Kozak zaczepia brata :/
Napisano Ponad rok temu
od pewnego czsu, taki koleś jeden(6 podstawowa 13lat) zaczepia mojego młodszego brata(10 lat), dziś bracik przyszedł z krzywymi okularami. Ja tego kolesia widze co dzień na przystanku :twisted: , tylko nie wiem co mu zrobić, myślałęm nad tym by go "postraszyć" i w razie ataku z jego strony -znokautować. Wtedy to był dał spokój od razu (mojemu bratu oczywiście)
a co wybyści zrobili na moim miejscu?? sądząc że nie macie konfliktów z rodzeństwem :wink:
może w ogóle nie ingerować??
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej podejść i szybko wyperswadować, że jeszcze jeden fałszywy ruch do brata, a będzie miał kolega lipę. Myślę, że widząc Twoją wolę walki dałby sobie spokój. Dobrze też zrobić to przy jego kolegach, często jestem swiadkiem takich scen. W tak młodym wieku dzieciaki są głupie i się wystraszą, a reszta będzie się z niego śmiać. Odpuści, gwarant, a jak nie... wiesz co robić.
Napisano Ponad rok temu
Jako kto tam pracujesz? Sfrustrowany woźny, ganiający dzieciaki po szatni, czy co?
Napisano Ponad rok temu
że też ja na taki pomysł nie wpałem
thx pozdr
Napisano Ponad rok temu
tylko postraszyć...i po co wogółe klniesz?? weź sie zastanów...
często ostatnio oglądam twoje posty, cos ostatnio nerwowy jesteś, wylzuj :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pracujesz w podstawówce, i radzisz żeby napierdalać trzynastolatka?
Jako kto tam pracujesz? Sfrustrowany woźny, ganiający dzieciaki po szatni, czy co?
chyba wyraźnie napisałem? A Ty chyba dziś nie zaspokoiłes swojej kobiety, bo sadzisz się na każdym kroku człowieku.jednak ja nie popieram takiego zachowania
Pracuję w kancelarii, jednak prowadzę też z nimi zajęcia na basenie i czasem mam zastępstwa.
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze się Waść teraz czepiasz mojej kobiety.
Mam być miły i przyjemny?
Napisano Ponad rok temu
i po co wogółe klniesz??
Bo lubię. Coś nie leży? Strzel mi ignora.
Napisano Ponad rok temu
A do tematu : wez mu stary przyp****** , 13 lat ma wiec nauke czas zaczac niech sie chłopak uczy
Napisano Ponad rok temu
Jednak podkreśliłem, że nie popieram takiego zachowania z puntu widzenia opiekuna w szkole, bo czasem widzę, że dzieciaki w tym wieku nie mają za grosz wyobraźni, popychając się na kaloryfer (niedawno zawiozłem takiego dzieciaka na pogotowie z rozwalonym łbem. Oczywiście zszywanie i lekcja, zapamiętana do końca życia).
Napisano Ponad rok temu
ehh.. najwyzej go postraszyc nic wiecej..
Napisano Ponad rok temu
gdyby jakiś osiłek dręczył mojego brata
Jezusie Święty 8O
13 letni osiłek dręczy 10 letniego brata MuchaMastera. Proponuję zadzwonić po AT
Napisano Ponad rok temu
tak się zazwyczaj mówi w szkole na chłopaków, którzy zaczepiają starszych, chyba, że Ty preferujesz słowo HULTAJ.gdyby jakiś osiłek dręczył mojego brata
Jezusie Święty 8O
13 letni osiłek dręczy 10 letniego brata MuchaMastera. Proponuję zadzwonić po AT
Widzę, że lubisz łapać za słowa (co, jak zauważyłem jest chyba Twoją, po sztukach walki pasją)
czyli wychodzi na to, że jesteś prorokiem, bo zacząłeś się przypierdalać, zanim napisałem o Twoich niepowodzeniach w łóżku. A jesli już chodzi o Twój cytat... geezys, daruj sobie, napisz od razu, że Ci ją wyzwałemI jeszcze się Waść teraz czepiasz mojej kobiety.
dobrze wiesz co miałem na myśli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym którzy udzielają takich rad proponuję najpierw samemu sobie w łeb dać. "Parola" jak to pięknie określił kolega BatmanHQ...
Przecież można to załatwić całkiem inaczej: najpierw z dzieciakiem porozmawiać, jak nie pomoże - iść do szkoły i rodziców (kolejność dowolna). Nie można tak zrobić? Nie prościej i spokojniej?
...pewnie dla niektórych takie rozwiązanie we łbie się nie mieści - bo "nie siłowe" i po ryju nikomu dać nie można.
Torek:
a jak nie... wiesz co robić.
No sorry - ten tekst to interpretuję w taki sposób (jak dla mnie brzmi jednoznacznie): "jak nie pomoże, możesz mu wpier***ić". I powiedz mi panie pracujący w szkole, że się mylę.
BTW. Za takie posty na miejscu Adama przydzwoniłbym każdemu po ostrzeżeniu - łamanie regulaminu, punkt 20.
Napisano Ponad rok temu
Pyta to to odpowiadam , nie ?
Burzy do twojego brachola , jest starszy od niego to qrwa chłopie do roboty po to jestes starszym bratem nie ?
A teraz bedzie wielki lament , że sie krzywda dzieje i wogole niesprawiedliwosc na swiecie .
A przeciez wiadomo , że od parola jeszcze nikt nie umarł hahaha .
_Zar_ nie rozpedzaj sie tak bo mi jeszcze wychaczysz nawoływanie do przestepstwa ... :wink: .
A tak wogole słabszych sie nie zaczepia ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak wogole słabszych sie nie zaczepia ....
Jasne, ale kontrolnie im wygrzać w czachę to można, żeby zostawili młodszego w spokoju? Rozdwojenie jaźni? Moralność Kalego? I czemuż ja do kurwy nędzy staram się coś wytłumaczyć zamiast zapakować ostrzeżenie?!?
Napisano Ponad rok temu
Parol ===> takie uderzenie z liscia w czache .
Juz nie płaczcie po tym napewno biednym kozaku bo sie rozczulam .
Ze sie spytam swoich dzieci tez nie bedziecie *bili* ( uwaga nie mówie o katowaniu wiec nie piszcie glupich ripost ala przemoc w rodzinie ) .
Jak dziecko wkłada palce do kontaktu i dostanie w dupe to sie zastanowi nie ??
AdamD zamiast ostrzezenia dajcie lepiej dostep do knajpy :twisted: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak często nosisz ze sobą szczeke idac na balety lub do pubu
- Ponad rok temu
-
Wykorzystanie MA nie tylko w przypadku bojek...
- Ponad rok temu
-
SABRE Red
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Starcie :D
- Ponad rok temu
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>