Chodzenie w bluzach/koszulkach SW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak by na tej mojej bluzie było jeszcze pod spoden nadrukowane 299 ,- to pewnie i tak
:drinking: :drinking: :drinking:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Równie dobrze mozemy mówic ze koles chodzacy z koszulką z adidasa za jakąs magiczną cene, sie napina tym ze go na nią stac.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
bo tak wlasnie jest dlatego noszenie koszulek i bluz z duzymi logami firm itd jest wiesniackie...
wiesniackie to by bylo noszenie rozowej koszulki i zielonych spodenek w czerwone kropeczki
Napisano Ponad rok temu
a pomaranczowa koszulka i zielone spodenki w czarne kropki mogą być?wiesniackie to by bylo noszenie rozowej koszulki i zielonych spodenek w czerwone kropeczki
Pozdrawiam
Prorock (w wyżej wymienionym zestawie tekstylnym przeglądający posty koczkina)
PS. zastanawia mnie, co knajpiany temat o modzie robi w Cross-Budo.
Napisano Ponad rok temu
a pomaranczowa koszulka i zielone spodenki w czarne kropki mogą być?wiesniackie to by bylo noszenie rozowej koszulki i zielonych spodenek w czerwone kropeczki
Pozdrawiam
Prorock (w wyżej wymienionym zestawie tekstylnym przeglądający posty koczkina)
PS. zastanawia mnie, co knajpiany temat o modzie robi w Cross-Budo.
nie chodzi tu akurat o kolor ale mozna to tez tak odebrac-tym bardziej jezeli ktos lubi afiszowac sie w takiego rodzaju kompozycjach
pozdro 2 Prorock
Napisano Ponad rok temu
Popieram ja tez nie lubie duzych znaczkow na ciuchach :roll:bo tak wlasnie jest dlatego noszenie koszulek i bluz z duzymi logami firm itd jest wiesniackie...
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to skończone buractwo. Jak można chodzić w ciuchach typu :
-Urodzony na macie wychowany na ulicy
albo
-Jiu jitsu znaczy miekka sztuka. Jesteśmy mieczakami którzy leją twardzieli
Krew mnie zalewa jak widze takich szczeniaczków bo to na ogół szczeniaczki w dresikach i w bluzach PITT BULL albo Everlast.
Wstyd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Ja w kwestii noszenia ciuchów z napisami Vale tudo czy bjj jestem zdecydowanie na nie.
albo
Krew mnie zalewa jak widze takich szczeniaczków bo to na ogół szczeniaczki w dresikach i w bluzach PITT BULL albo Everlast.
Wstyd.
qrwa czlowieku obudz sie!sam sie afiszujesz w takich ciuchach w szkole na przerwach obiadowych bo niby tam cos trenujesz a jak przychodzi co do czego to palisz wrotki do domu i takie tam pierdolenie!
Napisano Ponad rok temu
Ja w kwestii noszenia ciuchów z napisami Vale tudo czy bjj jestem zdecydowanie na nie.
albo
Wstyd.
qrwa czlowieku obudz sie!sam sie afiszujesz w takich ciuchach w szkole na przerwach obiadowych bo niby tam cos trenujesz a jak przychodzi co do czego to palisz wrotki do domu i takie tam pierdolenie!
8O 8O 8O no to ladnie
Napisano Ponad rok temu
Siostro! Pana krew zalala!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koszulki - na trening
bluzy - do biegania
ale chodzenie w czyms takim na codzien to zaden szpan czy cos podobnego, poprostu zwykla koszulka, tak jak pilkarska, ale ja wole chodzic na codzien w tym co mam w szafie do chodzenia na codzien :-)
osobnym tematem jest chodzenie na balety w tego typu rzeczach (np. koszulka klubowa) dla mnie szpan, bo gosc napewno ma napewno fajniejsze koszulki/bluzy w szafie na balety
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cwiczenia w domu\sprzet-pomocy
- Ponad rok temu
-
TRENING NA DYMAMIKĘ
- Ponad rok temu
-
Worki
- Ponad rok temu
-
Mój domowy trening :-)
- Ponad rok temu
-
Ochraniarze w Edinburgu(szkocja)
- Ponad rok temu
-
Złe samopoczucie pod koniec treningu
- Ponad rok temu
-
nogi :/
- Ponad rok temu
-
punkty witalne (nacisku)
- Ponad rok temu
-
Drązek do podciągania a żelazna futryna-pytanie?
- Ponad rok temu
-
ZAPRASZAM DO KRECENIA AMATORSKIKICH FILMOW!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu