co Ty za pierdoły facet wypisujesz syf hahaha człowieku zorientuj sie na ten temat i nie pisz głupot,ostrowia jest tylko mniej filtrowana przez co może Ci troszke pryszczy wyrzucić.A o allegro to Ty nie pisz bo tam mozesz z treca czy olimpu kupić lipne odzywki bo nie wiadomo czy nie sa przesypywaneNo wy piszecie odzywki białkowe nie wiem czy sie orientujecie ILE TO KURWA KOSZTUJE SIANA ??
Jajoine napisał zebys sobie kupił ostrovie osobiscie odradzam to jest syf . Reklamuja to na allegro i okłamuja klientow. W rzeczywistosci taka ostrovia ma kilkanascie procent białka i to z tego co wiem dziadowskiej jakosci (zawsze mnie bawi jak sprzedaja ostrovie z napisem ze to 70% białko a głupie ludzie wierzą )
.
Odżywki i sporty walki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile razy mam pisac sprostowanie odnosnie WPC
A co do odzywek olimpu : kupiłes je kiedys ?? Chyba nie bo widziałbys jak one sa zabezpieczone przed przesypywaniem ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"„kurwa"i inne tego typu słowa to pisz sobie do kolegów albo do rodziny, po 2 to Ty najpierw zacznij czytać dokładnie, co kto pisze a później wymagaj od innych tego samego.Miałem kiedyś odżywkę z olimpu i jakbyś nie wiedział to teraz sa pakowane nawet to "worków" które bardzo łatwo rozpakować a później zgrzać.Kurwa mac przeczytaj wszystkie posty do konca tematu zanim sie wypowiesz .
Ile razy mam pisac sprostowanie odnosnie WPC
A co do odzywek olimpu : kupiłes je kiedys ?? Chyba nie bo widziałbys jak one sa zabezpieczone przed przesypywaniem ...
Napisano Ponad rok temu
"„kurwa"i inne tego typu słowa to pisz sobie do kolegów albo do rodziny
to teraz sa pakowane nawet to "worków" które bardzo łatwo rozpakować a później zgrzać.
W workach jeszcze nie widzialem ale chodziło mi o folie która zalepiona jest szyjka pojemnika w ktorym znajduje sie produkt . Na foli jest wytłoczony znak olimpu . To powiedz ty mi człowieku w jaki sposob ci to przesypią ?? Kupisz odzywke a "wejscie" do pojemnika nie bedzie pokryte ORYGINALNĄ folia producenta to kazdy sie skapnie ze było cos majstrowane przy pojemniku . Co moze mi powiesz ze ktos produkuje taka sama folie z takimi samymi WYTŁOCZONYMI znakami taaaaak ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a zresztą nie ważne, nie ma o co sie sprzeczać Ty sie pomyliłeś poźniej ja i na tym to zakończmy bo będziemy zaśmiecać forum gadką która do niczego nie prowadzi
No dokładnie ja gadam o chlebie ty o niebie i tak sie dyskusja nakreca czeski film czas to skonczyc .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bialko ostrovi jest kiepskie. Lepiej jesc cos co daje efekty. Poza tym wazna jest dieta a suplementy sa tylko uzupelnieniem jej. Polecam najlepsze bialeczko Volu-Mass 5.0. Po nim sa duze efekty, chociaz nie mozna mowic o duzych efektach skoro tak naprawde w ciagu roku mozna przybrac na czystej masie miesniowej maksymalnie 5-6 kilo. A srednio przybiera sie po 2 kilo w ciagu roku. Nie ma tak prosto jak napisane jest na pudelkach. Ze zaczniesz jesc ich produkt to przybedzie Ci 3 kilo miesni w miesiac. BZDURA!!! Co najwyzej mozna podejsc woda albo tluszczem. ALe to nie sa miesnie! pamietajmy. Pozdrawiam
Weź ogarnij sie i nie pisz takich bzdetów, kiepskie a masz jakies porównanie poparte badaniami? sadze że nie, kolejna osoba bez zadnych logicznych argumentów które mogły by poprzeć jej fałszywe twierdzenia, daje rady
:roll:
Malkavian- nie ma żadnych innych syfy i gazy jedyne skutki uboczne
Napisano Ponad rok temu
na syfy na twarzy to polecam dobry tonik i krem, oraz higiene ogolna
aaa i mam pytanie bo ktos na wstepie pisal ze jesli trenuje sie sw 3 razy tygodniowo to silka powinna byc raz robiona a jesli treningi wygladaly by tak
pn - kick boxing
wt - silownia
sr-wolne
czw-silownia
pt -kick boxing
sob-silownia
ndz-wolne
Wychodzi ze 2 razy mam dzien wolny po silowi tak wiec miesnie maja kiedy rosnac ;]
zalezy mi na tym aby miec jak najwieksze przyrosty suchej masy miesniowej , nie bede robil cykli masowych ogolnych tylko na czysty miesien .
Czyli dobra dieta plus + cykle kreatynowe , kazdy cykl dodatkowo z kg bialka ostrovi .Czyli przykladowo cykl 40 dni 120 tbs krea alkynu plus uzuplenienie diety o bialko z ostrovi , diete mam raczej bardzo dobra i ostrovia tylko jako uzupelnienie .Czy jelsi w trakcie treningu sw duzo sie pocimy to powieniem jeszcze podwyrzyc stopien dostarczania wody ?? .
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nadwaga pilne problem
- Ponad rok temu
-
wioślarz