Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to NOP ma w takim razie chyba wiecej z Pilsudzkiego
A do tej definicji faszyzmu pasuje wiele partji no i jesli to jest faszyzm to co w nim zlego? ale oni niesa faszystami tylko nacjonalistami roznica jednak jest.
tak NOP wiecej ma wspolnego z pilsudzkim...widze,ze sie orientujesz:)
roznica jest ogromna miedzy faszystami a nacjonalistami...ale idac takim tokiem myslenia niedlugo podciagna pod faszystow rowniez patriotow!
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jestes zdecydowany walczyć w sposób radykalny z wrogami naszego Narodu - wstąp w szeregi Obozu Narodowo-Radykalnego"
Zielone flyersy i glany zamiast brunatnych koszul i oficerek...
Młodość mi się przypomina - zabij skina skurwysyna :balisong:
Przypomiało mi się jak wstąpiłem kiedys w szeregi Polskiej Wspólnoty Narodowej w celach dywersyjno szpiegowskich. Niestety moja kariera trwała 1 dzień, gdyż następnego dnia doszło do małej rozróby i pod buty poszedł min. gostek, który mnie do PWNu przyjmował. Do końca twierdził, że z PWN nie ma nic wspólnego.
Sorry za OT
Napisano Ponad rok temu
Troche
PWN-PSN i Tejkowski to nie to samo co ONR i NOP
Napisano Ponad rok temu
ZAMYKAMY TEMAT :?
EEE TAM
akurat się fajnie robi
droga ambull: róznicamiędzy PWN a NOP, jest jak np. między Trockim a Leninem - pokrywają się w 95% - trzon ideologiczny ten sam, róznia się pierdołami
Napisano Ponad rok temu
8O :roll: :wink:droga ambull
Napisano Ponad rok temu
a sld, po, samoobrona itd to z koleji zydo-komuna prawda?
dla mnie to mniej niz 95% podobienstw, to tak jakbys Hitlera porownywal do Pilsudzkiego i mowil no podobni byli panowie w niektorych pogladach i obaj socjalisci no to samo
Napisano Ponad rok temu
tak NOP wiecej ma wspolnego z pilsudzkim...widze,ze sie orientujesz:)
roznica jest ogromna miedzy faszystami a nacjonalistami...ale idac takim tokiem myslenia niedlugo podciagna pod faszystow rowniez patriotow!
Dziewczyna naziol łapka w górę, naziolskie pozdrowiono na stronce nie wiele ma wspólnego z Narodem polskim, ale w sumie ponoć najlepszym przyjaciel kobiety to gej więc nic dziwnego że się z naziolami zadajesz.
Taka z Ciebie Polka, że nawet polskich znaków nie używasz i nie wiesz że nazwiska pisze się z wielkiej litery.
Jak ja kurwa nienawidzę tych wszystkich łysych kryptogejów co myślą, że są patriotami
Napisano Ponad rok temu
droga dar75 ...
jedno łączy te ruchy: nacjonalizm, a w zasadzie szowinizm. Naprawdę wisi mi czy szowinista jest socjalistą czy liberałem - ważne jest, że jest szowinistą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest aktualnie najbardziej cool w tych rejonach geopolitycznych.
I tak czy nie, bóg honor ojczyzna i oczywiście zakrywanie twarzy na zdjęciach,
szkoda by było jakby się mama o tym dowiedziała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziewczyna naziol łapka w górę, naziolskie pozdrowiono na stronce nie wiele ma wspólnego z Narodem polskim, ale w sumie ponoć najlepszym przyjaciel kobiety to gej więc nic dziwnego że się z naziolami zadajesz.
Taka z Ciebie Polka, że nawet polskich znaków nie używasz i nie wiesz że nazwiska pisze się z wielkiej litery.
Jak ja kurwa nienawidzę tych wszystkich łysych kryptogejów co myślą, że są patriotami
Naziole? hmm... to czemu prawdziwi naziści atakują chłopaków z ONRu i odwrotnie? Znam paru skinheadów i żaden nie jest pedałem :-)
"Jak ja kurwa nienawidzę tych wszystkich łysych kryptogejów" - podobno taka nienawiść to system obronny psychiki, która nie może zaakceptować skłonności do homoseksualizmu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą - jakie są stosunki między ONR a SHARP albo RASH? Bom ciekaw bardzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naziole? hmm... to czemu prawdziwi naziści atakują chłopaków z ONRu i odwrotnie? Znam paru skinheadów i żaden nie jest pedałem :-)
To ekstra, ja trenowałem kiedyś z naziolami SW i ich ulubionym chwytem był chwyt za jaja, strasznie się wtedy cieszyli a wszystkich poza nimi to wkurzało jak cholera. Poza tym nazywanie ich gejami to jest kij w mrowisko może zmienią poglądy od tej dyskusji.
podobno taka nienawiść to system obronny psychiki, która nie może zaakceptować skłonności do homoseksualizmu
widzisz jak to do nich pasuje
apropos HONORU to, co to za honor bić homoseksualistów ( w dodatku zazwyczaj w przewadze liczebnej)
trzeba mieć bardzo smutne życie żeby się w naziolstwo ładować ( w dodatku w kraju w którym nie ma problemów z mniejszościami )
zawsze myślałem że skrót ten oznacza "skinhedzi" przeciwko dyskryminacji rasowejniebardzo to sie ma do siebie, sharp to anarcho-komuna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/
- Ponad rok temu
-
banda dresow a ja sam...
- Ponad rok temu
-
Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu