Mlodzi gniewni
Napisano Ponad rok temu
Niestety akurat ten temat jest trochę śmieszny.
Ja rozumiem rozkminkę w miejscu niepublicznym (np. dzieciaki miały by kosę w bramie czy w nocy w parku), ale na lodowisku jest masa ludzi i czego tu się bać, przejmować i denerwować?
Problem by się zaczął gdyby starsi koledzy czekali przed lodowiskiem.
Napisano Ponad rok temu
Jak miałem 12 czy 13 lat skroili mnie z czapeczki.
Proponuje Ci łyżwy na Stegnach tam jest znacznie większa kultura.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeciez to bylaby masakra....bylismy wszyscy w takim szoku ze nie zrobilismy nic :wink:
Ja osobiscie uwazam ze jak tacy kolesie dostana porzadny wpierdol to im przejdzie. Tak, wpierdol leczy.
Napisano Ponad rok temu
Musialem zmienic lodowisko na mniejsze i mokre, bo niedomrozone, ale sam bylem i za frikoLiczmistrz : wybrałeś najlepsze rozwiązanie z możliwych
Nie rozumiem co Cie smieszy. Ja bym nie mial "rozkminki" jakby podeszli do mnie z kosa. Mam za to "rozkminke" gdy nie idzie smarkaczowi wytlumaczyc zeby sie odczepil i przestal do mnie pyskowac. Bo nie chodzi o to czy ja sie ich boje (a uwierz mi, nie przestraszylem sie ich), tylko chodzi o to jak zrobic zeby sobie poszli nie zmuszajac mnie do zmiany miejsca smigania lub uciekania sie do argumentu silowego.Witam właśnie się zalogowałem bo słyszałem że to strona dla mnie.
Niestety akurat ten temat jest trochę śmieszny.
Ja rozumiem rozkminkę w miejscu niepublicznym (np. dzieciaki miały by kosę w bramie czy w nocy w parku), ale na lodowisku jest masa ludzi i czego tu się bać, przejmować i denerwować?
Problem by się zaczął gdyby starsi koledzy czekali przed lodowiskiem.
Napisano Ponad rok temu
Normalnie jakas plaga bo u mnie jest identycznie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem dlaczego? Może dlatego że wszędzie stawiają "pana Jurka z Turbo security" za 3,5 brutto który jak widzi zadyme to spierdala do kanciapy. Ja wiem jedno. W Warszawie jak jest gdzieś dobra ochrona to jest po prostu spokój.
Napisano Ponad rok temu
A tak swoja droga to moze ktos wytlumaczyc takie zjawisko , że na lodowiskach kręcą sie rózne takie typki ktore nie sa zainteresowane jazdą na łyzwach a tylko patrza komu dojebac ?
.
Polecam książkę Leopolda Tyrmanda "Zły" min. o warszawskich "dresiarzach" początku lat 50 ubiegłego stulecia - książkowa scena z lodowiska idealanie pasuje do tematu
a i metody działania i ment(d)alność "królów ulicy" jak widać nie bardzo się od tego czasu zmieniły
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to mnie pocieszasz, bo prawdopodobnie w srode akurat tam pojade i to z kolezanka... Coz, wierze w swoje szczescie do rozwiazywania spraw bez przemocyByłem wielokrotnie na Torwarze i widziałem różne sytuacje. Na twoim miejscu nie chodził bym tam sam bo te gnojki często mają zaplecze kolegów. Poza tym jest tam zawsze zajebisty tłok i każdemu jest łatwo zajebać na łep i odjechać niezauważonym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OMG, Warszawa, miasto bezprawia, terroryzowane przez bandy 15latkow, ktorzy zaczepiaja wiekszych, starszych i silniejszych od siebie. No bez jaj, w takich chwilach jestem za aborcjaDobrze zrobiles - z opisu wynika ze byles na lodowisku pod Palacem Kultury - spotykaja sie tam gowniarstwio z roznych czesci srodmiescia - jakbys odpowiedzial na zaczepke zaraz musialbys sie prac z 20 - 30 takimi 14 - 18 latkami. Wiem bo niedaleko mieszkam. I oni czesto sie leja grupowo takze miedzy soba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe tylko jak to powstrzymac... chyba tak nie bylo jeszcze 5-8 lat temu, ze goscie w wieku 14-18 lat czepiaja sie kazdego bez wyjatku..
Byc to bylo, tylko ze nie az na taka skale jak to teraz jest, mialem podobna sytuacje jak LICZMISTRZ, tyle ze to ja i znajomi mielismy po 14 lat, ale zostalismy zaczepieni przez jednego 14 - 15 latka jak sie pozniej okazalo z kolegami ukrytymi za rogiem , ale niestety moj kumpel rozwiazal ta sytuacje inaczej no i trzeba bylo zaczac biec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Madra pointa niesmiesznego gagu - gratuluje rozwagi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
Co Wybrac !!! Second Edition