Za duzo waze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla niego najlepsze bedzie HMB z olimpu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Naprawdę myślisz że jak ma 12 to powinien to jeść?
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mithrandir dobrze mowi. 4-5 malych posilkow zamiast 3 duzych, nie najadac sie do napchania, nie szamac slodyczy, ograniczyc weglowodany (ryze, makarony, chleb itp). Mysle, ze wystarczy, szczegolnie, ze w wieku 12 lat raczej scislej diety nie bedzie przestrzegala (przestrzegal ?)
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że jeśli moje przypuszczenia co do wieku słusznymi są to nie powinien tego jesc, ani też stosować diety.
A waga 65 nic nie mówi, jak wiadomo, kiedy nie znamy chociaż wzrostu...
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
I nie jedz słodyczy, to zawsze pomaga
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
W tym wieku odradzalbym diety, wystarczy nie opychac sie w fast foodach i cwiczyc porzadnie na zajeciach karate. ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety z powodu kontuzji nie moge zadnych aerobow uprawiac chyba poza plywaniem, ktore z powodow finansowych i czasowych rowniez raczej odpada.
jakies preparaty pomocnicze? No mnie to sadelko zaczyna jzu irytowac
B.
Napisano Ponad rok temu
Małe obciążenia, krótkie szybkie spięcia mięśni -> wtedy mięsień nie rośnie a ukształtowuje się.
Jeżeli chodzi Ci o zrzucenie wagi to najlepsze są intensywne ćwiczenia aerobowe właśnie w jakiejś bluzie czy coś w tym stylu żeby się mocno wypocić. Czasem nawet 5kg to po prostu zbędna woda w organiźmie (sam tak miałem), która tylko niepotrzebnie Cię obciąża. Ale to można zbić/wypocić w czasie jednego mocniejszego treningu.
Napisano Ponad rok temu
pare kilo cwiczac tylko na silowni
Niestety z powodu kontuzji nie moge zadnych aerobow uprawiac
dziekuje za uwage i za wszelkie rady, czy to trafne czy troche mniej.
Pzdr. Bal.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym dopisałem co jest najlepsze na zrzucenie wagi poza siłownią bo jak się domyślam kontuzji nie będziesz mieć do końca życia i gdy cudownie ozdrowiejesz może zechcesz skorzystać.
Jeszcze coś przetłumaczyć??
Napisano Ponad rok temu
do tego co podales dochodzi chyba jeszcze duza liczba powtorzen jako czesc treningu na rzezbe na silowni, ale go i tak trzeba koniecznie z tego co sie orientuje uzupelnic aerobami wiec skutek moze nie byc za duzy niestety
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grypa - Sauna
- Ponad rok temu
-
"wspomaganie" na początek.
- Ponad rok temu
-
Podciąganie na drążku - sposób ?
- Ponad rok temu