Chodzenie w bluzach/koszulkach SW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O To ktos nie wie jeszcz kim jest Rysiek?A ktoto jest Rysiek Murat
Napisano Ponad rok temu
A ktoto jest Rysiek Murat
Sciema niesamowita , odrazu widac ze szpieg ale slabo przygotowany jesli na takim czyms wpada.
Niepisane prawo miasta (i wsi (oraz terenow niezasiedlonych)) mowi :
WSZYSCY WIEDZA KTO TO RYSIO MURAT !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moj kolezka kiedys poszedl na trening MMA w koszulce innego klubu w ktorym trenowal Muay Thai :twisted:Chyba największy błąd to pójść na jeden trening w koszulce z innego systemu, np: pójść na krav maga w koszulce brazylijskiego, albo odwrotnie. Takich jaj chyba nikt nie robi
Napisano Ponad rok temu
pierdoły i dziecinada, w naszej bjjsekcji mamy koszuki karate, spodnie od taekwondo, znaczki kravmagi, sambo i co komu do głowy przyjdzieChyba największy błąd to pójść na jeden trening w koszulce z innego systemu, np: pójść na krav maga w koszulce brazylijskiego, albo odwrotnie. Takich jaj chyba nikt nie robi
No, ale u nas średnia wieku jest pewnie około 25-27 lat, nie 15-17
Napisano Ponad rok temu
pierdoły i dziecinada, w naszej bjjsekcji mamy koszuki karate, spodnie od taekwondo, znaczki kravmagi, sambo i co komu do głowy przyjdzieChyba największy błąd to pójść na jeden trening w koszulce z innego systemu, np: pójść na krav maga w koszulce brazylijskiego, albo odwrotnie. Takich jaj chyba nikt nie robi
No, ale u nas średnia wieku jest pewnie około 25-27 lat, nie 15-17
Spodnie to jeszcze rozumiem ale koszulki i znaczki to już według mnie przesada. Dla mnie to wygląda niepoważnie. Podobnie jak zakladanie na trening "śmiesznych" koszulek typu "jestem wariatem".
Napisano Ponad rok temu
"niepowazne" to jest zwracanie uwagi "kto w czym cwiczy", zamiast "kto jak cwiczy" co to za roznica czy przyjdziesz w koszulce "Thajbox, brazilijana judoreja, kraf magen" czy "legaliz it, pierdole nie robie, lubie anal" 8O
Napisano Ponad rok temu
"niepowazne" to jest zwracanie uwagi "kto w czym cwiczy", zamiast "kto jak cwiczy" co to za roznica czy przyjdziesz w koszulce "Thajbox, brazilijana judoreja, kraf magen" czy "legaliz it, pierdole nie robie, lubie anal" 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gieroj, rozwalilas mnie dziewcze po calej lini
gdybym chciała być zlośliwa to powiedzialabym, że jeśli to nie ma znaczenia to pewnie chodzisz w tej ostatniej
Napisano Ponad rok temu
buhahahahahgieroj, rozwalilas mnie dziewcze po calej lini
gdybym chciała być zlośliwa to powiedzialabym, że jeśli to nie ma znaczenia to pewnie chodzisz w tej ostatniej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cwiczenia w domu\sprzet-pomocy
- Ponad rok temu
-
TRENING NA DYMAMIKĘ
- Ponad rok temu
-
Worki
- Ponad rok temu
-
Mój domowy trening :-)
- Ponad rok temu
-
Ochraniarze w Edinburgu(szkocja)
- Ponad rok temu
-
Złe samopoczucie pod koniec treningu
- Ponad rok temu
-
nogi :/
- Ponad rok temu
-
punkty witalne (nacisku)
- Ponad rok temu
-
Drązek do podciągania a żelazna futryna-pytanie?
- Ponad rok temu
-
ZAPRASZAM DO KRECENIA AMATORSKIKICH FILMOW!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu