ponad rok temu
-
Pompki w podporze tyłem
- Ponad rok temu
-
Skrzywienie kręgosłupa a brzuch
- Ponad rok temu
-
tłuszcz na biodrach
- Ponad rok temu
-
Cwczenia a wzrosT?