Kozak zaczepia brata :/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aaa piona zręczny :wink: ...
Napisano Ponad rok temu
Staropolskie (XVII) powiedzenie brzmi "Do kozaka wal z półhaka*"
*17 wieczna broń palna, możesz to powiedzenie odnieść do czasów współćzesnych.
Ja ciągle się niestety uczę w kwiecie reformy edukacji - gimnazjum. Tam takich ludzi na kopy. Niestety są ludzie, których postraszenie wzmaga do bójki/zaczepki, bo mają starszych kolegów "od wódki" i czują się bezkarni.
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie z półhaka walić ...
Napisano Ponad rok temu
O boże, wróciły wspomnienia z mojej podstawówki, dżizas, woźny będzie mnie już chyba do konca życia prześladował w koszmarach.Jako kto tam pracujesz? Sfrustrowany woźny, ganiający dzieciaki po szatni, czy co?
Napisano Ponad rok temu
kurwa to ileś ty lat tam siedzial? 8ORonin ja tez przesiedziałem swoje w Gimnazjum dlatego mówie : prać , prać i jeszcze raz prać .
Ewentualnie z półhaka walić ...
Napisano Ponad rok temu
Poszło dośc szybko, on zaczepił brata pod klatką( a nie było to pierwszy raz) więc zeszłem na dół i zacząłem tłumaczyć żeby go zostawił. Koleś był ciut napity więc zaczął pięściami machać...
Coby nie widać było wszedłem do klatki i jak doszedł to kubotan do ręki i nabijanie rozumku. Podziałało !!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pozdrawiam
Sunwheel
Napisano Ponad rok temu
to ty niezły mada faka jestes przestraszonywszedłem do klatki i jak doszedł to kubotan do ręki i nabijanie rozumku. Podziałało !!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
to ty niezły mada faka jestes przestraszony [/quote]
Kto ja?? :wink: nie moja wina że postanowił być kozak. Ważne że pomogło!! Żeby nawet pod domem nie mieć spokoju :twisted: :twisted: Cóż taka dzielnica 8) 8) Same dresiki prawie
Napisano Ponad rok temu
ja mam 19 lat. Siorka ma 11, a starszy brat 23....
Siostra miała problem z kolegą - kopał ja co chwile... O tym dowiedziałem sie kiedy przyszła w potarganych rajtuzach z łzami w oczach.... dyrka nic nie zrobi, bo "kozak to syn jej siostrzyczki
k***** koles zbyt młody do lania i zbyt młody na perswazje (próbowałem - nie pomogło)
Rozwiązanie: przyuczyłem siorke gdzie go kopnąć i jak dobic :twisted: problem sie sam rozwiązał następnego dnia.... poprostu moja siorka celnie oddała... typek sie uspokoil...
Podobno ustawiła tez jakiegoś 13-latka kiedy jej zabrał piłke...
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą, to musiało być - oprócz czysto fizycznej warstwy bólu - wyjątkowo nieprzyjemne wydarzenie w życiu "agresora". Toż to pierwszej klasy upokorzenie, zostać sponiewieranym przez dziewczynkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec kiedys rano, zaczailem sie na niego za winklem, a kiedy koles byl wystarczajaco blisko zza rogu wynurzyly sie najpierw moje lapska, potem reszta ciala, zlapalem hultaja za fraki, obrot o 180 stopni i przyparlem go do sciany. juz sam fakt zaskoczenia zrobil na nim wrazenie. do tego kilka "cieplych" slow [ale nie wulgarnych], wyraznie danie mu do zrozumienia, ze jesli jeszcze raz ruszy brachola, to nie bede wiecej z nim rozmawial, ani z nauczycielami, ani z rodzicami, tylko samemu to zalatwie.
podzialalo. coprawda rak sobie nie na korytazu w przerwach nie zaczeli podawac, ale hultaj wiecej mi braciszka nie ruszyl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pracujesz w podstawówce, i radzisz żeby napierdalać trzynastolatka?
Adamie skurwysyństwo trzeba tępić już w zalążku. Jak byłem w podstawowce to byłem gnębiony i wiem jak takie "dzieci" potrafią rówieśnikowi dokuczyć. Zero litości tępić ile wlezie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak często nosisz ze sobą szczeke idac na balety lub do pubu
- Ponad rok temu
-
Wykorzystanie MA nie tylko w przypadku bojek...
- Ponad rok temu
-
SABRE Red
- Ponad rok temu
-
Pierwsze Starcie :D
- Ponad rok temu
-
kij do gry
- Ponad rok temu
-
gangi podwórkowe :>