Chamek z Ciebie... 8)Nie ma!! slyszales Sanjuro? przestan juz pieprzyc :wink:
jest w ogóle o czym dyskutować, o co się spierać?
Karate a piłka nożna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie Kselosie,Już 6 stron....
....a jest w ogóle o czym dyskutować, o co się spierać?
No Qrde PANOWIE!!
Osobiście wkurza mnie, jak jakiś 'trener' od siedmiu boleści, zgarniający kasę za treningi, rzuca piłkę w ramach rozgrzewki i myśli, że ma 15-20 minut treningu z głowy (albo nawet sam sobie radośnie pogra z grupą), mając absolutnie w dupie, że część trenujących się w ten sposób należycie nie rozgrzeje.
Warto o tym pisać, aby to zmienić.
Bo to jest ZŁE! :twisted:
Pozdrawiam
S.Y.
Napisano Ponad rok temu
8O... i na koniec sanjuro to zawadiaka nic wspólnego z karate
Uzasadnij to, proszę...
Napisano Ponad rok temu
To ze ty sie nie rozgrzales tymbardziej nie. Koncze z toba dyskusje bo jej kontynuowanie nie ma juz sensu. Tak przy okazji: co do nazywania mnie ekspertem - nie mam nawet w polowie tyle wiedzy i doswiadczenia co trenerzy u ktorych gra sie w pilke.To, że WY graliście, to żaden argument - powtarzam. :roll:
...Tak, wiem co to jest sarkazm Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Powiedziałbym tak - skoro niektórzy się nie rozgrzewają dobrze przy grach piłkowych - wszyscy powinni mieć na treningach sztuk walki zapewnioną specjalistyczną rozgrzewkę.To ze ty sie nie rozgrzales tymbardziej nie. Koncze z toba dyskusje bo jej kontynuowanie nie ma juz sensu. Tak przy okazji: co do nazywania mnie ekspertem - nie mam nawet w polowie tyle wiedzy i doswiadczenia co trenerzy u ktorych gra sie w pilke.
To, że WY graliście, to żaden argument - powtarzam. :roll:
...Tak, wiem co to jest sarkazm Pozdrawiam
Dlatego, jak ktoś się chce rozgrzewać przy siatkówce czy przy picipolo, a trener mu wierzy, że gość zrobi to naprawdę efektywnie - to niech to robi. Ale reszta trenujących powinna mieć zapewnioną w tym czasie odpowiednią, efektywną rozgrzewkę. (Zwłaszcza początkujący!) I to jest jedno z zadań trenera.
A 'doświadczony trener' także może być niestety zwykłym opierdalaczem, co woli się nie męczyć i sobie pograć w piłkę zamiast rozgrzewkę rzetelnie poprowadzić...
Też pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
8O... i na koniec sanjuro to zawadiaka nic wspólnego z karate
Uzasadnij to, proszę...
Nie ma co sam sie uzasadniasz a do tego ostatnio wulgaryzmy ojoj Mr Sanjuro nieładnie.
Napisano Ponad rok temu
"Uzasadniam się", że nie mam "nic wspólnego z karate", czy że jesten "zawadiaka"?8O... i na koniec sanjuro to zawadiaka nic wspólnego z karate
Uzasadnij to, proszę...
Nie ma co sam sie uzasadniasz a do tego ostatnio wulgaryzmy ojoj Mr Sanjuro nieładnie.
Jak coś piszesz na czyjś temat, to się choć wysil i napisz na jakiej podstawie konkretnie to piszesz?
A za 'wulgaryzmy' przepraszam każdego urażonego.
Napisano Ponad rok temu
"Uzasadniam się", że nie mam "nic wspólnego z karate", czy że jesten "zawadiaka"?8O... i na koniec sanjuro to zawadiaka nic wspólnego z karate
Uzasadnij to, proszę...
Jak coś piszesz na czyjś temat, to się choć wysil i napisz na jakiej podstawie konkretnie to piszesz?
A za 'wulgaryzmy' przepraszam każdego urażonego.
No może przesadziłem mówiąc zawadiaka ale dogryzać lubisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha... :roll: No to wyjaśniam, że 'zawadiaką' w realu to ja przestałem być już jakieś 15 lat temu... Wyrosłem z tego jakoś szczęśliwie.zawadiaka - nic wspólnego z karate
Napisano Ponad rok temu
Panie Sanjuro YojimboWarto o tym pisać, aby to zmienić.
Bo to jest ZŁE! :twisted:
Pozdrawiam
S.Y.
rozumiem Pańskie intencje
również pozdrawiam życząc miłej niedzieli!
EOT
Napisano Ponad rok temu
A za miła to ta moja niedziela chyba nie będzie, bo po pierwsze idę do roboty, a po drugie dziś wieczorem świętujemy - koledze urodziła się córka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
B skomplikowany problem. pomooocy prosze chcialem skons
- Ponad rok temu
-
Kumite
- Ponad rok temu
-
kata w oyama karate
- Ponad rok temu