Kozak zaczepia brata :/
Napisano Ponad rok temu
Tępić ile wlezie?Czyli co?Drzazgi pod paznokcie, igła w jądro???Ludzie dajcie spokuj!!!
Napisano Ponad rok temu
Tak sie sklada, ze mialem przyjemnosc (?) uczyc w podstawowce i gimnazjum przez 2 lata, i jezeli ktos sadzi, ze dzieciaki sa niewinne i bezbronne bo mlode, to sie myli. Spotkalem mnostwo malych skurwysynow, ktorzy by sie nie zawachali zeby komus z tulipana przypierdolic albo przypalic fajka (autentyczna historia!). Nauczycielom grozili, auta porysowali, kamieniami w sprzataczki rzucali, ze o wyzywaniu nauczycielek od cip juz nie wspomne. Laski sie w szatni napierdalaly, ze krew sie lala (2 kl. gimnazjum). Jedna z nich miala problemy z uzyzkaniem przewagi w konkurencji ciagniecia za wlosy, wiec poszla do woznego, ze pani ze swietlicy prosi o mlotek(!). I co zrobila? Przypierdolila kolezance z mlotka i tamta wyladowala na pogotowiu. Mowcie co chcecie, ale jakbym kims od czasu do czasu nie poszarpal, to bym mial ciezko, bo sa dzieciaki ktore wszystko i kazdego maja w dupie, i jesli ktos im pozwoli, to moze byc przejebane. Moze mialem pecha i trafilem do patologicznej placowki, chociaz bylo to na wsi wiec teoretycznie mlodziez spokojna. Moze jestem zbyt nerwowy i nie umiem spokojnie wytlumaczyc smarkaczowi, ktory we mnie chwile wczesniej rzucil puszka z Coli (!), ze to jest be, tfu, niedobre i w ogole to trzeba byc grzecznym. Jak ktos jest bezczelnym malym chujem, ktory robi krzywde innym, to trzeba nim poszarpac albo low kickiem go

Marcin
Napisano Ponad rok temu

Przemoc be !
Nie miałeś żadnych konsekwecji po tym jak kogoś szarpnąłeś??? Aha uczyłeś dwa lata

Czekam na wypowiedź czarnego tygrysa...
Napisano Ponad rok temu
Co do wypowiedzi mastaszek, to czytajcie mój opis. :peace:
Napisano Ponad rok temu
Konsekwencji brak poza kilkoma posiedzeniami na dywaniku u dyrektorki

Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Mastaszek bez obrazy ja bym wolał ulice szorować niz w Gim uczyć .
Serio .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Jak byłem w trzeciej klasie to wystawiono kilkanaśnie 'nagan'
3. miejsce: podpalenie toalety
2. miejsce: "Za niszczenie mienia szkoły i agresywne zachowanie". Koleś urwał kawałek szafy i rzucił tym w polonistke...
1. miejsce: "Za oddanie potrzeby fizjologicznej na sali gimnastycznej". Koleś nasrał w kółko...
Bicie to nie rozwiązanie, ale lepiej tłuc zanim będzie jeszcze gorzej...
(nie pisałem o akcjach ze sklepika szkolnego, ale tam też były przegięcia)
Napisano Ponad rok temu

Gimnazjum to najgorsza szkoła, jaka może się trafić nauczycielom. Dzieciaki dojrzewają i lepiej można byłoby opanować zakład specjalny, niż jedną, 20osobową klasę. Współczuję wszystkim nauczycielom, chociaż sam kiedyś przeklinałem na nich pod nosem.
Apropo lania gimnazjalistów. Te pojeby za przeproszeniem ostatnio kupowały u mnie na osiedlu jakieś ruskie sterydy, zaś ich efektywność mogłem zobaczyć ostatnio u kilku małych sterydziarzy. Jest taki jeden, rambo na niego wołają, był już w poprawczaku, wygląda jak 40 letni żul, a ma 14 lat, szkoda gadać.
Poje^%$ się świat i tyle.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
...pogratulować
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
jak często nosisz ze sobą szczeke idac na balety lub do pubu
- Ponad rok temu
-
Wykorzystanie MA nie tylko w przypadku bojek...
- Ponad rok temu
-
SABRE Red
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Starcie :D
- Ponad rok temu
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>