Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
Ja nie pierdole, ocipieje zaraz!!!
Znowu nie zrozumiaś...ale chuj!
Niech wyjce na debila, pierdole nie jade!
moze byś zczaiła jak byś nie wyrywała z kontekstu...ale cóż...
Spójż na mój podpis i odpowiedz sobie na pytanie czemu daje Ci ignora...
Napisano Ponad rok temu
ale nadal nie widzisz tego...bo nie masz pojecia ani o faszyzmie ani o narodowym socjalizmie
ale to ja jestem glupia i zalosna
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz mi cos powiedziec to na Priv - bo nie widze twoich "mądrych" postów...
...Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja jakoś dobrze zrozumiałem posty Yoshira, za to ty się ciągle głupio upierasz, nawet jak wielokrotnie w tym temacie udowodniono ci, że poglądy ONR są rasistowskie lub nawet nazistowskie. Po co to?
Napisano Ponad rok temu
i proponuje prezczytac definicje rasizmu ,i separatyzmu rasowego...moze cos zaswita...
Napisano Ponad rok temu
i proponuje prezczytac definicje rasizmu ,i separatyzmu rasowego...moze cos zaswita...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz cisnienie mi spadło, wiec Ci wyjasnie o co chodziloo z tym "nie pasowaniem do siebie"!
Miałem na myśli to iż pomimo checi Hitlera zbudowania państwa bez ubóstwa itd(odsyłam do definicji socjalizmu), wyszło mu całkiem odwrotnie, cała jego interpretacja socjalizmu nie miała prawa sie udac!
Napisze krótko bo znów nie zrozumiesz - chciał pomóc a zaszkodził - tak jak Wy!
I następnym razem jak nie zrozumiesz o co biega to zapytaj, a nie pisz o debilixmie autora bo...znowu wyszłas na...
Napisano Ponad rok temu
a to Twoje tlumaczenie i tak jest bez sensu i tak...
ale co tam...najwazniejsze jest,ze znow ze mna "rozmawiasz"!
zaczynalam tesknic juz
Napisano Ponad rok temu
Mastajla, mogę spytać o co walczycie? Innymi słowy, co ma się znaleźć na końcu drogi, którą podążacie? Tak w skrócie proszę.
nie ma potrzeby zeby tu pisac cokolwiek...wszystko jest na stronie...po to dalam linka w profil zeby kazdy kto jest zainteresowany przeczytal...
Napisano Ponad rok temu
Ja i Ambull po części ją rozumiemy.No ale ideologia faszystowska/nazistowska jest Ci bardzo bliska...żałosna jesteś, kazdy sie z ciebie(Twoich "ideałów") na tym forum napierdala a ty ciągle swoje...
Yoshi Ciebie bardzo szanuję ale czasami jak się uprzesz to do Ciebie nic nie dociera.
Ja naprawdę miałem styczność z Arabami i czarnym.
Nie mówię że my lepsi a oni gorsi- po prostu łączenie sie takich par jest trudne, a rodziny z obu stron są załamane.
Ale wiem że masz słabość do Azjatek, ale żeby puknąć a nie mieć taką żonę.
P.s Hitler zauważył w Japończykach charakterność i tylko za to go szanuje.
A poza tym niech razem z Rydzykiem będzie jebany w dupe na wieki wieków.
Napisano Ponad rok temu
a co do azjatek ,to mialam kolezanke tajke ,z ktora muay thai trenowalam...jak twierdzila dlugo nie trenowala ,ale miala do tego niesamowity talent....
jednak wrocila dziewczyna do siebie...nie mogla wytrzymac w naszym klimacie...
Napisano Ponad rok temu
a co do azjatek ,to mialam kolezanke tajke ,z ktora muay thai trenowalam...jak twierdzila dlugo nie trenowala ,ale miala do tego niesamowity talent....
jednak wrocila dziewczyna do siebie...nie mogla wytrzymac w naszym klimacie...
Napisano Ponad rok temu
>
on wnich nawet cechy aryjskie zauwazyl, ale tylko dlatego ze byl wyrachowanym skurwysynem, dlatego ze walczyli po jednej stronie a nie wypadalo walczyc z zoltymi 'podludzmi' ramie w ramie.
Co do calego sporu, to przyznam ze wszystkich was pop***
klotnia o nic poprawdzie.
Powiem tylko ze dzisiaj wielu glupich mlodych lebkow zle pojmuje slowo patriotyzm, a machanie reka w hitlerowskim sieg heil przez polaka jest dla mnia najwieksza obraza ojczyzny i totalnym brakiem szacunku, jeli robione jest na powaznie, i zadna sciema o spuer ekstra legionach rzymskich tutaj w rachube nie wchodzi.
do calej reszty sie nie odniose, bo za duzo tego bylo i glupot za duzo.
P.S. Jakby wszyscy ludzie siedzieli tam gdzie 'ich pan bog stworzyl' to by czlowiek poza afryke nie wyszedl.
B.
Napisano Ponad rok temu
>
on wnich nawet cechy aryjskie zauwazyl, ale tylko dlatego ze byl wyrachowanym skurwysynem, dlatego ze walczyli po jednej stronie a nie wypadalo walczyc z zoltymi 'podludzmi' ramie w ramie.
Co do calego sporu, to przyznam ze wszystkich was pop***
klotnia o nic poprawdzie.
Powiem tylko ze dzisiaj wielu glupich mlodych lebkow zle pojmuje slowo patriotyzm, a machanie reka w hitlerowskim sieg heil przez polaka jest dla mnia najwieksza obraza ojczyzny i totalnym brakiem szacunku, jeli robione jest na powaznie, i zadna sciema o spuer ekstra legionach rzymskich tutaj w rachube nie wchodzi.
do calej reszty sie nie odniose, bo za duzo tego bylo i glupot za duzo.
P.S. Jakby wszyscy ludzie siedzieli tam gdzie 'ich pan bog stworzyl' to by czlowiek poza afryke nie wyszedl.
B.
To Adam i Ewa pochodzą z Afryki- byli czarni :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/
- Ponad rok temu
-
banda dresow a ja sam...
- Ponad rok temu
-
Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu