Jogging - najnowszejszy Men's Health :)
Napisano Ponad rok temu
PS.: Na 3 okrążenia czyli około 900 metrów miałem teraz 3 min 16 sekund a kiedyś 3 min. 4 sek. To dobrze czy raczej Ce Cha Ujowo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak nie chca Cie do lasu na bieganie wypuszczac to popros ich o psa obronnego.
Z dziewczyna tez idzie przeciez potrenowac
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie walke w parterze, co tez wplywa na kondycje :wink:Z dziewczyna tez idzie przeciez potrenowac
Napisano Ponad rok temu
Stary ty jestes normalny? Nie piles, nie jarales szlugow, to jeszcze zrozumiem. Ale bez jaj, ty jestes jakis homo. Umow sie z jakas, napij winka, to zobaczysz czy poczujesz sie popsuty. No bez jaj, takie teksty to przegiecieŻadnych łakoci, alkoholu nigdy nie piłem i nie wiem co to są papierosy. Dziewczyny też nie mam, bo one psują banię mocniej niż używki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-Panie doktorze!! Nie pije. Nie pale. Z kobietami sie nie spotykam. Czy bede zyl dlugo??
-Tak... tylko po co??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
psuc? On jest zepsuty, my go staramy sie naprawic. Jak siedzi w domu to niech sobie jakiegos kotka wezmie z soba, to sie uspoleczni dopieroTy no nie psujcie chlopaka tzn jedynie mozesz jakas dziolszke zpoznac bo siedzac w domciu to si erozwiniesz sie spolecznie .ale reszta pozytywnie ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Daj Pan 10zl na chleb.
- Nie dam bo przepijesz - spokojnie odpowiada biznesman.
- Panie, ja nie pije, nigdy nie pilem, alkohol to zlo.
- No to na fajki wydasz, nie dam.
- Panie, papierochy to smierc, nie pale nigdy.
- No to na laski wydasz zamiast na jedzenie, nie, nie, nie, nie dam, koniec rozmowy.
- Serio to wszystko mowisz? - pyta z kolei zdziwiony biznesman.
- Jak najbardziej, najprawdziwsza prawda.
- To masz 100zl i wsiadaj.
- Jak to wsiadaj?
- Zawioze i pokaze zonie jak konczy ktos, kto nie pije, nie pali i nie chodzi na dziewczyny.
Napisano Ponad rok temu
nawet wyżywam się na wersalce
nie masz dziewczyny więc walisz w wersalkę ?
PS.: Na 3 okrążenia czyli około 900 metrów miałem teraz 3 min 16 sekund a kiedyś 3 min. 4 sek. To dobrze czy raczej Ce Cha Ujowo?
na 900 to trudno mi powiedziec bo biegam na 800m. Podobno moj wynik 2 minut 21 sekund jest calkiem dobry jak na nasz wiek więc skroc dystans o te 100 metrow i biegaj szybciej
a o spadek formy sie nie martw - po zimowej przerwie gorsze wyniki to normalka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co masz na mysli ?Eee no panowie nowy Oldguy rosnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary ty jestes normalny? Nie piles, nie jarales szlugow, to jeszcze zrozumiem. Ale bez jaj, ty jestes jakis homo. Umow sie z jakas, napij winka, to zobaczysz czy poczujesz sie popsuty. No bez jaj, takie teksty to przegiecieŻadnych łakoci, alkoholu nigdy nie piłem i nie wiem co to są papierosy. Dziewczyny też nie mam, bo one psują banię mocniej niż używki.
to mnie rozwaliło Widzę, że wszyscy sobie tu ze mnie lecą równo i z mojej filozofii życiowej. Ale to nic. Zobaczycie, że kiedyś będę tak dobry, że wystartuję w Pride i urwę głowę Silvie, wtedy nikt się ze mnie nie będzie śmiał
PS.: Old Guy mocne toto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mnie rozwaliło Widzę, że wszyscy sobie tu ze mnie lecą równo i z mojej filozofii życiowej. Ale to nic. Zobaczycie, że kiedyś będę tak dobry, że wystartuję w Pride i urwę głowę Silvie, wtedy nikt się ze mnie nie będzie śmiał
I to jest fajniejsze niz kobiety? Dalej uwazam, ze jestes dziwny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
na czym jezdzicie - czyli wasze 2 kolka:)
- Ponad rok temu
-
Pompki w podporze tyłem
- Ponad rok temu
-
Skrzywienie kręgosłupa a brzuch
- Ponad rok temu
-
tłuszcz na biodrach
- Ponad rok temu
-
Cwczenia a wzrosT?