29.01.2006 - 3.02.2006 jade do Europy!
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie sie dowiedzialem ze mam jechac do Europy a dokladnie w okolice Frankfurtu nad Menem na przelomie stycznia i lutego.
W zwiazku z tym mozna by zorganizowac jakies wspolne cwiczenie n.p. w dojo u Zenka Kokowskiego, choc on jeszcze o tym nic nie wie
Moze mnie jeszcze nie zapomnial :wink:
Najpierw myslalem ze to moze zbyt smialy pomysl, ale biorac pod uwage ze w Niemczech nie ma ograniczenia szybkosci, da sie z Polski spoko dojechac, no nie? Tak ze czekam na zgloszenia, bo wkrotce musze zadzwonic do Zenka, zeby ustalic co i jak.
Jakby ktos znal jakies porzadne dojo w okolicy Walldorfu to prosze bardzo o adres. styl obojetny, moze byc nawet Ki Aikido 8)
Niestety nie bede tam mial samochodu, wiec bede jak jakis inwalida jesli chodzi o przemieszczanie sie.
s(z niecierpliwoscia czekajacy na prawdziwa niemiecka kielbase, kapuche i piwsko)
ps. wlasnie odkrylem ze to godzina drogi do Strasbourgu.........hmhm......... qrcze i Stuttgard calkiem blisko, czy nie ma tam jakiegos Yoshinkanu? teraz powstaje pytanie, jakby tu skombinowac samochod?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Popieram TaeTad'a...
i zebys byl tydzien pozniej..wtedy ja tez jade "do europy"..hyhy a konkretnie do Luxembourga...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myslisz ze bym nie chcial zawitac i ciebie wreszcie spotkac? Kazdy by chcial! :wink:Szczepan to juz nie moglbys zawitac do Polski przy okazji :wink:
Do pracy mnie wysylaja :twisted: Gdzies w najblizszej okolicy to moze jeszcze pocwicze aikido, ale na dalsze wycieczki nie ma mowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U Zenka w dojo bede piatek wieczor i w sobote. W niedziele rano, 5.02.2006 wylatuje do Montrealu. Moze tym razem bysmy sie w koncu spotkali? 8)szczep, napisz, jak dlugo bedziesz we frankfurcie, podaj pare szczegolow. jakbys troche zostal dluzej, to bys sie zalapal na staz z endo sensei.
Przez caly tydzien od 30 stycznia bede w Walldorf. Jak sie da, to moze znajde tam jakies miejscowe dojo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie wielki kawal sera? :roll:...Przygotujmy wielka fete normalnie...
Napisano Ponad rok temu
Myslisz ze bym nie chcial zawitac i ciebie wreszcie spotkac? Kazdy by chcial! :wink:Szczepan to juz nie moglbys zawitac do Polski przy okazji :wink:
Do pracy mnie wysylaja :twisted: Gdzies w najblizszej okolicy to moze jeszcze pocwicze aikido, ale na dalsze wycieczki nie ma mowy.
no ja mam nadzieje ze nastepnym razem wysla cie do nas :wink: ..chociaz u nas ostatnio jak na Syberi...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Prawie wszystkie szczegoly sa juz dograne. Mozemy wspolnie pocwiczyc w sobote, 4 lutego tutaj:
To sobie wybrałeś termin - a warszawie w tym czasie eroticon
Co tu wybrać? 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyglada na to ze w tygodniu nie pocwicze aikido w ogole.... No qrna pola dookola, prawdziwa wies....
Z niecierpliwoscia czekam na piatek!!
Napisano Ponad rok temu
Przyjeżdzaj do UE, niestety nie zobaczymy się tym razem , ale mam nadzieję, że przywieziesz jakieś nowinki techniczne - przynajmniej o podobnym ciężarze jakościowym jak ten pady, których tu nie znamy :wink:
Pancer (szczerze zmartwiony tym, ze nie powalczy z Modem :wink: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Japoński mistrz aikido w Przemyślu
- Ponad rok temu
-
Aikido, SW, Budo
- Ponad rok temu
-
o stopniach - ładne
- Ponad rok temu
-
Zagrożenia duchowe:Techno aikido amulety(new age)
- Ponad rok temu
-
Skutecznośc dźwigni
- Ponad rok temu
-
"w oku cyklonu jest cisza.ale jak tam dotrzeć?"
- Ponad rok temu
-
Takashi Kuroki w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
Daniel Vetter w Gdansku
- Ponad rok temu
-
Staż - Jacek Wysocki - Biała POdlaska 13-14 stycznia 06
- Ponad rok temu
-
Czy bol jest nieodlacznym skladnikiem dzwigni?
- Ponad rok temu