Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to NOP ma w takim razie chyba wiecej z Pilsudzkiego
A do tej definicji faszyzmu pasuje wiele partji no i jesli to jest faszyzm to co w nim zlego? ale oni niesa faszystami tylko nacjonalistami roznica jednak jest.
tak NOP wiecej ma wspolnego z pilsudzkim...widze,ze sie orientujesz:)
roznica jest ogromna miedzy faszystami a nacjonalistami...ale idac takim tokiem myslenia niedlugo podciagna pod faszystow rowniez patriotow!
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jestes zdecydowany walczyć w sposób radykalny z wrogami naszego Narodu - wstąp w szeregi Obozu Narodowo-Radykalnego"
Zielone flyersy i glany zamiast brunatnych koszul i oficerek...
Młodość mi się przypomina - zabij skina skurwysyna :balisong:
Przypomiało mi się jak wstąpiłem kiedys w szeregi Polskiej Wspólnoty Narodowej w celach dywersyjno szpiegowskich. Niestety moja kariera trwała 1 dzień, gdyż następnego dnia doszło do małej rozróby i pod buty poszedł min. gostek, który mnie do PWNu przyjmował. Do końca twierdził, że z PWN nie ma nic wspólnego.
Sorry za OT
Napisano Ponad rok temu
Troche

PWN-PSN i Tejkowski to nie to samo co ONR i NOP
Napisano Ponad rok temu
ZAMYKAMY TEMAT :?
EEE TAM
akurat się fajnie robi
droga ambull: róznicamiędzy PWN a NOP, jest jak np. między Trockim a Leninem - pokrywają się w 95% - trzon ideologiczny ten sam, róznia się pierdołami
Napisano Ponad rok temu
8Odroga ambull

Napisano Ponad rok temu
a sld, po, samoobrona itd to z koleji zydo-komuna prawda?
dla mnie to mniej niz 95% podobienstw, to tak jakbys Hitlera porownywal do Pilsudzkiego i mowil no podobni byli panowie w niektorych pogladach i obaj socjalisci no to samo

Napisano Ponad rok temu
tak NOP wiecej ma wspolnego z pilsudzkim...widze,ze sie orientujesz:)
roznica jest ogromna miedzy faszystami a nacjonalistami...ale idac takim tokiem myslenia niedlugo podciagna pod faszystow rowniez patriotow!
Dziewczyna naziol

Taka z Ciebie Polka, że nawet polskich znaków nie używasz i nie wiesz że nazwiska pisze się z wielkiej litery.
Jak ja kurwa nienawidzę tych wszystkich łysych kryptogejów co myślą, że są patriotami

Napisano Ponad rok temu
droga dar75 ...
![]()
jedno łączy te ruchy: nacjonalizm, a w zasadzie szowinizm. Naprawdę wisi mi czy szowinista jest socjalistą czy liberałem - ważne jest, że jest szowinistą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
jest aktualnie najbardziej cool w tych rejonach geopolitycznych.
I tak czy nie, bóg honor ojczyzna i oczywiście zakrywanie twarzy na zdjęciach,
szkoda by było jakby się mama o tym dowiedziała.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Dziewczyna naziol
łapka w górę, naziolskie pozdrowiono na stronce nie wiele ma wspólnego z Narodem polskim, ale w sumie ponoć najlepszym przyjaciel kobiety to gej więc nic dziwnego że się z naziolami zadajesz.
Taka z Ciebie Polka, że nawet polskich znaków nie używasz i nie wiesz że nazwiska pisze się z wielkiej litery.
Jak ja kurwa nienawidzę tych wszystkich łysych kryptogejów co myślą, że są patriotami
![]()
![]()
Naziole? hmm... to czemu prawdziwi naziści atakują chłopaków z ONRu i odwrotnie? Znam paru skinheadów i żaden nie jest pedałem :-)
"Jak ja kurwa nienawidzę tych wszystkich łysych kryptogejów" - podobno taka nienawiść to system obronny psychiki, która nie może zaakceptować skłonności do homoseksualizmu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą - jakie są stosunki między ONR a SHARP albo RASH? Bom ciekaw bardzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naziole? hmm... to czemu prawdziwi naziści atakują chłopaków z ONRu i odwrotnie? Znam paru skinheadów i żaden nie jest pedałem :-)
To ekstra, ja trenowałem kiedyś z naziolami SW i ich ulubionym chwytem był chwyt za jaja, strasznie się wtedy cieszyli a wszystkich poza nimi to wkurzało jak cholera. Poza tym nazywanie ich gejami to jest kij w mrowisko

podobno taka nienawiść to system obronny psychiki, która nie może zaakceptować skłonności do homoseksualizmu
widzisz jak to do nich pasuje

apropos HONORU to, co to za honor bić homoseksualistów ( w dodatku zazwyczaj w przewadze liczebnej)
trzeba mieć bardzo smutne życie żeby się w naziolstwo ładować ( w dodatku w kraju w którym nie ma problemów z mniejszościami )
zawsze myślałem że skrót ten oznacza "skinhedzi" przeciwko dyskryminacji rasowejniebardzo to sie ma do siebie, sharp to anarcho-komuna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/
- Ponad rok temu
-
banda dresow a ja sam...
- Ponad rok temu
-
Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu