Kozak zaczepia brata :/
Napisano Ponad rok temu
Tępić ile wlezie?Czyli co?Drzazgi pod paznokcie, igła w jądro???Ludzie dajcie spokuj!!!
Napisano Ponad rok temu
Tak sie sklada, ze mialem przyjemnosc (?) uczyc w podstawowce i gimnazjum przez 2 lata, i jezeli ktos sadzi, ze dzieciaki sa niewinne i bezbronne bo mlode, to sie myli. Spotkalem mnostwo malych skurwysynow, ktorzy by sie nie zawachali zeby komus z tulipana przypierdolic albo przypalic fajka (autentyczna historia!). Nauczycielom grozili, auta porysowali, kamieniami w sprzataczki rzucali, ze o wyzywaniu nauczycielek od cip juz nie wspomne. Laski sie w szatni napierdalaly, ze krew sie lala (2 kl. gimnazjum). Jedna z nich miala problemy z uzyzkaniem przewagi w konkurencji ciagniecia za wlosy, wiec poszla do woznego, ze pani ze swietlicy prosi o mlotek(!). I co zrobila? Przypierdolila kolezance z mlotka i tamta wyladowala na pogotowiu. Mowcie co chcecie, ale jakbym kims od czasu do czasu nie poszarpal, to bym mial ciezko, bo sa dzieciaki ktore wszystko i kazdego maja w dupie, i jesli ktos im pozwoli, to moze byc przejebane. Moze mialem pecha i trafilem do patologicznej placowki, chociaz bylo to na wsi wiec teoretycznie mlodziez spokojna. Moze jestem zbyt nerwowy i nie umiem spokojnie wytlumaczyc smarkaczowi, ktory we mnie chwile wczesniej rzucil puszka z Coli (!), ze to jest be, tfu, niedobre i w ogole to trzeba byc grzecznym. Jak ktos jest bezczelnym malym chujem, ktory robi krzywde innym, to trzeba nim poszarpac albo low kickiem go Peace
Marcin
Napisano Ponad rok temu
Przemoc be !
Nie miałeś żadnych konsekwecji po tym jak kogoś szarpnąłeś??? Aha uczyłeś dwa lata
Czekam na wypowiedź czarnego tygrysa...
Napisano Ponad rok temu
Co do wypowiedzi mastaszek, to czytajcie mój opis. :peace:
Napisano Ponad rok temu
Konsekwencji brak poza kilkoma posiedzeniami na dywaniku u dyrektorki Ale w wiekszosci przypadkow ci 'mlodzi gniewni' sa zbyt dumni zeby sie przyznac, ze jakis marny nauczyciel ich postraszyl. A pracowalem 2 lata bo dostalem prace w liceum, nie dlatego ze bylem zbyt brutalny Swoja droga moj instruktor kungfu jest polonista i zdarzylo sie, ze przywalil malolatowi z nogi i jak tamtem wyladowal na stoliku stojacym obok, Rafal powiedzial "Jak sie kurwa ruszysz to cie zajebie" - mlody lezal na stoliku przez cala przerwe. Jak sie dyro dowiedzial, to wezwal matke mlodego (mlody dostal kopa, bo najpierw probowal ukrasc nauczycielowi komorke a potem pokazal mu palec). Matka wytargala mlodego za ucho i na tym sprawa sie skonczyla.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Mastaszek bez obrazy ja bym wolał ulice szorować niz w Gim uczyć .
Serio .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak byłem w trzeciej klasie to wystawiono kilkanaśnie 'nagan'
3. miejsce: podpalenie toalety
2. miejsce: "Za niszczenie mienia szkoły i agresywne zachowanie". Koleś urwał kawałek szafy i rzucił tym w polonistke...
1. miejsce: "Za oddanie potrzeby fizjologicznej na sali gimnastycznej". Koleś nasrał w kółko...
Bicie to nie rozwiązanie, ale lepiej tłuc zanim będzie jeszcze gorzej...
(nie pisałem o akcjach ze sklepika szkolnego, ale tam też były przegięcia)
Napisano Ponad rok temu
Gimnazjum to najgorsza szkoła, jaka może się trafić nauczycielom. Dzieciaki dojrzewają i lepiej można byłoby opanować zakład specjalny, niż jedną, 20osobową klasę. Współczuję wszystkim nauczycielom, chociaż sam kiedyś przeklinałem na nich pod nosem.
Apropo lania gimnazjalistów. Te pojeby za przeproszeniem ostatnio kupowały u mnie na osiedlu jakieś ruskie sterydy, zaś ich efektywność mogłem zobaczyć ostatnio u kilku małych sterydziarzy. Jest taki jeden, rambo na niego wołają, był już w poprawczaku, wygląda jak 40 letni żul, a ma 14 lat, szkoda gadać.
Poje^%$ się świat i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...pogratulować
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak często nosisz ze sobą szczeke idac na balety lub do pubu
- Ponad rok temu
-
Wykorzystanie MA nie tylko w przypadku bojek...
- Ponad rok temu
-
SABRE Red
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Starcie :D
- Ponad rok temu
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>