Jedzenie na ostro
Napisano Ponad rok temu
No i moje pytanie, dlaczego? Co powoduja ostre potrawy ze nalezy ich unikac?
Bo ja osobiscie bez kechupu i chrzanu to sobie nie wyobrazam jakos jedzenia na dluzsza mete.
Wiec jakby ktos fachowo mogl mi przedstawic jakie sa niepozadane skutki pikantnego jedzenia to bylbym wdzieczny. Ktore przyprawy, potrawy sa najgorsze. Ktore sa mniej niepozadane lub neutralne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak cenna uwaga bo w polaczeniu z wzdeciami po z diecie wysoko bialkowej to faktycznie
Napisano Ponad rok temu
Tak więc nie słuchaj ludzi, którzy mówią, że ostre ci wyje wątrobę, tudzież żołądek tylko co najwyzej przepali ci rure i różne rzeczy przestana mieć dla ciebie smak jeśli nie walniesz sobie do tego szczypty chilli
Napisano Ponad rok temu
Nie ma zdrowszej przyprawy, a własciwie do doadatku, od ketchupu.a ketchup niezdrowy jest z innych powodów
Ketchup, oczywiście prawdziwy, jest o wiele zdrowszy, od pomidorów, ponieważ podczas gotowania stają się aktywne rózne zdrowe substancje i poza witaminkami wcinamy np. substance które zapobiegają nowotworom.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma zdrowszej przyprawy, a własciwie do doadatku, od ketchupu.a ketchup niezdrowy jest z innych powodów
Ketchup, oczywiście prawdziwy, jest o wiele zdrowszy, od pomidorów, ponieważ podczas gotowania stają się aktywne rózne zdrowe substancje i poza witaminkami wcinamy np. substance które zapobiegają nowotworom.
Niesłuchaj więcej tej osoby,która nagadała tobie takie rzeczy, bo wrzody gwarantowane, pogadaj z osobą która ma reflux to ci wszystko łądnie wyłoży, pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozgrzewka przed rozciąganiem
- Ponad rok temu
-
Ach, ten nos :(
- Ponad rok temu
-
KB + siłka
- Ponad rok temu