Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Of10 i mnie lesbjki niekreca, pozdro
Napisano Ponad rok temu
Wyraźnie widać jak ta kobieta ma w głowie - rasizma i tyle :roll:nie wiem co zrobie...przeciez jej nie zabije...po za tym postaram sie ja tak wychowac zeby tego nigdy nie zrobila....Mastajka, a jak twoja córka w przyszłości zwiąże się z czarnoskórym to co zrobisz?
Mastajla a tepa to Ty jestes skoro nie potrafisz prostych wniosków z mojego postu wysunąć - zwłaszcza ze jest tuz pod Twoim - buhaha
Napisano Ponad rok temu
Wyraźnie widać jak ta kobieta ma w głowie - rasizma i tyle :roll:nie wiem co zrobie...przeciez jej nie zabije...po za tym postaram sie ja tak wychowac zeby tego nigdy nie zrobila....Mastajka, a jak twoja córka w przyszłości zwiąże się z czarnoskórym to co zrobisz?
Mastajla a tepa to Ty jestes skoro nie potrafisz prostych wniosków z mojego postu wysunąć - zwłaszcza ze jest tuz pod Twoim - buhaha
Napisano Ponad rok temu
Ale ty milusińska jesteś.Weźnie rzucaj tu takich głodnych kawałków - nie ten klimat, choruje...boże tyliace polaków codzien chorują a mieszkają w swoim klimacie...
...a po powyższej wypowiedzi widze, że faktycznie uważasz inne rasy za gorsze
kurwa chlopie jakis Ty jest tepy! Ty chyba nigdy czarnego nie widziales w polsce!
i to nie sa glodne kawalki,bo mnie osobiscie to jebie,ze ona choruje! jak dla mnie to moze sie na smierc zachorowac. huj mnie to obchodzi!
Nie ma w tobie współucia dla innych ludzi?
ooo jasne ,ze jej wspolczuje,nawet bardzo.w koncu nie jej wina ,ze jej stara puscila sie z czarnym ,ktora ja olal i wrocil na kube zostawiajac ja z brzuchem.
i tez wspolczuje dzieciakom ktorych matki puszczaja sie z arabami,a potem kurwy po rutkowskiego dzwonia! inna kultura,inna mentalnosc...ale mieszajmy sie dalej niech zanikna granice . najlepiej stworzmy jedno wielkie plemie roznokulturowe! czyli ZOO
Napisano Ponad rok temu
Moja wypowiedz tyczyła sie tego...
a jekie ja wnioski moge wyciagac z Twoich wypowiedzi? na kazdym kroku mnie oceniasz i wiesz lepiej co ja mam na mysli...skonczyles jakis korespondencyjny kurs psychologi?
wybacz mi,ale nie bede wyciagac wnisokow z tego co piszesz ,ale moge Ci obiecac ,ze za kazdym razem po przeczytaniu Twoich wypocin serdecznie sie smieje
Napisano Ponad rok temu
Bo brakłuje Ci argumentówze za kazdym razem po przeczytaniu Twoich wypocin serdecznie sie smieje
Mi po twoich postach chce sie płakać...
Edyta: I Ty mówisz, ze nie jesteście faszystami...chyba w to nie wierzysz, co?
Napisano Ponad rok temu
Bo brakłuje Ci argumentówze za kazdym razem po przeczytaniu Twoich wypocin serdecznie sie smieje
Mi po twoich postach chce sie płakać...
Edyta: I Ty mówisz, ze nie jesteście faszystami...chyba w to nie wierzysz, co?
a w to,ze chce Ci sie plakac to akurat wierze.
jestem przekonana ,ze jak Ci sie mleczko wyleje,albo stluczesz kolanko tez beczysz...
ile Ty masz lat? 16 ,17?
a co do faszyzmu to mysl soebie co Tylko chcesz.jakos Twoje zdanie mnie malo interesuje...
ja wiem kim jestem,i jakie mam idealy...
PS."cechuje nas pojecie ktorego wy nie znacie, MY walczymy, a Wy spierdalacie..."
i to chyba wszystko na temat. jak jestes choc troche inteligentny to moze zalapiesz...
:roll:
Napisano Ponad rok temu
To ja raczej ciebie powinienem spytac o wiek - tak mawiałem jak miałem z 8 lat...dziecinadaa w to,ze chce Ci sie plakac to akurat wierze
jestem przekonana ,ze jak Ci sie mleczko wyleje,albo stluczesz kolanko tez beczysz
no faktycznie, piekne masz ideały - jak Hitler, ale cóż, moze to Twój idol...ja wiem kim jestem,i jakie mam idealy...
No tylko sie zapytam komu oprócz paru fanatyków(czytaj - Was) jest ta walka potrzebna... :roll:PS."cechuje nas pojecie ktorego wy nie znacie, MY walczymy, a Wy spierdalacie..."
Napisano Ponad rok temu
oj chlopie jaki Ty niedouczony jestes
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja o narodowym socjalizmie a Ty o faszyzmie buahahaha
widac jakie masz pojecie
i jak ja moge z Toba dyskutowac jak Ty nie wiesz o czym ja do Ciebie pisze?
Napisano Ponad rok temu
O ja pierdole!
Nie rozumiesz po polskiemu?
Przecież wiem ze narodowy socjalizm i hitler to nie bardzo do siebie pasują, ale nazizm i Hitler jak najbardziej, tak jak nazizm i ONR i to własnie napisałem...ale ty jesteś niezbyt inteligentna i trzeba Ci wszystko 3 razy tłumaczyć!
Musiałaś miec cięzko w szkole...
Napisano Ponad rok temu
Ale Ty jestes kurwa ciemna!
O ja pierdole!
Nie rozumiesz po polskiemu?
Przecież wiem ze narodowy socjalizm i hitler to nie bardzo do siebie pasują, ale nazizm i Hitler jak najbardziej, tak jak nazizm i ONR i to własnie napisałem...ale ty jesteś niezbyt inteligentna i trzeba Ci wszystko 3 razy tłumaczyć!
Musiałaś miec cięzko w szkole...
buahahahaha narodowy socjalizm i hitler do siebie nie pasuja?????hahahaha
prawie sie poplakalam,az 3 razy to musialam przeczytac!!!! hahahahaha
o kurwa ja nie wiedzialam ,ze takie tłuki to jeszcze istnieja...ja rozumiem ,ze nie masz wiedzy na ten temat ,ale po huj sie wypowiadasz i osmieszasz?
Napisano Ponad rok temu
Ale Ty jestes kurwa ciemna
yohi prosze cie to ze sie nie zgadzacie nie znaczy ze macie sie obrazac wzajemnie zwalszcza ze ona jest kobieta...
skoro nie mozecie dojsc do porozumienia to nie ma sensu dyskutowac lepiej sie wycofac...(to do wsyztskich)
Napisano Ponad rok temu
a ja nawet juz go obrazac nie musze ...bo wlasnie sam pokazal jaki to bystrzak z niego:P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu
-
Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy
- Ponad rok temu
-
Ulica-zapasy
- Ponad rok temu
-
Atak grupy skinów na mnie :/
- Ponad rok temu
-
banda dresow a ja sam...
- Ponad rok temu
-
Co czuliście po napadach?/ wiek osób najczęsciej napadanych
- Ponad rok temu
-
Droga Kota
- Ponad rok temu
-
Sporo ciekawych filmików
- Ponad rok temu
-
jak by wam bylo walczyc zchlopem ktory ma pałke teleskopowa?
- Ponad rok temu
-
jak skasowac kozaka?? hehe....
- Ponad rok temu