Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
 ..... to taka jedna mala przygoda ktora zapamietalem
  ..... to taka jedna mala przygoda ktora zapamietalem   

Napisano Ponad rok temu
dzieciaki... :roll:
Napisano Ponad rok temu
sam stary nie jestem, ale musze to napisac
dzieciaki... :roll:
no nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słyszeliście ten trzask? To poziom tego działu spadł właśnie na łeb, na szyję :roll:
A pijacy powiadają, że nie można spaść z podłogi

Napisano Ponad rok temu
Starłem się z wszechmocnym alkoholem - ale wygrałem(jakże by inaczej 8) )
Całej akcji nie pamietam, ale koncówka była taka, ze delikwent wylądował na chodniku, razem z obiadem!!!
Co za walka...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepszy fragment:"Wtem przede mną wyrosła jakaś przeszkoda w postaci dziury w nawierzchni"z naciskiem na wyrosla :Pwarto patrzec pod nogi jak sie biegnieKiedyś biegłem sobie chodnikiem po osiedlu. Wtem przede mną wyrosła jakaś przeszkoda w postaci dziury w nawierzchni. Potknąłem sie i upadłem. Starłem sobie kolno i łokcie. To było moje największe starcie na ulicy.

pozdro dla wszystkich ulicznych wojownikow

Napisano Ponad rok temu

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Ps.tez bym nie skorzystal :twisted:
Napisano Ponad rok temu
 trzeba miec zasady
  trzeba miec zasady  jesli ktos ma problem do mnie to jedynym racionalnym wyjsciem jest walka a nie ucieczka  :twisted:  ucieczka jest dla slabych
  jesli ktos ma problem do mnie to jedynym racionalnym wyjsciem jest walka a nie ucieczka  :twisted:  ucieczka jest dla slabych   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
No no ale najlepsi sa faceci ktorzy ida z laskami na miasto koles podjezdza i mowi:moim zdaniem jesli chodzi o kobiete to ucieczka nie ma sensu,facet i tak mnie dogoni...nie ma wyjscia, trzeba sie bronic
-dawac telefony!!!
koles-wiesz co kochanie daj mu telefon bo ja zostawilem swoj w domu!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O brawa dla tej panihahaha dzieki Bogu nie znam takiego faceta! ale gdyby tak mi jakis zrobil to sama bym mu wpier....
 i jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie
  i jeszcze lepsi sa kolesie ktozy biora ze soba laski do domu zeby nie dostac w oko na miescie  ahhhhh.... :twisted:
  ahhhhh.... :twisted:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 kto walczyl naprawde na ulicy??? kto walczyl naprawde na ulicy???- Ponad rok temu 
- 
			 Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy- Ponad rok temu 
- 
			 Ulica-zapasy Ulica-zapasy- Ponad rok temu 
- 
			 Atak grupy skinów na mnie :/ Atak grupy skinów na mnie :/- Ponad rok temu 
- 
			 banda dresow a ja sam... banda dresow a ja sam...- Ponad rok temu 
- 
			 Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych- Ponad rok temu 
- 
			 Droga Kota Droga Kota- Ponad rok temu 
- 
			 Sporo ciekawych filmików Sporo ciekawych filmików- Ponad rok temu 
- 
			 jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa? jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?- Ponad rok temu 
- 
			 jak skasowac kozaka?? hehe.... jak skasowac kozaka?? hehe....- Ponad rok temu 

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty