teoria ewolucji wg darwina byla nam wpajana przez komunistow bo to bylo takie "antykatolickie"!
ja wierze w Boga i wierze ze to ON mnie stworzyl
a co do biologi to juz tego w szkola nie ucza od jakiegos czasu :roll: moze w specjalnej!
i nie kloc sie ze mna ,ze ucza bo ja szkole skonczylam calkiem niedawno ,a do tego moja matka jest nauczycielka
PS nie czytaj wiecej Faktow i Mitow :roll:
Teoria ewolucji nie została obalona przez żaden autorytet naukowy. Mogą powstać najróżniejsze teorie konkurencyjne, ale żadna z nich nie jest nawet w ćwierci tak poparta dowodami jak teoria ewolucji.
Co do pozostałych Twoich wypowiedzi, to nie chce mi się dyskutować z takim poziomem jaki tu przebija i tylko zwrócę uwagę, że jeżeli masz na myśli tego Boga, którego nazywają Jezus, to musisz trochę dokształcić się o jego pochodzeniu i nauce. On podobno był Żydem (jak zresztą i jego Matka) a jednym z założeń jego nauki była miłość wzajemna. Do wszystkiego co żyje na świecie. Miłość bezwarunkowa i bezgraniczna. Miłość jako wartość najwyższa. Podpisywanie Boga pod waszymi nienawistnymi hasłami jest po prostu świętokradztwem. Nie obraża to moich uczuć religijnych, ale napawa obrzydzeniem jak mało co. Ideologia rasistowska jest z założenia antykatolicka i wasza "walka" ma tyle z Bogiem wspólnego co wyprawy krzyżowe i tak samo jest mu miła.
Temat zamykam ze skrajnym obrzydzeniem.