Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hahaha dzieki Bogu nie znam takiego faceta! ale gdyby tak mi jakis zrobil to sama bym mu wpier....
Patrząc na tą smieszną stronkę, którą promujesz w profilu - nie dziwię się.
Napisano Ponad rok temu
co to wogole jest, skad bieresz takie teksty?? Masz takich znajomych?? Jesli tak to wspoczuje .i jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie
A jescze lepsze jest
Pozdrowieniai jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie
Napisano Ponad rok temu
co to wogole jest, skad bieresz takie teksty?? Masz takich znajomych?? Jesli tak to wspoczuje .i jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie
A jescze lepsze jest
Kiedys slyszalem taki kawalNo no ale najlepsi sa faceci ktorzy ida z laskami na miasto koles podjezdza i mowi:
-dawac telefony!!!
koles-wiesz co kochanie daj mu telefon bo ja zostawilem swoj w domu!!!
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
hahaha dzieki Bogu nie znam takiego faceta! ale gdyby tak mi jakis zrobil to sama bym mu wpier....
Patrząc na tą smieszną stronkę, którą promujesz w profilu - nie dziwię się.
czemu sie nie dziwisz?
PS.masz spaczone poczucie humoru...
Napisano Ponad rok temu
Mam co do tego mieszane uczucia ale powstrzymam się jeszcze od negatywnego komantarza bo nie wiem do końca co miałas na myśli przez "obronę".moim zdaniem jesli chodzi o kobiete to ucieczka nie ma sensu,facet i tak mnie dogoni...nie ma wyjscia, trzeba sie bronic Smile
Zgadzam sie że ważny jest honor i zasady, jak chcesz z każdym agresorem walczyć - rób jak chcesz, twoje życie ale stwierdzenie że "ucieczka jest dla słabych" jest debilne. Pogłówkuj sam dlaczego. Może zapali ci się żaróweczka :wink:Moim zdaniem liczy sie chonor i chyba nikt nie walczy bez powodu na ulicy Exclamation trzeba miec zasady Exclamation jesli ktos ma problem do mnie to jedynym racionalnym wyjsciem jest walka a nie ucieczka Twisted Evil ucieczka jest dla slabych Exclamation
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem liczy sie chonor i chyba nikt nie walczy bez powodu na ulicy trzeba miec zasady jesli ktos ma problem do mnie to jedynym racionalnym wyjsciem jest walka a nie ucieczka :twisted: ucieczka jest dla slabych
ile ty to MT trenujesz, synu? 6 miechów..?
"trzeba miec zasady", nie myl pojęć. zasady to ja mam, ty masz bzdury w głowie.
Napisano Ponad rok temu
bo jaka kobieta ma szanse ucieczki stojac twarza w twarz z napastnikiem? przeciez wystarczy zeby tylko reke wyciagnol!nawet nie zdazylabym z miejsca ruszyc,pomijajac to ,ze bieganie slabo mi wychodzi... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie znajomych mam wporzadku a takie teksty slyszalem wymawiane przez lamusow ktozy wracali z imprezy :twisted:co to wogole jest, skad bieresz takie teksty?? Masz takich znajomych?? Jesli tak to wspoczuje .i jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie
A jescze lepsze jestPozdrowieniai jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie
Napisano Ponad rok temu
chocby i z tego wzgledu,ze taki cwaniaczek nigdy nie spodziewalby sie ,ze dziewczyna moze sie nie przestarszyc i probowac walczyc.
Napisano Ponad rok temu
Nie mowie ze bede walczyl z kazdym agresorem tzw. koles ktory wyskakuje pijany o szluga to takim nie ma co sobie glowy zawracac ale jesli ktos obrazi mnie i moja kobiete to nie ma przebaczenia ja tak uwarzam nie wiem jak wy :twisted:Mam co do tego mieszane uczucia ale powstrzymam się jeszcze od negatywnego komantarza bo nie wiem do końca co miałas na myśli przez "obronę".moim zdaniem jesli chodzi o kobiete to ucieczka nie ma sensu,facet i tak mnie dogoni...nie ma wyjscia, trzeba sie bronic Smile
Zgadzam sie że ważny jest honor i zasady, jak chcesz z każdym agresorem walczyć - rób jak chcesz, twoje życie ale stwierdzenie że "ucieczka jest dla słabych" jest debilne. Pogłówkuj sam dlaczego. Może zapali ci się żaróweczka :wink:Moim zdaniem liczy sie chonor i chyba nikt nie walczy bez powodu na ulicy Exclamation trzeba miec zasady Exclamation jesli ktos ma problem do mnie to jedynym racionalnym wyjsciem jest walka a nie ucieczka Twisted Evil ucieczka jest dla slabych Exclamation
Napisano Ponad rok temu
Nie mowie ze bede walczyl z kazdym agresorem tzw. koles ktory wyskakuje pijany o szluga to takim nie ma co sobie glowy zawracac ale jesli ktos obrazi mnie i moja kobiete to nie ma przebaczenia ja tak uwarzam nie wiem jak wy :twisted:Mam co do tego mieszane uczucia ale powstrzymam się jeszcze od negatywnego komantarza bo nie wiem do końca co miałas na myśli przez "obronę".moim zdaniem jesli chodzi o kobiete to ucieczka nie ma sensu,facet i tak mnie dogoni...nie ma wyjscia, trzeba sie bronic Smile
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze nie mow do mnie synu a co cie to interesuje ile cwiczylem?! co ma trening do chonoru!! zastanow sie co ty piszesz wogole :twisted: JA POJEC NA PEWNO NIE MYLE WYCHOWALEM SIE NA ZASADACH I TY MI NIE BEDZIESZ MOWIL CO JEST ZLE A DOBRZE OK?? :twisted: BZDURY TO MOZE TY MASZ W GLOWIE PozdrawiamMoim zdaniem liczy sie chonor i chyba nikt nie walczy bez powodu na ulicy trzeba miec zasady jesli ktos ma problem do mnie to jedynym racionalnym wyjsciem jest walka a nie ucieczka :twisted: ucieczka jest dla slabych
ile ty to MT trenujesz, synu? 6 miechów..?
"trzeba miec zasady", nie myl pojęć. zasady to ja mam, ty masz bzdury w głowie.
Napisano Ponad rok temu
PS.masz spaczone poczucie humoru...
Kwestia na tyle subiektywna, że nie ma sensu nad tym dyskutować. Mogę stwierdzić dokładnie to samo o tobie i nikt nikomu nie udowodni swojej racji (zresztą komu by sie chciało).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec po co te glupie teksty? po co ta prowokacja? zwlaszcza ,ze temat nie o tym...jak cos Ci sie nie podoba napisz mi na priva...
To nie prowokacja, tylko moja opinia o stronce - to forum dyskusyjne i każdy ma prawo do wyrazania swojej opinii, a jako że opinia odbiega od tematu topika - tym samym kończę.
Priv? Chyba żartujesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ide lepiej puzle układać...
Edit: A stronka w profilu...No Comments
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/
- Ponad rok temu
-
banda dresow a ja sam...
- Ponad rok temu
-
Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu